...................
Забелязвам, че съня много разпали страстите. Аз си мисля, че всяка майка си гледа детето по различен начин, и не е нужно да се уеднаквяваме. Хареса ми научното обяснение на Соня за съня.
..............
На който му е интересно и има наблюдения - моля да сподели.
На който не, да ме извини за дългото споделяне по темата.
Тука няма такива, на които да не им е интересно
Та, за мен моето дете е изследовател и искам да го оставя да изследва и открива с възможно най-малко моя намеса. И без това цял живот ще научава рафинирана информация. Нека поне сега да извлича света по уникалния за себе си начин. Това, което моето дете чува най-често от мен и баща си е ..."Мама много те обича, бичам теее, тати много те обича, ти си на тати/мама най-голямото съкровище. Но определено наблягам на ОБИЧАМ ТЕ. Поне по 20 пъти на ден го чува, без да преувеличавам, всеки ден. Това е моята гледна точка. Осигурявам на бебо терен за въприятия, емоционални, моторни и т.н. Споделям му моите емоции и го окуражавам да изследва. На този етап сме до тук.
Оххх, и за съня бих се изказала, ама се боя да не е много. По повод инфото, което е постнала Сончето. Аз, понеже все пак съм ги учила тия неща. Нямам 6-ца на тоя изпит,де

/ ,та неуспях да съчетая двата празника.Да ти е жива и здрава дъщеричката!
Стеф,много е свежарска банята,браво!
Никакъв режим
Сутрин все още не предлагам закуска,защото той суче много към 7.30-8 и после пак към 10.30ч.Така че направо обядваме-манджа,ако има сготвена или готово пюре.Месо давам предимно с готовите храни,защото ми е трудно да му осигурявам разнообразие в това отношение-вкъщи ядем предимно пиле,когато има-му давам,ако не му давам пюрета-заешко,пуешко,агнешко,телешко-всичко се харесва!
До сега само риба и свинско не съм дала.За рибата мисля да отидем тези дни на едно ресторантче наблизо-там има рибарник,отглеждат си пъстърва и я предлагат във всякакви форми в ресторанта -ще му дам да опита 
Я,кажи сега като нито ти,нито тати е такъв рус-на кой косите е взел Тео???