МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 645
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
ХИлоу. Майка ми беше на гости за 3 дена а аз бях на концерта на Слави. МНОООО ЯКО.

При нас в период от 10 дена имаше нощно мрънкане за ядене. Като дам вода направо се вбесяваше. Затова преди 3 вечери реших да му дам АМ преди лягане. О чудо.Събуди се само веднъж за вода. Явно е било гладно миличкото. И така вече последното мляко преди лягане е АМ. Най странното е че аз се чуствах много зле. Много ми беше мъчно че му го давах а не го кърмех Crazy Да знам че е по добре Очевидно ама на хормони какво да ги правиш. Иначе през деня си го кърмя и нямам намерения да спирам.

Та в тази връзка да ви питам тези дето давате АМ на Милупа. Имали съществена разлика между Аптамил и Милумил или няма значение. Просто си е според детето кое му е по добре. Аз взех Аптамила комфорт с пробиотици. Нямам никакви забележки и акото си е супер.

Благодар предварително за отговорите Hug

# 106
                              Честита половин годинка на Яна на КаЯна!

Честито и на днешните петмесечковци Дариян,Елия,Марта,Александър и Ана!

Two Hearts  Да растат здрави и щастливи деца!   Two Hearts

# 107
 Hug
Честити месечинки на големите деца!!!
Гледам вечния спор сте захванали  Mr. Green И аз исках девойка, ама тъй ми било писано - палав младеж да си имам. Не се оплаквам, забавно ми е, какви магарии прави.Ето днес взе , че си заспа за пръв път сам в количката, без да го разнасям на ръце. За пръв път ми се случва от почти 6 месеца  Joy Няма да ви казвам как гледах - първо си помислих, че му е лошо нещо ooooh!
А за дилемата момче/момиче - мойта шефка има много добър лаф, че трябва да се раждат само момчета - цял живот някой ги глези. Първо мама, после жената, а момичето..."кучета я яли". Та с тоя й лаф на шефка ми, й се роди внучка, края на май  hahaha

# 108
  • Стара Загора
Днес ходих при лекарката за направление на Симона да направим първите изследвания и тя разбира се както винаги я прослуша със слушалката и й погледна гърлото и ми вика "Симона има географски език" и аз ей така  Shocked
а пък тя има едни такива бели релефни ивици по езика и аз ги знам, но винаги съм  си мислила, че е от млякото това (макар, че много вода пие и би трябвало да се измие). После пак й отворихме устата да ги видя хубаво тези неща и доки ми вика забележи ги слетобед ще са разположени на друго място. И сега гледам - хоп преместени чертите. Луда работа ви казвам!

# 109
Честито месечинки на всички сладурчета  Heart Eyes Hug
ДСа ви се олача от 2 дни съм с ужасни болки в корема,не мога да стана ,днес ходи на 5-ма д-ри ,какво ли не се усъмниха,то не бе жлъчка,то не бе язва  ooooh!,накрая се окаа остра гастритна инфекция  Shocked,бях на системи,искаха в болницата да оставам,ама  Naughtyне,няма кой да гледа бебо  Tired
Сега ща,не ща ще трябва да го оставям да реве,че не мога да стана от леглото,умирам от болка  ooooh!,поне ще пробвам да го отуча от ръце  Mr. Green
Злате,що е това ''географски език''  Thinking,до сега не го бях чувала  newsm78,винаги ще и се местят така линийките ли?

# 110
Честити месечинки на всички салдки бебчета -да бъдат здрави ,щастливи и много много палави   bouquet

Да се похваля моята кума роди вчера мома -2920 ,50 см ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА  Hug
За нощното ядене -ние от почти месец спим по цяла нощ / пу -пу  / и като ядем вечер към 8 чаааак сутрин към 8-9 огладняваме!
Сега да питам мамите които са по в час ,защо не мога да пускам мнения в другите подтеми -искаше ми се да питам нещо в темата за екскурзиите ,че ми предстои да ходя в Гърция септември живот и здраве , но никъде я няма опцията "вмъкни цитат" Та Що така ?
ОПС вече разбрах защо не мога  Embarassed -извинявам се за тъпия въпрос ,ама така като не чета наред  Embarassed

# 111
kikoikris  Sadоправяй се бързо Praynigмного неприятно

Тъкмо влизах да питам мамите имате ли болки преди цикъл и тези кърмещите, редовен ли ви е ако се е възстановил? Че имам някакви нетипични болки и не знам цикъл ли ще идва Thinking от друго ли ме боли корема?

dilein, да е живо и здраво бебчето на кумата ти  bouquet

..Някой да му се е обривало бебето от Бюбхен олио? Преди време правих масажче на коремчето за запека, появиха се червени пъпчици и го спрях. Вчера пак я намазах с това олио и е червена Sad

Ей, Галина, супер е че спи Иво след АМ! Да взема да пробвам и аз ли Wink

# 112
Честито на всички месечинковски бебоци днес! Да са здрави и да растат умнички!

Днес Рая е непоносима с мрънкане...ужас..и само в ръцете ми е... ooooh!

# 113
Привет и от нас Hug
Кажете какво се разбрахме за пазаруването при Тони, има ли разпределение кой какво ще купи?
Ние току що влизаме от път и не съм чела предните страници, за което се извинявам Peace
Започвам разопаковането на багажа, а той не е никак малко ooooh!

bouquet

# 114
  • Стара Загора
Злате,що е това ''географски език''  Thinking,до сега не го бях чувала  newsm78,винаги ще и се местят така линийките ли?
Ами и аз не го бях чувала, но вече го чух. За винаги незнам дали ще се местят - може да го израсте. Но пък не е нещо за тревожени - напротив, аз си го обяснявам, че е белязана от Бога както се казва. Очите и също са белязани според мен - едното е кристално синьо а другото синьо и 1/3 е зелено. Като пробивах ушите лекарката като я видя и ми вика "Ама тя е с различни уши" и като погледнах наистина има разлика във формата най долу. Абе да ми е жива и здрава пък това са бели кахъри.
Ти щеше да ми казваш нещо или още не си проверила?

# 115
  • София
цикъла ми е без болка, ама изобщо. Само предния ден ставам по-нервна, при доста и съм адски гладна. Обикновено на следваща сутрин вече имам цикъл. За съжаление, е малко по-продължителен и обилен отпреди.

# 116
Аз нямах разлика в цикъла след първото раждане. Сега още не мога да кажа, защото не ме е спохождал още  Wink

# 117
  • София
Аз отпадам за утре заради въпроса, който в момента се обсъжда Blush

# 118
  • София
 Искам да съм бебе-е-е-е-е! Такава вкусна каша с праскови му направих на маймуняка, че едвам се удържах да не му я изям. Реших да объркам бананово-прасковената каша на Хип с прясна праскова, за да не е така запичаща и калорична и стана такава вкусотия... Човекът благосклонно изяде почти всичко и на последните лъжички реши, че се е наял и развеселил достатъчно и е време за "б-б-б-б-б-б-б". Laughing Laughing  Как ги научават тези номера не знам, ама като го направи веднъж и повече никой не беше в състояние да го спре, толкова весело му се видя. Grinning Другото, което е овладял до съвършенство е рев в стил "капризна баба го избива на чувства". Умирам от смях като го чуя лигльото да реве така. Laughing Laughing
 Със спането и ние сме зле. Вече три нощи се буди и в 1, и в 4 и не ще да заспи с гушкане, ами си търси цицата. Явно го сърбят венците, щото суче и когато нищо не е останало. Е, ще го изтърпим и това.
 Кикоикрис, да се оправяш бързо и да ти е за последно, ако обичаш. И вземи стегни баби, мъже, дядовци, който е наблизо там да вземе да ти помогне, докато живнеш.
 Тони, Рая е в нервна криза, защото сигурно не си и казала с кой костюм ще я облечеш за пред момците утре. Laughing Моята щерка в такива кризи изпада като тръгне по гаджета. Laughing
 Дилейн, да ти е жива и здрава кумицата и голяма мома да порасне!

# 119
Искам да съм бебе-е-е-е-е!

И аз искаааам  Mr. Green Ама не само заради манджите, ами заради всичко. То не са играчки, то не са колички, пък кревати, пък шезлонги, пък столове за хранене, да не говорим за дрехи  ooooh!  Mr. Green
Магдалена в момента има повече дрехи от мен и баща й взети заедно  Mr. Green Откакто се е родила тя, за тези вече почти 4год, съм си купила сигурно 3 панталона и 2-3 блузи. Добре, че попаднах на сайта за обувките от САЩ това лято, та си взех нещо и за мен покрай дечурлигата  Flutter Забеляза съм, че вече дори нямам навика да гледам по магазини за дамско облекло и обувки, а зяпам само по детските  Crazy И първо купувам от тях, пък ако остане нещо за харчене, отивам и в дамското  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт