,аз когато и да го пипна Крис винаги му пари гавата,мерих Т,няма
,от какво може да е,телцето му е добре на пипане пак се притесних
Като печка е,чак мен ме изпотява като го взема.А като заспи докато го нося или понякога заспива на рамото ми докато съм на компа,винаги за минути ме изпотява и мен където му е главичката.Споко.
Като печка е,чак мен ме изпотява като го взема.А като заспи докато го нося или понякога заспива на рамото ми докато съм на компа,винаги за минути ме изпотява и мен където му е главичката.Споко.

мнооого му хареса... Оглеждаше се в огромните огледала ... избираше и той мебелировката...Даже по едно време бяхме в такова добро настроение, че смеха ни ехтеше из огромните пространства в Лабиринт, имаше едно по-голяма детенце, което плачеше и майка му го питаше защо плаче, та аз реших
и на майтап попитах Марти защо се смее.

,аз когато и да го пипна Крис винаги му пари гавата,мерих Т,няма
,от какво може да е,телцето му е добре на пипане 

, ама то при мъжа ми сините очи се предават по мъжка линия та и нас не ни пропусна.
Не спря да се подхвърля из леглото Алекс,едно мрънкане.Въобще не сме спали.Само дето той ей сега заспа след едно разнасяне и успокояване 1 час,а аз се наливам с кафе. 

Преди си спеше нощно време, верно след 1ч при мен, ама пак спеше... а сега
луда гъба ме прави. Иска цицата да му е все в устата, та да си чеше венеца. Спи и джвака
Като си я изтегля и веднага се почва един мрънкалявеж...ужас ви казвам. Изгърбила съм се и кръста така ме боли. Та в тая връзка - към мамите с болежки - как се справяте-мажете ли се с нещо?
ния бяхме малко на гости и малко на село,но си починахме добре,на Тео също се отрази добре 
да са им белички и здравички 

днес сме на консултация и ще видим доки к'во ще каже 

За това не съм си мазала белезите с нищо-да ми напомнят колко е кратък живота,и за какви глупости понякога се ядосвам! 

Zona For Home
А също и в този на топлите глави
За доставката ни до Банкя - имах късмет, че баща ми беше свободен тогава.
И аз се надявам да стана редовна на люлинските срещи
Като видях в Календара онзи ден, че Алекс на Десикв има рд помислих дали е твоят племенник, явно съм познала, да ви е жив и здрав!