Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума и какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Как реагират участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума и какви теми се обсъждат във форума?
Темата на форума е за бременност и очаквана на бебета, където членовете споделят своите лични преживявания, поздравяват новите майки и обсъждат различни аспекти на бременността. Във форума се обсъждат теми, свързани с бременността като установяване на бременност, очаквания, емоции и лични преживявания на бъдещи майки. Членовете споделят съвети и подкрепа помежду си.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Как реагират участниците във форума?
-
Боли ли ви кръстът, защото ме боли много и затова отлагам тестовете?
-
Кога да отида на лекар, след като видях две чертички на теста?
на 26 август (23 ден от МЦ) раничко открих бебчо- надявам се към 15-16 септември доктора да го потвърди- а до тогава ще се моля всичко да е наред- според калкулатора съм за 11 май! Второ желано (много желано) бебче направено от първи месец опити! Първото ми детенце е вече на 1годинка и 8 месеца - ще става кака . Много искам бебо да е момченце , но и момиченце да е - здраво да е ,пак ще е обичано адски много:) лек ден момичета и усмивки! Стискайте палци всичко до 15-16 септември да е наред и точицата да си е там
чакам и други мамми да се включат! Честито и на Синя птица радвам се! 

да каже кога е термина

,
. Когато потвърдите термините си ми кажете за да ви впиша на първа страничка.

! Аз по калкулатора си изчислих термин 2-ри май, но според мен е с една седмица след тази дата. Смятам, че овулацията ми е била по-късна. Когато отида на лекар и ми кажат някаква дата, тогава ще ми я запишете. Момичета понякога се чудя истина ли е??? И моята чертичка като правих теста не беше много тъмна, но определено си беше там. Значи няма грешка