С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 486
  • 329
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен. Първо честито на виделите  EFP и успех на всички бебеправещи. Е, аз също видях днес тъй желаните  EFP и да ви кажа, че сте първите на които споделям Simple Smile . Относно чувствата, които изпитах когато видях двете чертички - разплаках се, но да ви призная и страх ме обзе, страх дали всичко ще е наред (сигурно повечето също са го изпитали).
Нямам търпение да кажа на мъжа ми.
Аз нямах търпение и изчаках само ден закъснение, не знам дали съм постъпила правилно. Сега очаквам от вас съвет кога да отида на доктор.
 Praynig за всички чакащи. Успех!

# 76
 newsm12 "Мечтание", мен лично кръстът не ме боли, обаче днес ми беше толкова зле (едно виене на свят, гадене едно чудо), а уж ми беше 12 ден от овулацията и не издържах просто и се разбра от какво ми е зле, а какви горещи вълни ме обливат не е истина. Дано се похвалиш и ти с  EFP   bouquet

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 21:50 от kremenaks

# 77
Ewito, Пламка е родена на 16.12.2007г. - случайно видях, че сте на 08.01- много малка разлика имат Hug! Ако случайно бебетата не са пола който искаме, може да си ги разменим ако искаш  newsm62 това в кръга на шегата:) цункай малкия бъдещ батко и доскоро писане! Радвам се, че се увеличаваме! Момичета стискам на всички ви палци и скоро да видим тупкащи сърчица!  newsm17

# 78
.......
Аз нямах търпение и изчаках само ден закъснение, не знам дали съм постъпила правилно. Сега очаквам от вас съвет кога да отида на доктор.
 Praynig за всички чакащи. Успех!.........

Напълно достатъчно време е да си направиш тест и да се напълнят очите ти със сълзи! ЧЕСТИТО! много много се вълнувам с всички вас!   bouquet За доктор изчакай ако имаш търпение поне едно 10 дни закъснение даже ако можеш 2 седмици... може да се чуе и сърчицето тогава! А ако нямаш търпение(както аз с малката ми Плами - отидох на 35 ден от цикъла - около 5дни само закъснение) видя се една точка.. плоден сак само! аз бях н аседмото небе де нищо че е само точка. .. хехехе лека вечер! Дано да бях малко поне полезна!

# 79
 kremenaks  Hugблагодаря за отговора  Hug Аз имам всички твои симптоми но кръста ме тревожи да не е ПМС Правим опити за бебче около година и все не се получава и друг път съм имала закъснение и после отрицателен тест така че вече ме е страх да не се разочаровам пак Дано този път да е станало чудото Praynig

# 80
  • София
Здравейте мацки, и аз се надявам да се присъединя към вас. Преди малко видях  EFP и още не ми се вярва. Утре по принцип ми е денят за МЦ.

Успех на всички и благодарско на Майчетата 2009 за хубавата тема  Hug

# 81
честито на всички видели EFP
лека, безпроблемна и спокойна бременност ви желая
и накрая да гушнете по едно сладко бебче newsm51

# 82
Ехааа, колко много са видяли двете чертички вече...
Не чакаите с чичо доктор, отиваите веднага.

# 83
Здравейте момичета.Честито на всички видели 2-те чертички.Желая ви лека и безпроблемна бременност. Hug

# 84
mishenka, ми те съвсем са близо и една зодия даже, малките козлета. За малкия до последно ме уверяваха, че е момиче, аз толкова исках момче, че чак не мога да го обясня. Та за това бебе съм решила или да ида на 3D да не ме лъжат само или да чакам да е изненада. Така или иначе дрешките ни не са сини, а са подходящи и за двата пола, тъй че няма да е проблем.
Мечтание, с теб сме, дано този път има 2 чертички. Hug
За доктора, аз писах как ще постъпя, вие както решите, мен предния път ме върнаха, т.е. не ме върнаха, видяхме го на видеозон, но ми казаха, че е раничко. А личната , ккоято трябваше да ми даде направление за да се запиша на консултация ме разиграва много време, тъй че внимавайте какво ви отбелязват ве направлението, за да не се ядосвате като мен. Мисля, че беше номер 8 или 9 майчино осигуряване или нещо такова беше. А мойта беше ме писала просто за преглед, после не можела да ми даде друго направление през следващите 45 дена, та ми къса нервите много.  ooooh!Тя го направи, защото отидох само с 2 седмици закъснение ( въпреки положителен тест и т.н. ), но лекарите са различни, тъй че вие си решавате. Hug
Хубав ден ви желая!  bouquet

# 85
  • София
Добро утро мацки!
И аз мисля да поизчакам с прегледа миналият път отидох в 5-та г.с. и после чаках за сърчице до 7-ма. А сега така и така имам една командировка и ще се прибера на 21 Септември и тогава ще отида наведнъж да се види всичко.

Мечтание, и мен кръста ме скъсва в момента. Всички други симптоми отшумяха но като постоя 5 минути права и имам чувство, че някой ме реже с нож.
Стискам палци този път закъснението да е с причина едно сладко бебче  Hug

# 86
valya_76_08  :hug:Ewito   Hug благодаря ви момичета Hug
Знам че една майка винаги усеща когато под нейното сърце бие друго сърце Peace Вече съм сигурна  Peace

# 87
  • София
Добро утро момичета,

В събота се сдобих най-неочаквано с  EFP. И двамата с мъжа ми искаме много второ дете (даже трето след време), но плановете бяха да го правим догодина. Малката душичка ни изненада обаче, явно е решила да подрани.
На преглед мисля да отида към 15-16 септември, за да видим, дай Боже, направо сърчице. Имам малко притеснения, защото бях започнала да правя зъби и вече съм била бременна, когато са ми слагали упойки, правих и 2 рентгенови снимки. Днес зъболекарката ме успокои, че не е проблем, но оставащите 3 кариеса за правене ги отложи за 2 триместър. Предстои и вадене на зъб пак тогава най-вероятно.

# 88
Знам че една майка винаги усеща когато под нейното сърце бие друго сърце Peace Вече съм сигурна  Peace

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ДВЕ ЧЕРТИЧКИ.

Мечтание,значи направи тестчето?

Колко станахте вече? Леко бременеене

# 89
Ей момичета направо се просълзявам, когато ви чета и много се радвам за вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Давайте в същия дух  Laughing
Чакам термини за да попълвам първа страничка  Hug
Симптомите в началото на бременността са като и при цикъла, за лекар изчакайте поне две седмици от закъснението, така ще е сигурно, че ще се види нещо на ехографа. За зъболекар няма проблем да се ходи по всяко време на бременността, стига упойките които се слагат да не са адреналинови. На мен ми се наложи да ходя във втори месец, казах на док и той ми сложи специална упойка, която не се отразява на плода.

Общи условия

Активация на акаунт