С радост и две чертички нови Май-чета, чакаме ви всички! N1

• 20 488
  • 329
  •   1
Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
Честито на всички нови попълнения! Лека бременност и прекрасно раждане ви желая!  Hug  bouquet

# 91
моя термин е 5 май. на доктор ще ходя чак след 2-3 седмици(дано до тогава да няма нищо за което да трябва да отида по-рано).от русе съм,втора бременност.

# 92
Момичета Благодарим за хубавата темичка.Чета ви от 2-3 дни и чакам.Днес и аз видях  EFP но както са споделили и останалите беше доста бледа,та ми е едно такова въпросително сега  Thinking Успех на всички останали ,видяли двете чертички  Hug

# 93
моя термин е 5 май. на доктор ще ходя чак след 2-3 седмици(дано до тогава да няма нищо за което да трябва да отида по-рано).от русе съм,втора бременност.

От Русе ли? Еее супер- аз съм родена там и съм живяла доста години:) астрахотен град със страхотен център.. къде си учила там? аз съм завършила МГ-то на 25 години съм. Лек ден!

# 94

Момичета Благодарим за хубавата темичка.Чета ви от 2-3 дни и чакам.Днес и аз видях  EFP но както са споделили и останалите беше доста бледа,та ми е едно такова въпросително сега  Thinking Успех на всички останали ,видяли двете чертички  Hug

Честитооооо!   bouquet Бледа чертичка бе и моята- така че няма проблем! Щом е отчел наличието на този хормон няма откъде да се вземе без бременност...  с Плама чертичката също бе бледааа мнооого бледа но виж в подписа ми- вече ще става кака дай боже всичко да е наред! еххх ние се увеличаваме доста момичета много се радвам!!!!! май месеце  мой любим и много исках бебчето ми е да телец Simple Smile

# 95
  • София
Моят термин по разните му там калкулатори излиза 4 май.
Ние уж се пазихме по календарния метод, който до сега действаше безотказно. Вариантите са 3: или съм имала по-ранна или по-късна овулация, или плувците на Явор (мъжът ми) са успяли да оцелят 5-6 дни (не че историята не познава и такава случаи). Така че много е вероятно реалният термин да е друг.
Моята чертичка си беше бая "тлъста" и се появи почти веднага, което отново ме навежда на мисълта за по-ранна овулация, та току виж се окажа с термин през април.  С Марти и двата пъти като правих тест чертичките бяха много бледи.

# 96
green_dawn, сигурно наистина си имала ранна овулация! Това ти е късметчето просто - бебчето ви е харесало отгоре и е искало да дойде по-скоро при вас, вместо да чака още цяла година  newsm53 Още веднъж ЧЕСТИТО!   jumpuu

П.П. Сега се сетих, че щом е била ранна овулация - ако сте правили бебчето  малко преди нея - та момиченце май ще бъде!
(момиченцата се правят дни преди овуто, момченцата по време или 1 един ден след овуто- това в литературата го пише) ... и все пак нищо не се знае!!!!  newsm65

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:32 от mishenka

# 97
  • София
Мдам, похотливо късметче, родено от страст  Wink
Новината, обаче, така ме срази, че вече втори ден съм тотално разконцентрирана, а днес работа за 5 пари не съм свършила, а не е като да няма такава. Освен това ужасно много ми се приспива по обедно време. Направо ми иде да си полегна върху лаптопа...

П.С. А колко грешки направих в 2 изречения...

# 98
Моят термин по разните му там калкулатори излиза 4 май.
Ние уж се пазихме по календарния метод, който до сега действаше безотказно. Вариантите са 3: или съм имала по-ранна или по-късна овулация, или плувците на Явор (мъжът ми) са успяли да оцелят 5-6 дни (не че историята не познава и такава случаи). Така че много е вероятно реалният термин да е друг.

green_dawn,с първото ми дете термина беше 6 май,но се роди на 19 април. така,че няма точен термин.и сега си мисля,живот и здраве,че няма да дочакам 5 май,но все пак ще си пиша тук в тази тема.

# 99
Мдам, похотливо късметче, родено от страст  Wink
Новината, обаче, така ме срази, че вече втори ден съм тотално разконцентрирана, а днес работа за 5 пари не съм свършила, а не е като да няма такава. Освен това ужасно много ми се приспива по обедно време. Направо ми иде да си полегна върху лаптопа...

П.С. А колко грешки направих в 2 изречения...

Не си само ти и на мен много ми се доспива.  Tired

Момичета моят последният цикъл беше 44 дни и сега като отбележа на калкулатора че ми е бил толкова ми дава термин 12 май,а ако не отбележа ми дава 26 април  ooooh! Доктора ще прецени,но на мен винаги си ми е голям МЦ.

Това за овулациите да не е вярно колкото това със смяната на кръвта  Mr. Green

# 100
  • София
На мен пък ми изчислява 10 май Simple Smile Момичета, а как сте със симптомите? Аз доспиването не го броя, че по принцип ми се доспива следобяд на работа Simple Smile. При мен има бодежи в яйчниците от време на време, а също така и зачестено уриниране, придружено с парене - дори си помислих, че пак имам някоя песъчинка в бъбреците. Да сте чували за такъв симптом?
Също добавям и напрежение в гърдите.

# 101
  • София
И за доста често пишкам. До преди седмица имах доста болезнени гърди, но го отдавах на ПМС. Сега болезненият момент изчезна.
Имам едно много леко усещане за гадене, което е по-осезателно следобедно време. Миналата бременност ми беше доста лека в това отношение - да видим с тази как ще е.

# 102
  • София
Да се запиша и аз в темичката. Честито на всички видели двете чертички.
Аз също живот и здраве ще стана майка на майско бебче! Второ много желано бебче, първото ми детенце е на 7 месеца. Терминът ми е на 5 май. За сега е важно за всички ни да прескочим първия триместър и после ще живеем малко по-спокойно.
Радвам се за всички вас и ви пожелавам лека и успешна бременност.   bouquet

# 103
Гаденето ми се появи от 2-3 дни.Гърдите ме болят вече повече от седмица,пишкам доста начесто.И да ти кажа и на мен понякога ми като чели попарва  Thinking  Смятам да отида на лекар чак в края на септември,че миналият път не се видя хубаво дали е бебче,само точица.

Bellona ти си много смела с такова малко детенце,браво  Peace

# 104

Bellona ти си много смела с такова малко детенце,браво  Peace

#Crazy Rolling Eyes Shocked Права си!!! Аз не бих се навила на такава разлика.
1г и4м нощем не се спи,не мога да сси помисля за лукса на породените деца

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт