Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 50 053
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
 Matzo ball постът ти беше полезен и за мен. Благодаря.

# 136
Matzo ball ,благодаря !

някой знае ли за БГ телевизия в лондон ка е най-удобно? Булсат ?
ние търсим апартамент в централен лондон, препоръчани са ни няколко квартала ...но мие трудно да цитирам
живот и здраве да се преместим....

# 137
Здравейте момичета, скоро открих темата и реших и аз да се разпиша - да ви следя най-вече за полезната информация която давате. От скоро сме тук -около 6-7 мес. аз и децата, мъжо от 9 год. Познавам като ник мишолина от отчетната - октомврийска 2007...

# 138
venche, не знам българска телевизия (защото не гледам), ама преди време май беше разисквано, така че ако пуснеш търсене (горе, четвъртото копче), може да излезне нещо.

set123 , в кой град си?

Ако някой случайно в неделя ще бяга в Хайд Парк на кросчето (Adidas Women's Challenge) да свирне да се видим.

И малкото ми тръгна на училище, не мога да повярвам. Една такава запетайчица (тя е на 4 годинки мишката), чантата й стига до под коленете, гледа стоически как другите малки реват първите дни, съсредоточено се опитва да не зареве и тя, даже се опитва докато чакат навън да си изграе сама, поради липса на неревящи другарчета в момента Wink... (Ще пусна снимки на лични.)

А в класа на голямото са само 14 деца. Мисля, че е поради кризата.

# 139
Алиса не съм в град, на село съм в покрайнините на Лондон, в Есекс - на 5 мин пеша съм от Lakeside Shopping Centre ако си идвала, но иначе тук много ми харесва-идеално е за деца.

# 140
Да, знам го района.

# 141
Matzo ball ,благодаря !

някой знае ли за БГ телевизия в лондон ка е най-удобно? Булсат ?
ние търсим апартамент в централен лондон, препоръчани са ни няколко квартала ...но мие трудно да цитирам
живот и здраве да се преместим....
venche да, повечето са на Булсат, но не е лошо и да питате като наемате квартирата дали може да се сложите сателита, защото ние така и не питахме и си имаме сега един Булсат отлежаващ.
Алиса, ха честито учениче.

# 142
Значи за рев да се приготвяме  Party Мариана заминава на 14-ти, сега само пробваме униформата. Да е по вода на ученичетата!

Мислех, че съм писала, ама явно съм се разсеяла (от много тичане) и съм забравила. Ходихме до Уинчестър, и много ми хареса; малко градче, има река, воденица, стар замък, приятен хай стрийт, катедрала, детски парк баш в центъра; препоръчвам за прекрасно дневно пътешествие, поне от южен Лондон.

За търченето, ето малко полезни линки:
http://www.youtube.com/watch?v=vcH97Dx8VCk (running drills)
http://www.personalrunningtrainer.com/10k.html (и това ще си го купя, като си поправя мп3 плейърчето; засега съм с лейди Гага и 95.8ФМ)

Алиса, точно гледах днес реклама за този Адидас 5к; догодина съм с теб.

# 143
Алиса, честита ти ученичка, моля за снимки!
Според българската преса, сме били излизали от кризата. Thinking
Ще ти палцестискам в неделя.

# 144
  • Манчестър
venche, не знам българска телевизия (защото не гледам), ама преди време май беше разисквано, така че ако пуснеш търсене (горе, четвъртото копче), може да излезне нещо.

set123 , в кой град си?

Ако някой случайно в неделя ще бяга в Хайд Парк на кросчето (Adidas Women's Challenge) да свирне да се видим.

И малкото ми тръгна на училище, не мога да повярвам. Една такава запетайчица (тя е на 4 годинки мишката), чантата й стига до под коленете, гледа стоически как другите малки реват първите дни, съсредоточено се опитва да не зареве и тя, даже се опитва докато чакат навън да си изграе сама, поради липса на неревящи другарчета в момента Wink... (Ще пусна снимки на лични.)

А в класа на голямото са само 14 деца. Мисля, че е поради кризата.

Алиса, кога е родена твоята дъщеря? И моя син е на 4 г,ама изобщо не плаче,а става в 6,30 ч и иска да си облича униформата и да заминава. за него е позната обстановката,защото беше на нърсери там миналата година.

# 145
здравейте аз от скоро съм нова мама в Англия и сега настъпи въпроса за докоментите на бебичката ми. Аз и приятелят ми сме тук с договор за работа за 2 години има ли право бебето-което е родено тук, на английски паспорт за да се приберем до България. Или ще трябва да вадя този пасаден.

# 146

Ооо, Метро-то още преди две седмици излезе със заглавието-"До 40 дни!! кризата отминава"  Crazy

Не знам как е по лондонския вилает, но при нас зимата дойде, пуснах парно днес, гадост.
Гледам коледните картички изкараха, в един магазин кичеха и с топки. Ще ме уморят тези хора...

# 147
  • Манчестър
здравейте аз от скоро съм нова мама в Англия и сега настъпи въпроса за докоментите на бебичката ми. Аз и приятелят ми сме тук с договор за работа за 2 години има ли право бебето-което е родено тук, на английски паспорт за да се приберем до България. Или ще трябва да вадя този пасаден.

Няма....макар,че е родено тук,детето няма право на бритиш ситизеншип. Правото на децата се определя от статута на родителите,а а вашия не дава право. Трябва да извадите пасаван от БГ ембаси.

# 148
  • Манчестър

Ооо, Метро-то още преди две седмици излезе със заглавието-"До 40 дни!! кризата отминава"  Crazy

Не знам как е по лондонския вилает, но при нас зимата дойде, пуснах парно днес, гадост.
Гледам коледните картички изкараха, в един магазин кичеха и с топки. Ще ме уморят тези хора...

Моя шеф чете някакви бюлетини от правителството и каза,че сме аут от рецесията, но не е официално обявено .

# 149
Американците ме радваха повече в празнично отношение; сега се започваха тиквите за Хелоуин, после пуйките за Деня на Благодарността, и чак тогава Коледа. И всичко съпроводено с подходящите разпродажби  Laughing Далеч не ми е коледно още.

Днес е единият концерт на Загорче; едва ли ще се намерим в тълпата, но приятно прекарване на който ще ходи.

Общи условия

Активация на акаунт