Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 707
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
За количките, миналата година бях с quinny buzz, тази година си взех Maclaren. И двете са "живи" още но куинито ми беше много тежка, не се събираше в багажниците на такситата , нито в асансьора на нашия блок. Постоянно трябваше да я сгъвам, а тя от 2 части и ми беше трудно с нея. Maclaren-a е супер лека, лесно се сгъва, удобна за носене по самолети и т.н. доволна съм. Малките гуми са лек недостатък за терена в България, но не се счупи издържа на напрежението:)
Между другото имам една чисто нова. Преди да тръгна я поръчах онлайн, после се окача че няма да ми я доставят навреме и си купих от магазина, а тази отказах. Те обаче ми я доставили и сега имам 2. Едната стои в кашона. Ако някой има интерес да ми пише на лични. Количката е този модел
http://www.albeebaby.com/maclaren-quest-sport-2008-stroller-turkish-blue.html

Аз продължавам да бременея, Лео все повече беснее, всеки с задачите си. Надявам се да издържа още малко, нищо не ми е готово още за бебка даже име си няма още:)

# 16
Моля ви дайте съвет каква количка да купя за мойто синче, което стана на 16 месеца.

Еverybody has got a MacLaren!  Peace

# 17
  • На село (близо до Лондон)
количка - миналото лято бях с Mamas&Pappas издържа на мноооого ходене, сгъване-разгъване и закачен за нея board за по-голямото ми дете. Доволна съм но явно доста и дойде на количката най-вече от постоянно слизане-качване на детето и се разпра долу при пречките след като си дойдохме в къщи. Но издържа ми две деца, второто до 1.2 месеца.

troli сега се загледах то не останало време до раждането  Party. Давай да мислим за имена, телефона ми е включен и съм в пълна готовност да знаеш Heart Eyes

# 18
  • Лондон
Много 'кредит крънч' тема Simple Smile)) Мерси, мацо!

За количка - и аз поопитах разни модели. За България препоръчвам тази.
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … -_-banner_product

Като Maclaren е, но с големи колела. Не се пукат. Не е скъпа. В България много си падат по нея, защото има легнало положение, кош и може да си закачаш торбите отзад Simple Smile (нещо, което с Куинито не ставаше).  Можеш да я купиш, да я ползваш там колкото ти трябва и да я продадеш в Продавалника веднага (на същата цена, за която си я купила при това) като си тръгваш.  Цветовете са много свежи, ярки и се виждат отдалеч!

Ради72, покажи снимки на малкия!

Троли, страхотна снимка на аватара ти! Кога минаха 34 седмици.... ей, времето лети!

Аз утре заминавам на почивка! Много съм хепи, че ще видя малката, ще ходим на море и ще празнуваме рождения й ден с цялата фамилия  Sunglasses

# 19
Аз се върнах от почивка, и определено имам нужда от нова  Sunglasses Прекалено много град и площад натръшкахме; всеки път се вкарвам в същия филм, но хич не го мога висенето на басейна в хотела само  Crazy

Еya, лек път и приятно прекарване!

Честита нова къща на Номадик  Simple Smile

# 20
Добре а до кога с количка,? Кажете нещо ориентировъчно. Моята София е на 1,9  имам едно Bugaboo ,но ще го махам много тежко стана и се чудя да купувам ли нова, тя ходи като не знам какво, много обича да ходи. Та мисълта ми е да не се окаже , че скоро няма да има нужда от количка, пък аз да си имам две.
Trolli кажи ми, че не е турско синьо количката и както си задавам тук тъпи въпроси, така да дойда да я взема количката чудейки се.

# 21
Турско синьо е Simple Smile А до кога не знам. Моя Лео от 1-2 месеца изобщо не иска да сяда вече в количка. Аз си я бутам празна, той бяга....много ми е трудно обаче и поради тази причина ходя само по паркове където мога да го пусна на воля да бяга. Сега като се роди и бебето не знам дали ще мога да изляза сама с двамата Sad

# 22
Влизам на бързо да споделя, че снощи бяхме на концерта на U2 в Wembley!Невероятно шоу, страхотно изживяване, звука- впечатляващ.Та наложи се за пръв път да оставя малкото пумалче на детегледачка.Останах много доволна от жената.Постоянно ми пишеше как са, какво правят.Беба си е хапнала успешно вечерята и е заспала, просто прекрасно.Ако някоя мама има нужда от такава помощ, да пише на лични за номерата на жената.
Това от нас за сега, а на вас весел уикенд!

# 23
Привееет!
Много съм радостна и развълнувана да ви съобщя,че днес ми съобщиха,че ми дадоха виза!И живот и здраве,другата седмица ще сме на Британска земя! Laughing

# 24
Здравейте,в най скоро време ни предстои голямата крачка moving to London,но има някои неща,които не са ни ясни и ще съм ви благодарна да ни съдействате.Съпругът ми ще си търси работа като програмист.Разбрахмe,че трябва да се обадим в джоб сентър плюс,за да мъжът ми да си  уточни дата за интервю и за да получи national insurance number.Възнамерява да работи като self employed в Лондон и не знае дали не му трябват други докс.Чухме за някакви жълти карти,които новодошлите трябвало да получат но не ни е ясна процедурата по която се издават...

# 25
Като селф имплойд не му трябват други документи.
Хубаво е да си сключва договори и да си води фактурна книжка.
Може и да работи без жълтата карта, но е добре да си я извади, за да може ти да си извадиш синята.
Последната ще ти даде право на теб да работиш всичко.
Ако ви се вижда сложно влезте в бг-хелп, има контакти на фирми, които се занимават с бумащината,
не е толкова скъпо и няма да се лутате.

Личните ми впечатления са, че програмисти не се търсят много. Индийците са пренаситили.
Някой може да има други наблюдения  Peace

# 26
Момичета, аз съм но вчера си смених паролата, а днес... я забравих.  Embarassed

Tinkyrbel, self employed трябва да покаже, че може да издържа себе си и семейството си. Както е казала Толумбата  Wink, сайта на bg help е добро място да започнеш да се ориентираш, там има форуми, от които можеш а прочетеш. Не е много просто, въоръжи се с търпение.

Иска ли някой да бяга 10 км, на 19 септ има в Battersea Park, а на 14 Ноември- в Greenwich Park. Второто е за събиране на средства за фондация за борба с рак на простатата, първото е от поредицата трансцедални бла-бла. Аз се записах вече, ама си търся  компания.

# 27
Tinkyrbel, self employed трябва да покаже, че може да издържа себе си и семейството си. Както е казала Толумбата  Wink, сайта на bg help е добро място да започнеш да се ориентираш, там има форуми, от които можеш а прочетеш. Не е много просто, въоръжи се с търпение.

Здравей ,Алиса! Simple SmileБлагодаря за отговора Simple SmileУточни ми,моля те какво значи това-пари в банката ли,трудов договор?
Направих си още вчера регистрация в бг хелп,но не са ме аксептнали.

# 28
Не съм 100% сигурна, но това за издръжката на семейството не отпадна ли заедно с визите? Преди беше така да, но сега си мисля, че е достатъчно само да се регистрираш като self employed и да започнеш да си търсиш работа. Наистина е доста трудно в момента, но зависи и за какъв програмист става дума все пак. Не е лесно, но то пък кое е лесно вече на този свят. Моите наблюдения са че точно програмистите не ги  искат много да са self employed.

Алиса браво....аз мога да дойда да се търкалям не да бягам Mr. Green

# 29

Иска ли някой да бяга 10 км, на 19 септ има в Battersea Park.....
Eй на това му се  казва предложение. Аз пък мога да пия едно кафе на заведението на езерцето и да дам моралната си подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт