Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 706
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Алиса,сети ли се за паролата или ще правиш нов акаунт?   Grinning
Кога изтича срок записване за ноемврийският маратон? И къде да ходя за  съвет за подходящи маратонки ?
Мишолинка се дърпа и не ще да бяга ,но ще  я тренираме до тогава с парче пица отпред!   Wink
Елл,не го знам замъкът кой е . Картинката беше по темата.

# 46
Здравейте, момичета, извинявам се че нахлувам така и направо с въпроси, обаче ми е необходима информация!

Та, един познат иска да кандидатства за работа в АНглия и трябва да напише СV, обаче не е наясно как трябва да го напише-питанката ми е-на какво да съдържа  като информация, някакви по специфични изисквания има ли относно СV-то ?
И последно-държат ли работодателите там на препоръки и стажа на този, който кандидатства за работата?

Предварително ви благодаря, на всички отзовали се   bouquet

Аз пак да си повторя въпроса, защото може да не е видян  Grinning

# 47
Мишолинка се дърпа и не ще да бяга ,но ще  я тренираме до тогава с парче пица отпред!   Wink

Crossing Arms Идвам да кажа, че се регистрирах и аз, и какво виждам! Та, ще търча с вас! Утре отивам на лов за маратонки.

silrai, не мисля, че има нещо кой знае колко особено; аз си ползвам американското СВ. В гугъл сигурно има примерни; в сравнение с българските - не се пише датата на раждане и семейното положение, и не се слага снимка.
http://www.cvcl.co.uk/sampleCVs.htm - ето тук една страничка

Love-digger - малко трудна работа; ако всичко е уредено, знам ли. Колко е голямо детето? За сладолед и кока-кола, за малко подаръци, картички...По-добре да си има и да останат. Също, ако ще ходят по туризъм, за вход по атракции и т.н. Пусни и инфо за концертите; бих завела дъщеря ми, ако има в Лондон!

# 48
Здравейте, извинявам се предварително че се намесвам във форума Ви, но пиша с една молба:

Дали някой ще се съгласи да ми поръча няколко артикула от сайта на Пума и да ги плати с неговата карта. Аз ще ви преведа парите предварително чрез Пайпал... просто не иска да ми приеме моята кредитна карта  Sad

Ако има някой съгласен,моля пишете ми на ЛС. Мога веднага да пусна парите по Пайпал  Peace

И аз да побутна  нагоре Embarassed

# 49
silrai, ще ти напиша днес по-късно няколко сайта за сивитата, имам и една страхотна американска програма, сега нямам време да ги търся, ще бягам, но следобед със сигурност ще ти изпратя! Hug

# 50
silrai, ще ти напиша днес по-късно няколко сайта за сивитата, имам и една страхотна американска програма, сега нямам време да ги търся, ще бягам, но следобед със сигурност ще ти изпратя! Hug
Ще съм много благодарна ако ми напишеш и на мен едно ЛС с тази информация !  Embarassed
Благодаря ти предварително !   bouquet
Хубав ден !  Peace

# 51
  • в света на илюзиите
Благодаря ти мишолина   bouquet Синът ми е на 13. Интересуват ме цените на някои продукти-напр. вода, безалкохолно, нещо за хапване и цените на музеите, а също и на Ред бъс-а:). Ще бъдат в Лондон на 5.9.09 и на 12.9.09. Ще изнасят няколко концерта (на 12 на някаква сцена по Темза). За съжаление това е вси4ко, което знам Sad

# 52
Алиса,сети ли се за паролата или ще правиш нов акаунт?   Grinning

А, ще си я възстановя; няма да погубя този заядливо-патетичен ник.  Grinning

Много се радвам, че сте се регистрирали за бягане, само ми е малко съвестно, че маршрутът е труден (има баир): да не вземе да намалее състава на Бг Мамма-UK поради измиргване от бягане, ей.

За маратонки, препоръчвам интернета, направете сърч, има доста сайтове; а за съвети:
http://www.runnersworld.co.uk/news/article.asp?UAN=481

В специализираните магазини могат да направят анализ как стъпва човек и да препоръчат тип обувки според това.

Love-digger
, в посолството ще имат ли дата децата, видях нещо за състав от Стара Загора?

# 53
Love-digger - ако искаш кажи как се казва състава, да търсим по име, за по-лесно.

За цените: деца пътуват с обществен транспорт за лира на ден; музеите са безплатни повечето, но например за Tower of London e 9 лири (цена за дете в група от над 15 човека). За сандвич набързо (тип МкДоналдс и други тийн места) - около 5 лири; бутилка вода по туристическите места си е 2 лири бутилката, в обикновено магазинче е 60 пенса. Най-общо, да има по десетина лири на ден, пък сигурно ще му останат, и в различни дни ще е различен харчлък. Извън Лондон определено е по-евтино.

Няма да мрем, Алиса, ти пък. Прочетох внимателно аз, то не е казано, че ще се търчи през цялото време, пък и все ще се побутваме една друга нагоре по баира...

# 54
Ще се побутваме нагоре по баира и ще се търкаляме надолу няма проблем Simple Smile Аз утре отивам на пазар да си намеря удобни runner обувки, ако не - по интернет, също така ми трябва и качествен спортен топ(сутиен), ако някой може да препоръча.

# 55
Като съотношение цена-качество, спортните сутиени на Маркс&Спенсър (за мен, и моите,хм, размери) са най-удачни.

# 56
  • в света на илюзиите
Много, много ви благодаря  момичета:bouquet:  bouquet  bouquet
Съставът е от Стара Загора, "Загорче" се казва.Единственото, което знаем(родителите) засега е, че на 05.09.09 ще имат 2 дневни и 1 вечерен концерт в Лондон, но къде...............????? не знаем. На 12.09.09 май щяло да има фестивал (може би), но пише -сцена на р.Темза. Другите им концерти ще са в Dover, Bridport (Dorset), Ash (Somerset), Stourbridge, Great Yarmounth, Castle Acre, Stourbridge,Steyning, Rochester.
Ако има мами в тези населени места-да се чувстват поканени newsm51, децата страшно ще се радват на българи. newsm68 newsm68

# 57
  • в света на илюзиите
А, да и успех в маратона newsm10 newsm10 newsm10

# 58
# 59
А, има и комбинация с Лондонския Български хор (на 5 септември)- препоръчвам горещо (жалко, че аз имам нещо на тази дата, та не знам дали ще смогна).

Общи условия

Активация на акаунт