Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 699
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Иска ли някой да бяга 10 км, на 19 септ има в Battersea Park, а на 14 Ноември- в Greenwich Park. Второто е за събиране на средства за фондация за борба с рак на простатата, първото е от поредицата трансцедални бла-бла. Аз се записах вече, ама си търся  компания.

Алиса, вчера прочетох съобщението ти и ми се иска да се включа в бягането в Greenwich Park. Обаче е доста хълмисто и още се чудя дали няма да издъхна бързо, а и дали имам достатъчно време до тогава да се подготвя. За записването доколкото видях няма краен срок или бъркам?

# 31
Здравейте и от мен !   bouquet
От много време чета този раздел и темите за Великобритания и мисля, че е време да се разпиша.  Peace
Другата година заминаваме за Лондон и да Ви кажа вече нямаме търпение. Аз ще замина януари месец да уча език, че искам да кандидатствам второ висше и ми трябва сертификат.
Надявам се, че тогава ще стана редовна в тези теми  Mr. Green
Тук има страхотна информация .... страшно много помагате  Hug
Аз за сега нямам въпроси, защото имаме много приятели и роднини в UK, но ако имам няма да се замисля и ще Ви попитам. Embarassed
Това е за сега   smile3525

# 32
Не съм 100% сигурна, но това за издръжката на семейството не отпадна ли заедно с визите? Преди беше така да, но сега си мисля, че е достатъчно само да се регистрираш като self employed и да започнеш да си търсиш работа.
И на мен така са ми казали... ако някой има друго инфо нека да сподели Wink

# 33
Darima, честита виза!

момичета имам много бърз въпрос, какви документи искат в нашето посолство за издаване на пълномощно на единия от родителите да пътува с децата от БГ към ЮК? ше съм благодарна на бързо инфо, смятаме да идем до 2 часа днес ... newsm78

# 34
S T A R D U S T, ако пълномощното е от теб, носи твой паспорт, акт за раждане на децата. На пълномощното трябва да напишеш данните от паспорта (или лична карта, в зависимост с какво пътува) на човекът, с когото ще излязат децата от страната. Трябват ти също и ЕГН-та. Не помня дали трябваше да се пишат и данните от паспортите на децата  Thinking Надявам се, че не пропускам нещо.

# 35
супер, много благодаря, Nomadic, питах, защото паспортите на децата са в БГ. досега пътувахме с безсрочно, но разбрах, че са променили закона ...

# 36
Nomadic , можеш да видиш маршрута на сайта им http://www.thefixuk.co.uk/movember10k.htm. Да, Гринич парк има грязни баирчета, ама поне дотогава можеш да тренираш....

Локо, и на кафе след това вървим.

ПС. Знае ли някой, ако си забравил паролата си, как да я "възстановиш"?  Embarassed

# 37
Алиса, видях маршрута, затова се поизплаших Simple Smile Ще се пробвам обаче, пък каквото сабя покаже Simple Smile

За паролата не ти ли дава опция да си изпратиш имейл, откъдето да ти дадат временна парола и после да си я смениш? Преполагам, ако пишеш на администраторите, би трябвало да помогнат.

# 38
S T A R D U S T има готов формуляр на сайта на посолството можеш да си го разпечаташ , но мисля и на място кат отидеш имат готови форми, а за децата само акт за раждане става, аз дори дадох английския акт и ми го приеха, а един човек пред мен нямаше документ на детето и му казаха , че могат от България да им го пратят по факса .
Ако под 2 часа имаш предвид 14.00 те май по това време вече не работят?

# 39
Момичета, аз съм но вчера си смених паролата, а днес... я забравих.  Embarassed

Tinkyrbel, self employed трябва да покаже, че може да издържа себе си и семейството си. Както е казала Толумбата  Wink, сайта на bg help е добро място да започнеш да се ориентираш, там има форуми, от които можеш а прочетеш. Не е много просто, въоръжи се с търпение.

Иска ли някой да бяга 10 км, на 19 септ има в Battersea Park, а на 14 Ноември- в Greenwich Park. Второто е за събиране на средства за фондация за борба с рак на простатата, първото е от поредицата трансцедални бла-бла. Аз се записах вече, ама си търся  компания.

Аз мисля да се включа за Ноември, отдавна се каня да се запиша за някое от тези бягания Simple Smile Но ще трябва да почна да тренирам от другата седмица, защото хич ме няма с бягането, сигурно ще издъхна на втория завой Simple Smile

# 40
Алиса, регистрирах се.

# 41
И аз току що! Надявам се, че мога да се присъединя към вас, Алиса и Nomadic (и други ако има) Simple Smile

# 42
Здравейте, момичета, извинявам се че нахлувам така и направо с въпроси, обаче ми е необходима информация!

Та, един познат иска да кандидатства за работа в АНглия и трябва да напише СV, обаче не е наясно как трябва да го напише-питанката ми е-на какво да съдържа  като информация, някакви по специфични изисквания има ли относно СV-то ?
И последно-държат ли работодателите там на препоръки и стажа на този, който кандидатства за работата?

Предварително ви благодаря, на всички отзовали се   bouquet

# 43
Здравейте, извинявам се предварително че се намесвам във форума Ви, но пиша с една молба:

Дали някой ще се съгласи да ми поръча няколко артикула от сайта на Пума и да ги плати с неговата карта. Аз ще ви преведа парите предварително чрез Пайпал... просто не иска да ми приеме моята кредитна карта  Sad

Ако има някой съгласен,моля пишете ми на ЛС. Мога веднага да пусна парите по Пайпал  Peace

# 44
  • в света на илюзиите
Момичета, здравейте. Искам да ви питам нещо.Моето дете участва в ансамбъл за народни танци и сега в края на месеца ще пътува с ансамбъла за Англия. Ще бъдат там 20тина дни. Та съм в огромна чуденка колко джобни трябва да му дамSad(( Нямам никаква представа. Храната им и спането ще бъдат осигурени, но...... за джобни? Моля Ви да ме насочите, а ако ви интересува ще ви дам и маршрута, за да идете на някой концерт, ще ви харесатSimple Smile)))))

Общи условия

Активация на акаунт