Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 50 088
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Момичета ако имате време за губене и искате да се посмеете ето ви линк към една тема преди да я заключат:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426769.0

# 166
Леле, Лида.....Колко пораснали! Големи сладурчета; кога мина това време, малкият станал голям човек!

# 167
  • UK/София

Момичета, много моля за помощ!Интересува ме дали можете да ми дадете телефон на някоя БГ фирма или английка институция занимаваща се с емиграционни въпроси.Да не е home office, защото ме оплетаха отвсякъде с различни отговори в зависимост от човека който е на телефона.

Много ми е спешно! Praynig

# 168
Не знам дали това ще ти помогно но ти го пускам за всеки случай:
http://alexdevelopment.co.uk/

# 169
Bilyana, Izvinjavaj za latinicata. Obadi se na London Office na workpermit.com - 0844 991 9222, na nas sa ni pomagali sas saveti i vazmoznostii - bezplatno , njakolko pati. Kasmet!

# 170
  • UK/София

Ани, jan08  , благодаря ви! Hug

# 171
  • Манчестър

Момичета, много моля за помощ!Интересува ме дали можете да ми дадете телефон на някоя БГ фирма или английка институция занимаваща се с емиграционни въпроси.Да не е home office, защото ме оплетаха отвсякъде с различни отговори в зависимост от човека който е на телефона.

Много ми е спешно! Praynig

Пиши ми на лична,ако искаш...

# 172
  • UK/София

Пиши ми на лична,ако искаш...

Благодаря, но ситуацията се изясни!

# 173
Lida много  са ти сладки дечицата!
Ani знам я аз тази тема, ама тя накрая  станала много хард, рано са я заключили имало е потенциал  за джафкане.
Днес времето беше разкошно, сутринта като чух прогнозата и си викам тия нещо не са  в ред къде ги видяха тия 25 градуса и приготвих на детето една жилетка.Оф,мари майко, като излязох не мога да сваря да се събличам.
Мисля да отидем в събота да гледаме децата от ансамбъла, дано да е хубаво времето.

# 174
LOKO имаше ама модераторите го изрязаха/това беше продължение от същата тема на същия потребител/.И при нас беше топло днес.
Lida малчуганите изглеждат много щастливи в басейна.Да са ти живи и здрави  Peace Peace Peace

# 175
  • След завоя в дясно
Добро утро от мен,

Бързам докато имам време да се разпиша да не вземете да ме забравите Laughing.
Онзи ден се завърнахме от Испания- много топло, много страсти, много ми прилича на България. Laughing
Мари попътен вятър ти пожелавам другото само ще се нареди. Не можахме да спретнем една торта с теб, но нищо и испанските хич не са за подценяване.

От вчера и ние вече сме ученици- без сълзи тръгна без да погледне назад, бил вече голямо момче. Полях му вода по стар Български обичай, а той не ще да мине по нея Rolling Eyes щял да се изцапа. А локвите по пътя ги мори като компютърна игра, ако пропусне някоя няма бонус. Е накрая мина щото няма бонус... Mr. Green
Униформата я купих от M&S и Adams ще видя коя ще оцелее. 

Дайте идеи какво слагате в кутиите за обяд. За момента сме на сандвичи, но ми се ще малко по разнообразно.

Честити първокласници на всички, нека по вода да им върви.
Билянка вие докъде стигнахте с училището.

Еуа честит ви празник на патерици много да ви радва принцесата. Влезе ли в крак с работата вече?

Лиде много пораснали буболечките пу- пу

Слънчев ден от мен Flowers Sunflower

# 176
Ell, браво на малкия, че смело е тръгнал.
Не мога да отговоря на въпроса, в нашето у-ще има стол.

aniji мама на Джозеф и Кейт, някои писания трябва да се избягват със старанието, с което се заобикалят кучешки го**ца по тротоара, драсканиците на онова лудичкото са такива форумски изпускания.

Хайде, добър ден на всички.

# 177
  • Манчестър
И аз плащам за school meal....мисля,че е по добре от сандвичи....,а и аз нямам време да се занимавам да ги правя..

# 178
Здравейте!

Аз често надничам в темата ви, но не съм писала отдавна тук Simple Smile

Имам едно въпросче, свързано с пълномощното за пътуване на дете с единия родител (сигурно ви е писнало от такива въпроси )  Mr. Green Аз вероятно ще пътувам с малката за България и после обратно към Англия. За заверяване на такова пълномощно трябва ли да си запиша час предварително в консулската служба? И знаете ли горе долу за колко време ще е готово пълномощното?  newsm78

И двамата родители сме български граждани. Ще може ли да занесем само английския акт за раждане в посолството или задължително българския ( или и двата )  Rolling Eyes

Лек и усмихнат ден от мен!

# 179
  • Bristol
Дайте идеи какво слагате в кутиите за обяд. За момента сме на сандвичи, но ми се ще малко по разнообразно.

Аз редувам храна от в къщи и стол, зависи какво предлагат в училището и дали децата го харесват.
Обикновено отделям от вечерята. Най много се котират пържолите, пилешки или свински (не телешки, защото като са стайна температура стават още по жилави). По същия начин кюфтенца на фурна, купувам ги готови от магазина, наденички, риба. Паста на фурна, с пиле или риба, купувам от готовите сосове на Долмио, спагети. Мексиканските питки, като пърленки, също много вървят и наподобяват сандвичи, радост за децата  Grinning Купувам готов сос, запържвам месо, добавям малко зелена салатка и всичкото това го увивам в питката. Омлет, с различни пълнежи, зависи какво обича детето, приготвям го сутринта, преди да тръгнат за училище. Франкфуртери, разрязвам по дължина, слагам кашкавал и врътвам в микровълновата, докато кашкавала омекне, по-бързо от сандвичите става. Правя и едни сърца с франкфуртерите, които после запълвам със смес сирене и яйце. Бъргери, купувам ги готови, само пека сутринта слагам ги в питка, кашкавалчето от горе и кетчуп от долу. Всичко гореизброено върви придружено от  гарнитура, задушени зеленчуци или краставица и чери доматки, може и морковчета, картофи, варени или на фурна. За десерт, плодове, плодови млекца или бисквитки, без шоколад. При моите много не върви ориз с месо или зеленчуци, но съм чувала, че други слагат.

Общи условия

Активация на акаунт