Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 161
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
  • Благоевград
Cutie_Honey Честито ви бебенце! Да ви е живо и здраво!

Anelia20 Да ти е жив и здрав съпруга, да те слуша и обича!
  bouquet

Аз днес стартирам малко лошо седмицата. Но, дано се оправи всичко.
Момичета има ли някоя от вас с кръвна група А- . На една близка мъжа й се
нуждае.В момента чака за операция и може да се имат нужда от още кръв.
Ако някой има, моля нека ми пише на лични. Благодаря ви!

Спокойна седмица ви пожелавам! Grinning

# 286
Добър ден на всички!

На Пухелота благодаря за кафенцето!Добре ще ми дойде!

Cutie_Honey ЧЕСТИТО ДЕТЕНЦЕ!ДА Е ЗДРАВО , ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО!МНОГО КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Anelia20 да ти е жив и здрав рожденика!Много успехи и късмет!

Снимките от сбирката са страхотни!Съжалявам , че не можах да дойда!А идеята за пиано бар за следващата одобрявам с две ръце! Wink

Снощи бяхме на сватба на моя братовчедка .Станахме късно ,но все още ми трябва време за релакс.В момента съм в този вид  #Crazy  Laughing

Купихме  тетрадки и други пособия за ученичката,че ваканцията си отиде вече.Колко бързо се изтъркаляха летните месеци,а като гледам времето навън есента ни подсеща , че идва скоро.

Момичета кажете магазин със сносни цени и качество за детски обувки!Купихме маратонки на детето ,но обувки не можах да харесам, а първият учебен ден наближава.

Успешен ден и повече слънчеви усмивки на пук на намръщеното небе!

Ей, Деси тъкмо си публикувах отговора и ти ми направи засечка . Naughty

# 287
# 288
Здравейте!

Снимките са страхотни.Толкова ми се идваше,но с малко дете знаете как е-непридвидимо Simple Smile
Благодаря за пожеланията към мъжа ми.Ние празнувахме и в събота,и в неделя,та още не мога да смогна да изчистя както трябва.Поръчах му торта,купих от тези факлите за торти и в 12 му я подарих.Той се просълзи( е и от алкохола де,не само от изненадата Simple Smile ) .Наистина много се изненада,а аз останах супер доволна,че успях да го изненадам.Купих му и един парфюм на BYLGARI,който одавна много ми харесва.Та така,мина и рождения ден Simple Smile .
Хубав ден на всички!

# 289
Някой да пуска нова тема ей Naughty

# 290
Anelia20   Значи ст си искарали супер.... Особено изненадата с тортата сетила си се мног добре Simple Smile

petia_d75 , Андреа Селесте  Благодаря че попитахте днес се чувства по-добре въпреки че все все още не се движи лесно и само лежи. В четвъртък сме заедно в софия на доктор аз за Фетална Морфология на плода, а тя за да видим какво ще правят с тая киста newsm78

smile3523   ПРИЯТЕН РАБОТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

# 291
jinjer_78     Ми не знам каква трябва да е новата тема.  Следващата която ще ражда май съм аз.....но на мен ми е малко рано защото можем да говорим за други теми преди този период....

Някакви идеи? newsm78

# 292
на борката  благодарности
снимките му са повече от невероятни
зачисляваме го за фотографа на групата така че който ще снима когато него го няма да мине веднага курс на обучение

дани а снимки от огняново ще ни пуснеш ли

аз понеже нали смогнах да пусно моите от морето та сега и зор на други давам  Mr. Green

# 293
  • Сандански
Здравейте, момичета!!!  Grinning Grinning Ние се върнахме с малчо у нас. И естествено започнахме с инатите!!! Постоянно иска да яде, през един час!!! Sad Не знам какво да правя, да го храня ли ,да не го ли?! Rolling Eyes Ако Ана2 прочете това нека даде малко съвети за хранене на много лакомо бебе. Кърма имам доста, но съм слушала, че има нехранителна, та дали е възможно моята да е такава. И дали да му давам вода със захар, защото така ни посъветваха. И от лакомост  яде и повръща малко след това,ама иначе не пуска докато не му се доповръща, казаха ми на етапи да го храня, но и така пак изяжда повече и пак повръща. Sad Айде утре като имам повечко свободно време ще сложа и снимки на мъника. Simple Smile Днес съм още много шашната от новото му държание- в болницата почти не заплака и само ядеше и спеше, а сега не иска да спи, а само да яде! ooooh!

Мерси много за хубавите пожелания на всички!!!!

# 294
Заповядай& … 7;ма!
Име на темата не съм писаа давайте предложения

Общи условия

Активация на акаунт