След два миседа ще опитам пак

• 7 563
  • 95
  •   1
Отговори
След два мисед аборта,след направени имунологични изследвания смятам да опитам пак да имам второ дете! Първата ми бременост беше нормална и имам момченце на 6 години,нямах никакви проблеми докато не решихме да имаме второ дете. Започнаха проблемите,които и лекарите не знаят от какво са,т.е. два миседа,лапароскопия на яйчник по спешност и след изследванията,които лекаря каза че са много добри смятам да опитам пак. проблема е че много ме е страх! Не знам дали ще преживея още веднъж разочарованието и болката от загубата на бебче. Как да постъпя?

# 1
не се отказвай Hug.аз имам две кухи яйца и едно  починало дете,и сега правим опити пак ,трябва да вярваш че ще стне Praynig ,а не да се страхуваш.негативните мисли влияят зле

# 2
  • София
Деяна,бих те посъветвала да си пуснеш генетични и имунологични изследвания,често проблема за повтарящи се аборти се крие в тях и ако случайно се открие нещо да се вземат мерки за да не изживяваш този кошмар трети път.Обикновенно Докторите,казват че няма смисъл от тези изследвания,че  било подбор на природата и т.н.но аз не съм съгласна с тези твърдения.
Успех  от мен. Flowers Four Leaf Clover

# 3
Деяна, Даниела, браво за куража Ви.  newsm10 Аз родих бебчето си умряло още в шести месец.... Лекарите казаха да изчакам поне 6 месеца, за да започнем с опитите, но аз едва ще издържа да минат и заплануваните 3  Cry

# 4
Момичета не се отчайвайте! Имайте вяра и много скоро ще видите резултата. Избягвайте стреса у негативните емоции-това много влияе. Viksito май ще е най-добре да изчакаш мъничко че да не се повтори кошмара, имай търпение, хубавите неща искат време, убедила съм се в това. Успех момичета, стискам ви палци!   bouquet : Flowers Four Leaf Clover

# 5
Деяна, Даниела, браво за куража Ви.  newsm10 Аз родих бебчето си умряло още в шести месец.... Лекарите казаха да изчакам поне 6 месеца, за да започнем с опитите, но аз едва ще издържа да минат и заплануваните 3  Cry

Миличка , напълно те разбирам , макар че моята история е малко по-различна.Аз родих детето си в пети месец по медицински причини.Все още не мога да го преживея.Всъщност знам , че ще го преживея само с нова бременност(имам опит , защото така дойде на бял свят дъщеря ми , да е жива и здрава ,тя ме спаси от ужаса в който живеех след първата загуба).И нямам търпение и аз като теб.Но попрочетох това онова и вече съм сигурна , че има резон в думите на лекарите.За това ти казвам не рискувай.Задължително изчакай три цикъла.Както се досещаш това може и да не са шест месеца както  препоръчват някои от лекарите(е около 4 или 5 излизат).Но е важно да се възстанови лигавицата на матката напълно , за да можеш да износиш новата бременност до край. Hug
Към авторката на темата:През април родих детето си в петия месец.Много страдах , но решиме че е по правилно това.Няма да задълбавам.Отделението , където ми предизвикаха раждането е Фетален риск(майчин дом).Там се запознах с една жена , на която съм невероятно благодарна.Никога няма да забравя думите и:"Няма да се откажа!И ще се боря да имам още едно дете!"И тя има син като теб.Имала е и няколко аборта(два в шести месец и други в по-ранни седмици).Лежеше за серклаж с поредната бременност , а думите и се запечатаха в съзнанието ми.И така в моментите , когато ми е най-тежко ,си мисля  Hugза нея и нейните думи.Страшно съм и благодарна.Понякога почти непознат може да ти вдъхне такива сили.А аз имам нужда след две бременности с хромозомни грешки ... И мен ме е страх...ама много...Но няма да се откажа!Няма!Кураж милички!Живота е борба , а ние трябва да сме от победителите!

# 6
нали детето е най  важното ,на този свят,нетрябва  да се отказваме и да се страхуваме.мензиса ми закъснява  ,след 5 дена мисля да направя тест  дано да е положителен и  този пат всичко да е наред Praynig

# 7
daniela197878 , хайде зарадвай малко положението..... днес е светъл празник - пожелавам ти да ти донесе най-щастливия миг  newsm44

# 8
  • София
Даниела,стискам ти палци мила. Praynig
Викси,прегръщам те,това което си преживяла е ужасно Sadзнам че нямаш търпение и искаш колкото се може по-скоро отново да забременееш но и аз те съветвам да изчакаш 6-те месеца,защото все пак е било вече в деветия месец и на организма му трябва повечко време да се възстанови.Желая ти от сърце скоро отново да забременееш,и всичко да е наред до края. Praynig

# 9
Стискам ти палци да се похвалиш скоро с така желаната новина и всичко да мине без проблем. Слушай лекарите и се зареди със смелост и вяра! Щом искаш - значи можеш и ще стане!!! Hug  bouquet

# 10
благодаря ви много момичета за подкрепата Hugдано след някой ден новината да е наистина добра Praynig

# 11
Нинката, моето беше в шести, а не в девети месец. Но все тая - пак е ужасно. Сега чакам да ми дойде, за да отида на лекар, да направя куп изследвания и тогава ще видим  Praynig
Даниела, време е за хвалби  Simple Smile

# 12
все още не  ми е дошло ,гардите започнаха да меболят много.до края на седмицата ще си запазя час при личната лекарка,зада ми даде направление за гинеколог Rolling Eyes

# 13
  • София
Нинката, моето беше в шести, а не в девети месец. Но все тая - пак е ужасно.
Объркала съм се,ма то както казваш все тая в кой месец,да загубиш най-святото,ужасно боли Sad
От сърце ти желая,следващият път всичко да бъде наред и до край. Praynig Hug

Даниела,а тест не си ли правила до сега щом имаш вече няколко дни закъснение,мале как издържаш Simple Smile
Стискам силно палци за теб. Praynig Hug

# 14
  • Ботевград
Стискам силно палци и чакам доБрите новини заедно с Вас момичета  Hug
Деяна Недева, Даниела, Викси, KokonaBonbona  бъдете смели и силни! Не се отказвайте и не се отчайвайте  Hug
Сигурна съм, че скоро ще ни зарадвате с прекрасни новини   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт