След два миседа ще опитам пак

• 7 560
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Дани това с гърдите е не знам... индивидуално. Мен пък прекалено късно започнаха да ме болят. Всичко ще е 6  Hug

# 46
незнам  странно ми е 4е имам признаци и изведнъж всичко спира,но докато не съм прокървила имам все още имам надежда че няма да е кухо яйца

# 47
Дани и на мен гърдите спряха внезапно да ме болят още през втория месец. Така че не се плаши, всичко ще е наред.  Hug

# 48
надявам се ,но не ти ли се вижда странно,аз се притеснявам защото  и двата пъти  спряха да ме болят и се оказа  къхо яице.до 11.09 ще се побъркам

# 49
  • София
Дани,опитай се да бъдеш спокойна,знам,какво ти е и как страха сега те преследва да не стане,като първият път но някак си си повтаряй,че сега ще е различно и че всичко ще си е наред.Гледай да ти е запълнен деня с разни работи,така по-неусетно ще минат дните до 11-ти.Стискам ти палци миличка. Praynig Hug

# 50
Позволявам си и аз да се включа в темата на Дани, защото съм с подобен проблем - имам си едно пораснало момиченце и решихме със съпруга да пробваме за 2-ро. Още след първия месец опити се получи положителен тест. Когато обаче отидох на гинеколог той ми каза, че вижда плоден сак, но е с по-малки размери, т.е. не си отговаря на седмиците. Каза ми да отида след 10 дни, като ме предупреди че мога да очаквам кървене, т.е. аборт. Всичко обаче при мен си беше нормално. Когато отидох след 10 дни каза че плодния сак расте, но докато не чуе сърце не може да е сигурен. Исках да чуя и друго мненине и след още 11 дни отидох при друга д-рка. За съжаление и тя ми каза съвсем същото  - плодния сак е с по-малки размири, макар че е нараснал от предния път. Тя също не видя сърце, макар че ме гледа и с вагинален ехограф. След 2 седмици ме вика пак, но предполага че е кухо яйце.
 Искам обаче да ви попитам при кухите яйца имали ги признаците за бременност - гадене , напрегнати гърди, сънливост. Защото при мен ги има всички тези неща. И макар че понякога ми се гади и апетит си имам повече.
И тази д-рка ме предупреди да очаквам организма ми сам да се освободи от яйцето. Сега дори се притиснявам да излеза на вън. Ами ако това стане когато около мен има и други хора. Кървенето обилно ли ще бъде. Ако си сложа дамска превръзка дали ще ме спаси поне на първо време?

# 51
Позволявам си и аз да се включа в темата на Дани, защото съм с подобен проблем - имам си едно пораснало момиченце и решихме със съпруга да пробваме за 2-ро. Още след първия месец опити се получи положителен тест. Когато обаче отидох на гинеколог той ми каза, че вижда плоден сак, но е с по-малки размери, т.е. не си отговаря на седмиците. Каза ми да отида след 10 дни, като ме предупреди че мога да очаквам кървене, т.е. аборт. Всичко обаче при мен си беше нормално. Когато отидох след 10 дни каза че плодния сак расте, но докато не чуе сърце не може да е сигурен. Исках да чуя и друго мненине и след още 11 дни отидох при друга д-рка. За съжаление и тя ми каза съвсем същото  - плодния сак е с по-малки размири, макар че е нараснал от предния път. Тя също не видя сърце, макар че ме гледа и с вагинален ехограф. След 2 седмици ме вика пак, но предполага че е кухо яйце.
 Искам обаче да ви попитам при кухите яйца имали ги признаците за бременност - гадене , напрегнати гърди, сънливост. Защото при мен ги има всички тези неща. И макар че понякога ми се гади и апетит си имам повече.
И тази д-рка ме предупреди да очаквам организма ми сам да се освободи от яйцето. Сега дори се притиснявам да излеза на вън. Ами ако това стане когато около мен има и други хора. Кървенето обилно ли ще бъде. Ако си сложа дамска превръзка дали ще ме спаси поне на първо време?
съжалявам  дано да не се окаже кухо яйце.признаците са същите в началото после започват да изчезват един по един и  накрая прокървяваш.кървенето  не е силно  първия път ще прокървяваш слабо за няколко дни ,после вече кървенето е доста силно ,с една дума се предизвиква аборт.искрено се надявам  да не ти се случи Hug

# 52
Благодаря ти за  отговора   bouquet

# 53
 fifi04  не се отчайваи.пиши какво е станало след прегледа Hug

# 54
  • Пловдив
Да Фифи - Вярвай мила, да се обадиш после  Hug

# 55
Благодаря ви, момичета за куража и добрите думи.  Hug
Дано всичко да е наред  Praynig

# 56
  • София
Фифи,миличка,не мисли за най-лошото,опитай се да мислиш положително и дано това което предпологат докторите да се окаже че е фалшива тревога.Стискам палци и ни пиши. Praynig Hug

# 57
Фифи,дано се окаже,че лекарите грешат и другия път да видите и чуете сърчицето на бебчо...

# 58
Фифи, Даниела, пращам ви много положителни мисли и стискам палци.

Днес ме навести лелката за първи път - преди 2 часа. А аз вече имам  писмен график кога ще започнем да правим бебе, кога ще стане и кога ще ми е термина.... Луда ли съм? Не ми стигат сънищата ами започнах и през деня да превключвам  Sad

viksito, напълно нормална си! Следваш мечтата.  Hug
Аз родих в 22-рата седмица на 2-ри юни. Социалният работник и психологът, които ми пратиха ме посъветваха да си направя консултация в ин-витро клиниката ми колкото може по-скоро. Обадих се след 3-4 дни, като мислех, че ще ми дадат час за късната есен или нещо подобно. Предложиха ми час след една седмица. Отказах го - просто не бях в състояние, но си запазих консултация за края на юни. След консултацията ми дадоха подробен план и протокол за замразения трансфер... Често го вадя и го чета, да не кажа, че го знам наизуст вече.  Blush
Няма да се откажа!

# 59
Момичета, всички планове за прегледи и изследвания ми отидоха на вятъра. Оказа се, че с мъжа ми заминаваме за Испания след няколко дни.  Като гледам Даниелка как се справя с тамошните лекари и ми прилошава. Sick

Общи условия

Активация на акаунт