След два миседа ще опитам пак

• 7 564
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
благодаря ви момичета ,наистина много палци сте стискали Hug.пожелавам ви и на вас да имате близнаци  Party

# 91
Чудесна новина..Пожелавам ти лека бременност и най-сладките бебчета на света...

# 92
Даниелка,

честито, страхотна новина. В коя седмица си? Много се радвам и ти пожелавам една спокойна и безпроблемна бременност.

Аз също съм с близнаци и двамата с мъжо вече свикнахме с мисълта. Чакам с нетърпение да видя пола-дано поне едното да ми е момиченце. Аз доста време се борех за детенце и Бог ми даде две, за да компенсира за мъката, която изживявах ден след ден.

Исках да те питам, досега как върви бременността?

Моля се за всички момичета да има все така хубави новинки. На всички  Hug

# 93
незнам още в коя седмица съм ,като чухме с мъжа ми  за близнаци  и от радост забравихме да питаме,забравих да питам даже и  дали трябва да пия витамини,дадаха ми примерна диета ако мога да е спазвам ,ама  с нея трима човека няма да се нахраним,много е бедна Grinning.аз също като теб  искам  да са момиче и момче.немога да се оплача от бременноста ,сравнително лека е ,без повръщане,само  ми се гади понякога и имам силно сърцебиене,апетита ми е нормален както преди .а ти в коя седмица си ,как върви твоята бременност,викат ли те често на прегледи,какви изследвания ти правиха досега

# 94
Дани,
сега видях че и ти си вън от БГ. Не знам при вас как е, но тук аз се водя рискова бременност заради опасността от преждевременно раждане и др. Така е винаги с близнаците-раждали се доста по-рано. Аз не знаех това преди да забременея. Пиша и в друга тема тук, защото имам зацапване. Не знам твоето телосложение как е, но аз съм слаба. Трябва много да се пазиш и да почиваш, докато се настанят бебетата удобно.

да, можеш да пиеш витамини за бременни. Аз сега само лежа и почивам. Но дано твоето да е друго. Аз съм в 12 седмица и се чувствам добре вече. Имах доста гадене и ми беше лошо от миризми. Викат ме на преглед всеки 2 седмици, правиха ми досега редовния панел за бременни изследвания, както и всеки път ми изследват урината за захар и др.

Много се пази, чу ли.

# 95
тук също се води  рискова бременност.предполагам и мен ще ме викат доста често на прегледи.чета тук  из форума за близнаците и се плаша ,има доста рискове,но да се надяваме че всичко ще е наред.аз съм  може да се каже и пълна.пазя се и то доста.почти не излизам на вън по цял ден съм или легнала или седнала.според мои изчисления съм в 8-ма г.с.суртин рано имам много силно сърцебиене.надявам се при теб всичко да бъде наред и да спере зацапването Praynig

Общи условия

Активация на акаунт