След два миседа ще опитам пак

• 7 562
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Най-после дойде 11-ти Hug,стискам ти силно палци  за утре да се върнеш само с хубави новини. Praynig Praynig Praynig

# 76
Стискам палци за утре!!!

# 77
daniela197878 , знам колко е кофти чакането, имаш силно стиснати палчета от мен Praynig

# 78
Чакаме добри новини утре.  Flowers Four Leaf Clover

# 79
  • Пловдив
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 80
момичета  имам  една много хубава новина-ще имам близнаци twin_neutralтолкова много  се радваме с мажа ми  ,и в същото време  се чудим как ще се оправим  и с двете,ами ако ревнат и двете наведнъж smile3511 Joy

# 81
момичета  имам  една много хубава новина-ще имам близнаци twin_neutralтолкова много  се радваме с мажа ми  ,и в същото време  се чудим как ще се оправим  и с двете,ами ако ревнат и двете наведнъж smile3511 Joy

newsm44
СУПЕР!!!!!! ЧЕСТИТО!!!!!!!!!
Май много палци  стискахме  Laughing
ще се справите няма къде да идете

# 82
  • София
Леле Laughing е това е новина,браво,ще се справите,изживей щастлива бременност пък другото ще се подреди все някак си.
Всичко да бъде наред и безпроблемно. Hug

# 83
Винаги помни колко много си искала дете и въпреки всичко наслаждавай се на майчинството и бременност.Старай се да не се оплакваш.   bouquet
от свой опит

# 84
Ех, че хубава новина Hug Лека бременност и после живи и здрави мъничета Hug
Само информативно, имате ли в рода близнаци или е пълна изненада?

# 85
  • Пловдив
момичета  имам  една много хубава новина-ще имам близнаци twin_neutralтолкова много  се радваме с мажа ми  ,и в същото време  се чудим как ще се оправим  и с двете,ами ако ревнат и двете наведнъж smile3511 Joy

Дани честито   bouquet

Само се радвай на бременността си - всичко друго се нарежда  Hug

# 86
Честито Даниела!Това е прекрасно!Желая ти лека бременност и на пролет да гушкаш близначетата си!

# 87
 Честити newsm30 newsm30!!!!!!!!! Желая ти леко бременеене и най-прекрасните бебешоци накрая  bouquet

# 88
На това аз му казвам  - страхотна новина ! Честито и на пролет две прекрасни бебчета да гушкате с мъжа ти ! Hug

# 89
Ех, че хубава новина Hug Лека бременност и после живи и здрави мъничета Hug
Само информативно, имате ли в рода близнаци или е пълна изненада?
не нито в нашия ,нито в на мъжа ми  рода има близнаци.както казва мъжа ми сега ни ги връща господ за двата пъти  където ни ги взе Peace

Общи условия

Активация на акаунт