Чииз торта с мус от виолетки

• 26 751
  • 72
  •   1
Отговори
# 45

Ето виолет(к)овата ми тортичка. Grinning  enamorada, благодаря за споделената рецепта, много приятна тортичка се получава.  bouquet

# 46
 labrex-че,не можеш да си представиш само,колко много ти завиждам за тортичката,колко вкусна я виждам и как искам да ти бъда на гости сега в този момент.Страхотна се е получила,с много наситен цвят,а муса направо ми останаха очите,ох,представям си аромата и.Благодаря ти,ти си вълшебница.

# 47
  • Банкя
Ама наистина как го докара този силен цвят.Браво и аз я харесах много

# 48
  • София
Хмммммммм........и на мен ми се дояде!

# 49
Ама наистина как го докара този силен цвят.Браво и аз я харесах много

tarlio , ами сигурно боята в теменужките е била повече! Grinning Аз пък харесах онзи меланхоличен и нежен светлотеменужен цвят на тортата на enamorada. Моят стана по-агресивен. Ама пък тортата си беше много вкусна и чак съжалих, като хапвах последното парченце. Така от хладилника, беше един ароматен разкош. Heart Eyes

enamorada
,   bouquet за приятната рецепта!

# 50
  • Банкя
Аз си мисля някак си с мента да направим .Въпреки че жегата мина.С лукчета ли трябва  или има такъв сироп?????? newsm78.Предложете нещо

# 51
Аз си мисля някак си с мента да направим .Въпреки че жегата мина.С лукчета ли трябва  или има такъв сироп?????? newsm78.Предложете нещо

Аз и за това съм се погрижила,направих един ментов чиизкейк съвсем наскоро,стана много нежен и много разхлаждащ десерт,моята половинка,а и едни ненадейни гости имахме,много го харесаха и щественно си поръчаха за следващия път като идват да им направя пак.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289780.msg12499110#msg12499110

# 52
  • Банкя
Ле-ле точно това ми трябва enamorada .Само малко се притеснявам за алкохола.-ще го ядат деца.Ще стане ли с ментовка.Не се сещам къде има ментов ликьор??2 newsm78.Нещо за Пикадили ми се върти в главата.
Благодаря.

# 53
tarlio ,ако ментовката е без алкохол я ползвай нея,също и ликьор без алкохол ментов можеш да ползваш или ментова есенция,или в краен случай зелен оцветител и ментови листа на каша или запарени с малко вода и да ползваш това което пускат(ако пуснат въобще).Друго ментово,а сетих се за afther eight,има линд шоколад с мента вътре,може да я ползваш нея,дано измислиш нещо от това което ти написах.Иначе би могла да ги намериш в по-голямите супермаркети.Успех и после нали знаеш-снимчици. Wink

# 54
Потекоха ми лигите Simple Smile

# 55
anttrend,Благодаря     bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • Перник
МММ, ето какво ще правим с Калоян този уикенд - от няколко седмици си създаваме традиция всеки уикенд да правим нещо вкусничко - определено тази тортичка ще е следващата. Само дето и аз не се справям много добре с желатина  newsm78

# 57
SvetlaK ,традицията която си създавате е страхотна.А желатина,както съм писала и а зпо напред това беше един от първите ми опити за работа с него и се получи.Значи аз разтворих в студена вода желатина,оставиох го да набъбне в малко вода,след това на водна баня бърках докато се разтвори,той като набъбне става на едни гранулки,а на водната баня става течен и така течен го добавяш към основната рецепта и готово,това е,никаква философия няма,щом на мен ми се получи,дето съм с две леви ръце.

# 58
  • Перник
Enamorada, благодаря за подробното обяснение   bouquet . Ако се получи, ще се похваля. И да не се получи, пак ще се похваля  Mr. Green Но едва ли ще е тази седмица, че нещо много ангажименти се очертават за събота и неделя. Всъщност, рождени дни, дали да не блеснем с някоя торта  Wink

# 59
  • Банкя
аз купих желирани ментови бомбони и ще пробвам с тях

Общи условия

Активация на акаунт