Споделете 117

• 8 476
  • 245
  •   1
Отговори
# 15
  • На ръба..
Родителите на милото ще идват за събота,неделя в нас, знейки че няма място за спане.. Sad

Това е много сериозен проблем и мисля, че трябва да пуснеш тема в ДиС. Ако искаш, мога да ти я напиша.

Аз не искам тема, нали темата е споделете и споделих това, което ми тежи. Нужно ли е да се заяждаш?

# 16
  • София
Споделям:
Единственото свободно пространство,което имахме пред блока в момента го застрояват.Тази сутрин  ги гледах с косачките за трева,даже им се радвах и си помислих,че са от общината SadНо не би,сега ми се затваря гледката от терасата

кофти само, че докато построят блока, ще заключат темата за това кво се вижда в съседети отсреща.
Joy
нищо не се вижда в съседите Mr. Green дели ни цял булевард
вече ме развесели

# 17
Родителите на милото ще идват за събота,неделя в нас, знейки че няма място за спане.. Sad

Това е много сериозен проблем и мисля, че трябва да пуснеш тема в ДиС. Ако искаш, мога да ти я напиша.

Аз не искам тема, нали темата е споделете и споделих това, което ми тежи. Нужно ли е да се заяждаш?

Аз не се заяждам  Hug Просто ти предлагам професионална помощ. Имаш ли бегла представа колко теми съм написал в ДиС?

# 18
Всичко добро на този свят се връща, сигурна съм. Помните ли как въпреки званието си, получено в ранна детска възраст, честитих победата на сърбите, когато ни размазаха със 7/1 ? " Честитих " е силно казано разбира се, но не изпаднах в делириум като хилядите футболни запалянковци, въоръжени с пиратки и освиркващи врага. Днес един татко-сърбин ме спаси от непрестанното мрънкане на баткото ни, че му е скучно с фъстъковците и рита мач с него повече от час. Simple Smile
аз Embarassed
Събота и неделя са " нашите " си дни. Гости приемаме само за да гледат децата, та да можем ние да живнем малко.

# 19
  • Казанлък of all places
Както казва любимият ми системен аминистратор по повод на ...хм, ранното пиене, все някъде по света е 6 часа.
Аз кафе сварих.

# 20
DiDi_too ,ще ги изтърпиш за една вечер
и ще забравиш.Все някак ще се наместите.
А иначе, и аз не обичам някой да ми нарушава
спокойствието.Но трябва да се правят компромиси.

# 21
  • тъгата в мен
Нали не мислите,че като съм си сипала мляко да пия,съм го издоила токущо от хайванчето в двора...
Днес било 13...ама за хора безработни като мен,ни дати,ни дни ме интересуват.Напъхала съм се в нишата на хобито си и се чувствам почти добре.
Та не разбрах,кога да си дигам чукалата от Бургас,та да мога да спя спокойно?Стара съм вече за спирит офф...
п.п.
И от всякъде съм 5 за 4..

# 22
  • Бу-у-урга-а-ас
Не издържам на шума от сцените за феста. Правят настройките на техниката. Не обичам техно. Побърквам се. Утре планирам бягство. Дори и идеята да купонясвам с любими форумки и един забавен форумец не могат да ме задържат тук.

# 23
Да не забравя да благодаря на Армандо за поздрава, ама от вашите приказки добих впечатление, че стил нек'ъв има, пък той що песна е избрал Confused Ману ми харесваше повече

# 24
  • Boston, MA
Съседките отсреща са група ирландски девойки, автентични от Ирландия. Сигурно им е писнало да ме гледат по оскъдно облекло и без. Дали им напомням за кит, изхвърлен от морето? Не ми пука.

Казала съм на който ще идва на посещение в родилния дом, да ми носи суши. Ама по повод на ранното пиене съм забравила пиенето.... пууу. Саке? Едва ли. Ще помисля.

# 25
  • Казанлък of all places
Цитат
Ама по повод на ранното пиене съм забравила пиенето.... пууу. Саке? Едва ли. Ще помисля.
Ранно, ранно, колко да е ранно? ПЪк и твоето ранно е наше късно.

# 26
  • София
Днес имах доста натоварен ден. Обаче успешно финализирах всичко предвидено за днес. Уморена съм. Мисълта ми вече е при едно черно Бакарди в хладилника у нас.  Simple Smile

# 27
Да не забравя да благодаря на Армандо за поздрава, ама от вашите приказки добих впечатление, че стил нек'ъв има, пък той що песна е избрал Confused Ману ми харесваше повече

Е кво му е на поздрава бе Рамо, Рамо, друже мой? Аре са и ти не се прави на интелектуалец и че не слушаш чалга и сръбско. Сигурен съм, че като заспи бабата тайничко гледаш Планета Тв с намален звук да плакнеш окото  Mr. Green

# 28
  • Boston, MA
Цитат
Ама по повод на ранното пиене съм забравила пиенето.... пууу. Саке? Едва ли. Ще помисля.
Ранно, ранно, колко да е ранно? ПЪк и твоето ранно е наше късно.

Харесва ми как мислиш.  Wink

Ранно, след раждане първа грижа  Laughing Не че знам в колко часа ще е това удоволствие и дали ще ми е до него, важното е да се планира пиене по някое време. Тони е виновен.

# 29
Леле, Бубка, то дошло време.

Общи условия

Активация на акаунт