Бродирана красота - Гоблени 63

• 62 416
  • 456
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моето мнение е, че трябва да го изпереш. Иначе може да се получат цветови отклонения, които може да не са големи, но ти ще си ги забелязваш и все ще ти бодат очите...
Имаш прекрасна колекция, пожелавам ти да я увеличиш многократно!

# 196
Благодаря за бързия отговор.

# 197
# 198
Благодаря ви момичета за бързото реагиране, харесах един от албума на Сиска, но няма схема
Pepen, в момента не съм с моят си комп и не мога да виждам файловете в dump.ru, и няма как да разгледам гоблените които си ми предложила.
Благодаря на всички, сега довърших Св. Георги ще го снимам и ще го покажа много ми харесва как стана.
Лек ден на всички желая   bouquet

# 199
daniela_ch,непременно да покажеш "св.Георги",че аз от има няма сто години се туткам с моя и определено ще ми си ми стимул Grinning
...а галерията на pepen е цяло съкровище и заслужава да се види...има от всичко по много smile3521
pepen Hug

не разбрах къде изчезна поста на ketri от сутринта newsm78...знам,че могат да се радактират,но не и да се изтриват мнения,а така нашите думи звучат малко странно Rolling Eyes

# 200
ама не ви е срам 2 4аса да не и отговаряте на жената, тц тц тц. просто нямам думи, колко много ми паднаха в о4ите някои хора, но това си е техен проблем  Peace
бела, мерси zа кафето. аz сьм в бургас ве4е и ми се иска6е да се видим, обади ми се ако има6 време и всеки друг от бургас. 6те се радвам да се видим. аz 6те се видя с манка  Mr. Green
поста на кетри май е минат с метлата, на такова мири6е
пепен, хубаво става
сись4е, тоzи феЙ е много сладьк
иzвинете zа писаниците, но нямам кирилица тук и това преz кредора е  Sick

# 201
# 202
 Hug Супер е елена.
 Заминавам заморето,да пека д..то.Не ме търсете.
Взела съм си три гоблена  Sunglasses

# 203
Сис,весело изкарване ще ни липсваш bye
Дж,писах ти в скайпа Hug

# 204
Сис,весело изкарване ще ни липсваш bye
Дж,писах ти в скайпа Hug

Ако искате кажете къде и кога ще се срещате , че ако не съм на работа в часа на срещата, може да дойда   food010...
ако ме искате де , да не се натрапвам  Embarassed  Blush
Сисак , къде ще бъдете на море
и аз ви пожелавам да си изкарате весело и приятно  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 20:04 от Мимито & Светла

# 205
...а галерията на pepen е цяло съкровище и заслужава да се види...има от всичко по много smile3521
pepen Hug
Е сега ме хвана яд, че не мога да я видя, каква програма триябваше да си сваля за да ги виждам.

daniela_ch,непременно да покажеш "св.Георги",че аз от има няма сто години се туткам с моя и определено ще ми си ми стимул Grinning
Сега ще го изгладя, че не съм го гладила и ще го пусна, но моят е само с черен конец, но определено много ми харесва, не вярвах че така ще стане.

# 206
  • край Дунав
Море, а?  Thinking  и 3 гоблена-якооооооооооооо!  Mr. Green
 и аз не мърдам без бродерия никъде!

# 207
Ето и обещаната снимка на Св. Георги

Сиска, приятно изкарване аз също не тръгвам без гоблен някъде.

# 208
паролата която сте показали за Вилеровите гоблени е невалидна

# 209
pepen Hug
Е сега ме хвана яд, че не мога да я видя, каква програма триябваше да си сваля за да ги виждам.

да ѝ станеш приятелка.
Поне в галери. ру.
Това значи да се регистрираш там и да я помолиш да те включи в листата ѝ с приятели

pantaleeva,
 ако аз съм показала някоя парола не може да е невалидна.
Аз съм ги измислила и вече доста години са все едни и същи:)

Общи условия

Активация на акаунт