Бродирана красота - Гоблени 63

• 62 425
  • 456
  •   1
Отговори
# 360
Момичета Благодая за отговорите, и аз така си ги преведох, но за всеки случай да си питам  Grinning

Момичета, среща с неделя пред магазина на ДМЦ в 11 часа. идеята е за китайски ресторант
Ех как ме е яд можех и аз да се включа в срещата, че ние в неделя ще изпращаме зълвата на летището, но няма да успея да дойда, че вече направих ме план за деня и ще се ходи на семеен пикник  Mr. Green

# 361
Aetera -Tweety е мнооого сладко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ми хареса

# 362
Ivanichka, благодаря, другата седмица някои от гоблените ще преснимам, за да са с по-добро качество и тогава ще се радвам да видя албумчето си в галерията  Flutter    А, и Добро утро на всички!    food010

# 363
  • Варна
Пак сте  показали големи красоти!   bouquet!
Приятна срещичка утре! Ще чакаме снимки!

# 364
  • Габрово
missing , 1:1 ли го шиеш? Мисля, че е онова замисленото момиче, ако бъркам, поправи ме, моля  Blush
По бодче на квадратче... Ако то е 1:1  Whistling Както казах това ми е първият гоблен, още не разбирам от нищо  Blush Blush
А това е то Simple Smile Не знам дали е замислено  Grinning

# 365
Ха здравейте и от мен  Hug То големи красоти, голямо чудо... Две седмици ме нямаше и докато ви изчета....ама поне се нагледах на хубостите ви  Crazy За всички, които споделихте труда си голяяямо  smile3501 smile3501 smile3501  
И аз на морето си бях взела елените, ама почти не ми остана време да шия и нямам кой знае какъв напредък за да показвам. За това пък рамкирах балеринката, която ще е подарък за моята майка, само че за моя рожден ден, който ще е след няколко дни  Wink Като бях много, ама мноого малка тя ме водеше редовно на балет и затова се надявам това гобленче много да я изненада и зарадва. Била съм точно като момиченцето от гобленчето и затова толкова мили спомени от детството ще ни носи всеки път като го погледнем  Flutter

Сега като гледам на снимката някакси рамката не изглежда много права  newsm78 ама да знаете, че е от фотоапарата или от фотаджийката  Joy  Иначе си е перфектно правичка  Laughing

# 366
  • Пловдив
vvvitality, много е нежна  Simple Smile

А сега и тук отчет, готовата ми Африканка, бързах да я завърша преди заминаване и успях:

# 367
Момичета, мислех си че знам как се прави контура, но нещо не ми харесва как става. Помагайте моля ви  Praynig. При мен се получава се едно е минато с машина от там нещо не ми харесва, пък и не го очертава както аз си мислех че ще стане  newsm78

# 368
  • Пловдив
ако можеш покажи как ти се получава, на някои места не стои много добре, понеже трябва да се шият примерно 3/4 от кръстчето, за да ти очертае идеално... Най-добре покажи, момичетата ще те посъветват  Flutter

# 369
  • в една мансарда точно под звездите ..........
vvvitality, много е нежна балеринката. Мисля, че рамката е перфектна. Много подходящ подарък с големи спомени!  Hug

did_tag поздравления!   bouquet Това малкия модел ли е?

# 370
Здравейте на всички! Не пиша редовно, но затова пък редовно чета и много ви се радвам. Сега да се похваля днес сложих началото на този гоблен http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idca … duct=3209#details  и тъй като досега съм шила само на стандартна панама и гобленов бод (предимно 1:1) това ми се вижда някак много едро и неестествено и малко се попритесних  newsm78 Rolling Eyes, та в тази връзка имам молба  Praynig за малко помощ от тези които са го шили, мисля че Зори беше, но ако има и друг моля да сподели:
1. на какъв каунт е шито и в действителност става ли добре
2. белият цвят за какво точно се ползва, в инструкцията пише: details only
3. там където е като фон бяло, шиели се или си остава панамата.
Ох дано ме рзберете, че сега като видях какво се получи от писаното лошо ми стана, ама съм много ентусиазирана и в същото време притеснена, абе луда работа.
Благодаря предварително, защото знам, че всички сте прекрасни и изключително любезни за всички много   bouquet

Имам и още една молба гледала съм тук една колекция от царе, но не си спомням ника на момичето на което бяха, затова моля нека си признае, и ако може да ми изпрати линк към тази красота.

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 18:09 от misi

# 371
misi , везнага се включвам да отхвърля всичките ти притеснения  Hug. Първо - честито за чудесния гоблен, който си избрала  Wink.
Сега на въпросите ти по ред на номерата  Grinning :

1. шие се на Аида 14. Нормално  е да имаш притеснения, щом като до сега си шила само на българска панама, тази ти се вижда доста едра. Но затова пък като се заформи ще видиш какъв е ефекта от комбинацията на кръстчета с полукръстчета и различния брой нишки  Simple Smile. Става перфектно!
2. С белия конец се шият френските възелчета и контур.
3. Там където е празно квадратче без знак, не се дошива с нищо, оставаш си панамата.

Ето го моят, увеличи си го със зуум-а и го разгледай в детайли :

http://3opu.multiply.com/photos/album/27/27#photo=22

# 372
Ето снимка на гоблена, но не се личи контура, тъй като е с бял конец. Мен това точно ме притеснява, че не се личи и не се разграничават елементите един от друг

Чудя се ако взема нещо в по сивкаво за контур да не е бяло дали ще се получи  newsm78

# 373
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте на всички! .... Имам и още една молба гледала съм тук една колекция от царе, но не си спомням ника на момичето на което бяха, затова моля нека си признае, и ако може да ми изпрати линк към тази красота.

на скорпиончето са  Peace това скорпи - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=26006

велики са, а и тя не пада по-долу  Wink тя и Здравка с тайната вечеря са за канонизиране  Heart Eyes

няма да ви хваля поотделно, че ме е налегнала амнезия и ще пропусна някого  Blush а не искам  Hug

# 374
  • София
Ето снимка на гоблена, но не се личи контура, тъй като е с бял конец. Мен това точно ме притеснява, че не се личи и не се разграничават елементите един от друг

Чудя се ако взема нещо в по сивкаво за контур да не е бяло дали ще се получи  newsm78

Аз имах един такъв случай - на тези картички контура не се виждаше, реших да го направя със сребърно ламе, един кат. Стана много ефектно и нежно и ненатрапчиво, хем нежно очертава, хем не блести цялото, а само части. Може да опиташ, а дори може да сложиш два ката, за да стане по-ефектно.

Общи условия

Активация на акаунт