Бродирана красота - Гоблени 63

• 62 424
  • 456
  •   1
Отговори
# 375
daniela_ch  това се получава заради панамата ,българска е нали?А предполагам е за Аида,преди време бях питала точно това и Хипатия ме предупреди за размиващия ефект,ако шиеш на по-едра панама или през дупка.Сега ще си призная честно ,че и аз направих обувките на такава панама ,но там цветовете са нежни и не личи  толкова панамата ,а на зеления цвят доста ти прозира и се получава размиването на детайли.По-добре смени панамата преди да си го преполовила.Това е моето мнение ,изчакай и по-компетентно такова Hug

# 376
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ето снимка на гоблена, но не се личи контура, тъй като е с бял конец. Мен това точно ме притеснява, че не се личи и не се разграничават елементите един от друг

Чудя се ако взема нещо в по сивкаво за контур да не е бяло дали ще се получи  newsm78

Thinking накара ме да търся и проверявам какво и защо  не е наред
аз имам гоблен шит кръстче през дупка и нямам ядове с него затова смело мога да кажа проблема не е панамата  Peace

потърсих пак схемата и ключа и там пише:
бяло - дантелата на ръкавите на дрехата
840 - средно бежово-кафяво в букета
черно за думите и всичко останало
 но според мен черно ще е прекалено  Hug
идеята ти да смениш цвета с по-сив е добра
и не се стягай, не е фатално - може да се оправи

# 377
Зори, благодаря за успокоителните думи, ще дерзая напред смело и това е.

Goody и на теб благодарности за инфото за царете, тя и скорпи си призна  Wink и прати линк.
Въобще тук всичко което се показва е невероятно, но тези царе са достойни за поклон.

Лек ден момичета, на който работи (шие) лека и ползотворна.

# 378
  • София
http://goblenibgmamma.snimka.bg/friends/sreshta-30-08-2009g.416072 -  eто малко снимки от днес.

# 379
  • в една мансарда точно под звездите ..........

Блазе ви за хубавата срещичка! Виждам, че сте си прекарали страхотно и забавно!
А гоблените са върха. Какъв ще е крайния вид на гоблена на червената панама, че ми стана интересно?  newsm78

# 380
Благодаря на всички за отговорите, ще пробвам пък ще видим какво ще стане
dena_klv нямам време за кога да сменям панамата, този гоблен трябва да е готов най-късно до 15.10, за да имам време и да го рамкирам, че го правя за едно младо семейство на което ще кумуваме, а сватбата ще е на 17.10
Goody, Малко сладко коте много ви благодаря  Hug

# 381
  • край Дунав
Браво за срещата! Благородно завиждам! Иначе и на мен ми е интересно какво се мъти в/у червената панама  newsm78

# 382
Много весела среща newsm10
Аз мисля ,че разгадах мистерията около червената панама-един от Адамовците,които се коментираха скоро.Познах ли newsm78

# 383
  • край Дунав
Пак ли гол мъжжжжжжж?  Mr. Green

# 384
Минавам само да се разпиша, зарадвах се на Гууди, че се появи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние се върнахме от морето преди малко . С Дъмпи се засекохме  на Царево  Hug
 А пък и ших китките следобедно време на терасата , ще се опитам за новата тема да покажа докъде съм стигнала.
Лека на всички!

# 385
  • София
Оо, кажете кой ще обитава тази червена панама! Страхотна срещичка сте заформили, аз пък бях на хъски-среща. smile3534 Е, вярно, китайско нямаше, но пък имаше природа бол. Mr. Green
Аз поших малко, върви като песен, ама малко ми е тегаво да шия толкова време само с цветове от типа на grey blue, blue, light blue purple, dk. blue и всякакви blue и purple-ли. Искам нещо цветно и щом намеря къде съм скрила Ланартето, ще подхвана него.б

# 386
Аз съм много щастлива, вчера направих първите си френски възли и се получиха много добре newsm44
Направо не мога да повярвам колко лесно се прави таи красота

# 387
инче, добре завърнала се  Hug

# 388
  • пак там
dena_klv, невероятни са тези пътъчки! Можеш ли да ми кажеш откъде мога да намеря схема за тях?

# 389
dena_klv, невероятни са тези пътъчки! Можеш ли да ми кажеш откъде мога да намеря схема за тях?

Заповядай,
http://chifligarska.multiply.com/photos/album/18#photo=7

Общи условия

Активация на акаунт