Бродирана красота - Гоблени 63

• 62 410
  • 456
  •   1
Отговори
# 420
честито,Здравче  Simple Smile
...може би ще ме разминеш с шиенето, защото нямам време
 Simple Smile но става страхотно и е много увличащо  Wink

# 421
момичета, опитвам се да си редактирам албума в snimka.bg, но нищо не се получава. Исках да добавя още снимки и да сменя някои с по-добри, но .... нищо. Сайтът ни приема, ни предава, както се казва. Някакви идеи  Thinking Thinking

# 422
Здравейте,завърнах се от морето.Искам пак там.
Пак сте показали страхотни неща.Аз по морето малко поших,от тук-от там и до никъде не съм.Не успях да ида до нито един магазин за гоблени  Sad
За сметка на това пък,се срещнах със съфорумка от другия форум  Hug

Пробно изтрих една снимка от моя албум,но сайтът не отчете промяна.Може би ще бъде отразена по-късно.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 21:02 от sissak

# 423
Здравейте. Казвам се Георги. Имам една молба: може ли някой да ми помогне да намеря схема и легенда към гоблен на религиозна тема: "Плачещата мадона". Ще бъда много благодарен Simple Smile поствам линк към снимка с гоблена  http://tait098.snimka.bg/tapestries/gobleni.369020.12156192

# 424
Забравих да поздравя всички които публикуват работите си. Възхитен съм от усърдния труд на всички които шият гоблени и споделят това във форума. Има изключителни красиви гоблени Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 21:43 от petli

# 425
Може би наистина има някакъв проблем в момента с тоза сайт. Благодаря sissak .

# 426
Ама аз да те питам нещо - на снимката панамата като че ли ми синее (сивее)  Rolling Eyes Така ли е наистина, че на картинката фона ми изглежда различно  newsm78

и на мен така Thinking 

Здравче, със кеф да си я шиеш Hug

# 427
Благодаря на всички ви!  Hug Наистина щампата на панамата сивее......... Thinking но ще видим крайния резултат!  Wink Давам зор на малките Верваковци и почвам Арабката и Индийките!  Party

# 428
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
плача и страдам  Confused
и аз искам среща, ама истинска - не някакво разминаване като на селска гара  Tired

може без яденЬе и пиенЬе, но с тооооолкова  Hug много гоблени панами и проч. убавини
 Mr. Green и с убавици  Blush

мимито и светла - ако толкова те дразни гърба на тази кърпа вземи някоя от онези лепенки дето се лепят с ютия  Peace има мнооого в магазина на аксиома М на янко сакъзов  Peace

# 429
Anna Stefanova с какъв ключ го шиеш били показала.

Използвах конверторите от първа страница. Дотук резултатът много ми харесва. Иска ми се да го завърша, за да се похваля с първият готов Дим Sunglasses.Но ще се опитам утре /ако успея/ да снимам етап.

# 430

Честит Рожден Ден, Хипатия!
Бъди здрава, красива и много щастлива!
И все така експерт в гобленарство и художеството!:)

# 431
Хипатия, честит рожден ден и от мен   bouquet
Здравче, много хубав гоблен  Peace. Със здраве да си го шиеш  Hug

Ази в петък си довърших гоблена - Риболов  Grinning
Вчера започнах бебето на черна панама. Но нали не можах да намеря каквато трябва и реших да експериментирам. В момента шия на българска черна панама и с обикновен гобленов бод. После ще показвам какво става. Пък и хем по-вещите да се изкажат  Wink
Ако обаче не ми хареса, ще си поръчам от тази хубавата панама и ще си го ушия още веднъж  Crazy

# 432
  • София
Здравче, честито за Арабелката, ще чакаме най-скорошни резултати  Peace
Ara_bella, намали малко снимката, че е малко големичка, да не се скарат модераторите ( или я сложи там дето няма кой да се кара)
Аynur, добро решение, и ако не ти хареса резултата, черна аида винаги може да се намери  Peace

P.S.
Тези и други подобни рамки http://neli4kapln.snimka.bg/tapestries/gobleni.292481.9553360 имат ли си определено име?

Sunrice, понеже 2-3 пъти пита - ами чак специално име - незнам. Аз като съм в магазина им казвам - ей тея рамчици-формички, ама дали имат  по-специално име - незнам.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 10:31 от Ivanichka

# 433
Ara_bella,Хип е най-подходящо да я поздравиш в нейният форум,където я боготворят Laughing
тук не ми се струва уместно Confused

Здравейте,как сте мацки?
Здравче,честито...с кеф и лекота да си го ушиеш Hug
Сис,добре завърнала се!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 13:23 от bella_

# 434
Здравейте момичета и от мен, аз напредвам с гобленчето бавно славно, но още не мога да стигна до магазина за гоблени да видя дали има сребърно ламе, че в нашето магазинче е много оскъдно заредено
dianjeli3, не съм те забравила  Hug, най вероятно утре ще отида да проверя  Wink
Аз да ви се оплача от днес започнах лекции което хич неми харесва, ще ми отнемат от времето за шиене на гобленчето  Sad. Днес обаче се измъкнах по-ранно и сега ще седна да шия щом заспи малката.
Здравче, много готино гобленче със здраве да си го шиеш  Hug
Нещо и на мен ми се иска една  среща, защо не хванем да си спретнем една такава (нещо като национална)  Grinning, много ще мие приятно да се запозная със всички вас  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Хайде лек ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт