Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 646
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
Светли, ти скоро ще станеш специалист по "странни диагнози"  Mr. Green

# 136
[Миличка Дари желая ти ужасно много любов и щастие ..и бебета !
Честита годишнина и още мнооооого такива !
Целувки  Heart Eyes ![/color][/b][/size]

И от мен!  bouquet

Светли,дано е това,стискам палци Praynig

# 137
Светли, мила ми ти половин докторка стана Wink Стискам ти палци да е това, което всички искаме  baby_neutral.
При мен болките са два дни преди същинската "овулация", ако изобщо е коректно така да се изразя, ако и при теб е така нищо чудно да има имплантиране Laughing Но си мислех, че тази течност би могла да бъде и от спукана кистичка. Няма смисъл да гадаем и да се самоизмъчваш така, консултираш се с няколко доктора, така че няма съмнение, че ще се вземе правилно решение по твоя въпрос.  Hug Hug Hug

Честита годишнина, Дарилка!
 smile3525 smile3525 smile3525
Да сте мнооого щастливи, да се обичкате и гушкате и слушкате взаимно и да отгледате едни такива красивички дечица ! newsm04

# 138
Дарилка честито и от мен и още много много такива годишнини    Tada   loveuuu Two Hearts newsm76 txtloves Heart Eyes
а на следващата годишнина да сте с един член повече   smile3504 smile3504 smile3504

# 139
Мила Светли,

Само искам да добавя, че аз ходя на фоликулометрия вече 2 месеца и лекарката ми вижда около 18-20 ден /моят цикъл е 32-35 дни/ течност в Дъгласовото пространство, което значело, че овулацията е настъпила  най-много 24 ч. преди това. Така че възможно е това да е била овуто ти. Стискам ти палци всичко да е наред при теб! Praynig

# 140
Дари, честита годишнина!  smile3525Пожелавам ви много много още годишнини да отпразнувате, но да не сте сами family4 Да сте много щастливи, и много влюбени! lovekiss

# 141
  • BABYLAND
Дари, слънчице красиво, желая ви да бъдете здравички и любовта ви да расте с всяка изминала секунда. Бъдете мнооооого щастливи, а другата година-да празнувате трима!!!
п.п.Какво става с тези рими днес??? Joy

# 142
Честита годишнина Дарилка. Желая ви винаги да сте влюбени и много щастливи.

bouquet  Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes   bouquet

# 143
Честита годишнина, Дари! Пожелавам ви.... любов! Ама много любов! Ясно е до какво ще доведе тя Wink

Моренка... имаш много  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes от мен и горе главата!

# 144
Добро утро момичета!
Честита годишнина на Дари - да я чакаш с такъв трепет и като станат 12 (аз съм на толкова годишнини, та за това  Laughing), пък и 52 Simple Smile
Ох, то не е хубаво да започвам деня с мрънкане, ама вие сте добрички и няма да ми се връзвате. Падна ми БТ-тооо newsm45, на 8 ден след овутооо. Няма бебе и тоз месец  smile3518... Ей това е, наплаках се и се захващам с работата.
Успешен ден на всички и много усмивки.

# 145
  • Sofia
lanfear , я не си прави такива заключения , а прочети малко за БТ и ще разбереш , че това е имплантационен спад  или дори да не е това , пак е нармален този спад , стига да не ти е къса ЛФ . Ако не е така , ще видиш , че пак ще се повиши  Simple Smile.

Колежке , мерсаж мило  Heart Eyes Heart Eyes!

# 146
  • В сърцето на любимите мъже!
Олеле, мацки, един ден не съм влизала тук и вече има толкова за четене, че не мога да наваксам.

Да доложа:

Още не ми е дошло, но и втори тест не съм правила. За сметка на това, обаче, имам сериозно напрежение в гърдите и леко стомашно разстройство точно от деня на овулацията си.
Освен това непрекъснато се уморявам и все ми се спи, а по принцип съм си доста активна.
Мисля следващата седмица да си направя пак тест и, ако е положителен, да отида на едно вагинално УЗИ за потвърждение.

И... тогава започвам да се кефя активно, че още не смея....

# 147
Хайде момичета събудете се че днес много посно
lanfear, миличка тази фаза с плача не ти я препоръчвам  newsm51
Аз правих днес тестче и се оказа  EFN но се учудвам сама на себе си колко спокойно го приех дори не ми трепериха ръчичките и не ми се развали настроението а обикновено е така. Това показва че ми влияете страхотно и вече съм много спокоен човек благодарение на вас  newsm44
Благодарско сладуранки  smile3534   love001
Днес съм в страхотно настроение дано ви заразя с него smile3533

# 148
  • Варна
Добро утро и от мен!

Iggi, много интересно, и аз имам проблеми със стомаха  Rolling Eyes дали не е по една и съща причина  Flutter

Ива, браво браво! Дано всички се научим на такова спокойствие, че нервите са лош съветник  Crazy

При мен нищо ново. Тази сутрин пак имах зацапване и тъкмо вече се настроих, че ще ми дойде цикълът, и сега нищо не тече  newsm78
Ама такъв бюст съм отпрала с едни вени... Мъжът ми взе много да ми се радва  Flutter

# 149
Айде, Игги - цхакаме добри новинки  Grinning

Светли,  Praynig се да е заради бебчето - устискай още няколко дни и почвай да ни се хвалиш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт