Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 646
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
От два дни не съм писала ама какво е това отчаяние тук,
Моренка ама ти ........., ще те бием всички
пращам ти от моя кураж и добро настроение и моля всички да ти пратят и от тях  newsm51 newsm51 newsm51
а за орландовци знаеш ли колко дечица трябва да изгледаме докато стигнем до там.  smile3534
Светли миличка ти кога ще ходиш при Танев , че тия дофтори те побъркаха  #Crazy , ха дано той каже добрите новини .
Много усмивки на всички   love001  love001  love001

# 121
  • Варна
Светли миличка ти кога ще ходиш при Танев , че тия дофтори те побъркаха  #Crazy , ха дано той каже добрите новини .

Ива, днес мислех да търча при него, ама след снощните развития май ще изчакам малко, поне да се види с 1 ходене дали ще има ембрионче в матката.
Мисля утре да проверя кога ще преглежда до края на тази и другата седмица и да се запиша.
Ти да не би да ходиш при него? Много ми го хвалят, да видим  Thinking

# 122
Моренка, мила не се отчайвай! Напоследък се замислям дали като мерим, смятаме, изследваме не се намесваме в на Господ работата. Само той знае кога сме готови за малко   babyuu, ние не контролираме това. Можем само да се молим  Praynig Praynig Praynig и надяваме. Направи това, което се изисква от теб, изследвания и т.н пък вече като е рекъл той, това ще става.
Аз вчера като една прилежна домакиня готвих на мъжо (по-лесно да го прилъжа  Wink) и така кофти си изгорих пръстите на лявата ръка. Сега са едни такива гадни мехури, мажа с маданско чудо, мас и невен, па дано мине. Той милия вчера в чудо се видя... Laughing
Виждате ли ми вече температурната графика, че както е ясно вече не съм много светната с РС-тата  newsm78?
Светли, недей чака мила. Че както другите са видяли течност в коремната кухина не е за отлагане. Пък другата седмица са празници...

Последна редакция: вт, 30 авг 2005, 15:10 от *vera

# 123
Моренка, никакво отказване и отчаяние! " Казах стига " - нали знаеш? - няма да позволим на никой тука да се предава без бой! Прегръдки от мен Hug и   bouquet

# 124
Светли миличка ти кога ще ходиш при Танев
Ти да не би да ходиш при него? Много ми го хвалят, да видим Thinking
Аз при никого не ходя в момента, но за него и аз съм чувала много добри отзиви, като отидеш сподели дали си заслужава че и аз съм на фаза търсене

# 125
Светли,
камък ми падна от сърцето.Дано бебето се развие където си му е мястото, а другото да се окаже маааалък проблем. Дано  Praynig

Моренка,
мила... Sad, натъжаваш ме така. Исках да ти кажа много неща, но.... знам какво ти е. Затова ти пращам много от моята сила и енергия и да ти кажа, 4е когато си най от4аян се слу4ва 4удото. Подреди си мислите, отиди на снимка да излезеш от съмнение. Защо така се самоизмъ4ваш? И без лоши диагнози, време е за обебване. Чакай да те цункам  Kissing Heart  ммммммммммммммммммуа

Heart Eyes  Hug  Two Hearts  Kissing Heart  Heart Eyes  lovekiss   Kissing Heart  Heart Eyes  Heart Eyes  txtloves  newsm76  Two Hearts   Kissing Heart  Two Hearts  newsm51
няма пове4е имотиконки за лИбов

# 126
Ей ма на и мене най-после.............

Много работа, много бачкане. nuts А вие колко сте изписали ooooh!, не мога да изчета всичко.

Светли, дано да е последната информация, която са ти казали  Peace

Лея и Стеф са си сладуранки и те си го знаят.

Моренски - я горе главата и краката Crazy(дано не ме убиеш) и направо в кревата Mr. Green
чак и рима излезе....да не повярваш

Тея, мила, не се плаши от диагнозите на докторите. Нали все пак испански светила ще те гледат и като се съберат повече глави на едно място, дано решат проблема  bouquet

С мъжо днес правим 2 г. от сватбата и ще си празнуваме годишнината ама по-късно.  Heart Eyes

# 127
  • София

Честита годишнина Дарилка!
Много да се обичкате и слушкате! А довечера да се нагушкате Hug

# 128
Моренка, никакво отказване и отчаяние! " Казах стига " - нали знаеш? - няма да позволим на никой тука да се предава без бой! Прегръдки от мен Hug и   bouquet
Съгласна съм с Ети-Моренка,горе главата   bouquet

:
  bouquetЧЕСТИТА ГОДИШНИНА Дарилка  bouquet          [/size] Желая ВИ-лодката на семейния   живот  да ВИ отвежда само на желани брегове,
да преливате от здраве и щастие-от сърце
и скоро малко бебче да е на лице baby_neutral
Ей,Ео нали искаше да ти се накараме-айде кога ще учиш за изпита,имаш 1 ден още Party.Желая ти голям късмет и успех на 1-ви,ще го вземеш ще видиш Praynig

Последна редакция: вт, 30 авг 2005, 15:37 от Dime

# 129
Дарилка, честита годишнина!
С пожелание да продължавате все така да се обичате и за напред!  bouquet Hug

# 130
  • Варна
Здравейте, сладурки!

И аз вече се завърнах от отпуската и съм на линия. Сега имам много да наваксвам с четенето.
На Тея и Светли стискам палци всичко да е наред!
На всички с две чертички - ЧЕСТИТО и всичко най-хубаво.
А на красивите ни мацки - БРАВО, дано винаги да сте толко сладки!
Моля за извинение, ако пропуска някого, но още не съм наваксала с новинките от вас.  Embarassed
При мен нищо ново откъм бебешкият фронт, от 3 дни ми се гади доста, а според БТ-то ми още чакам ову-то си. Бях и настинала, но вече ми мина. Да се похваля - през отпуската ходихме до София за мача ЦСКА - Ливърпул, една вечер бяхме на нос Калиакра да видим осветлението - страхотно е. А в неделя се върнах от 2-дневна екскурзия до Трявна, Боженци, В.Търново, Елена и Мадара. Там покорих скалите, които са над конника и гледката беше страхотна! Бях на 431 м. височина /отвесна, според табелата най-горе на скалите/.
Най-важните новини, обаче са свързани с 2 мои колежки - БРЕМЕННИ са!!!  Party Това е страхотно и оставам само аз да допълня отбора. Дано да стане по-скоро.  Praynig
Хайде успешна нова седмичка и само хубави новини да четем!

P.S. Днес цял ден имаме проблеми с нета и едва сега успявам да ви пратя написаното.

Моренка, горе главата и не се отчайвай! Всичко ще се нареди и щастието ще дойде когато най-малко очакваш

# 131
Даре, ЧЕСТИТО и от мен - пожелавам и на двама ви здраве и любов - другото ще го постигнете пак заедно  bouquet

# 132
  • Sofia
..., натъжаваш ме така.
.......................................
няма пове4е имотиконки за лИбов

Ма нали писах  с червено да не ме четете бе хора  Twisted Evil Cry !  
Точно това не исках - да ви натъжавам , най - малкото пък теб сватя !
...................... Аз и друг път съм ти казвала и сега пак - така ми се иска да ми беше пред очите .. Hug Hug Hug...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

Ма направо те убивам , стига да мога да стана , че съм паднала от смях с твойте рими  Laughing Joy Joy Joy...." да не повярвш "  Laughing Laughing Joy ....

Миличка Дари желая ти ужасно много любов и щастие ..и бебета !
Честита годишнина и още мнооооого такива !
Целувки  Heart Eyes !

Още веднъж благодаря на всички за куража и милите думи ! Heart Eyes  bouquet

# 133
  • Варна
Девойки, искам да споделя една интересна информация.
Нали съм си ученолюбива  Flutter се ровя из нета за инфо на тема течност в дъгласовото пространство. На български - нищо, минах на немски. И попаднах на следното:
Една жена разказва как по време на овуто почувствала много силни болки ниско в корема. Не спирали доста време и отишла на лекар. Направили й ехография. Резултатът е много интересен:
Много голям фоликул в единия яйчник, който се е пукнал, и течност в дългасовото пространство - очевидно от фоликула.
Оказало се, че и болките и течността били от овуто.

Та замислих се аз и се сетих - на 18-ти (четвъртък) сутринта едвам отидох на работа от силни болки ниско долу. Реших по навик, че е пясък от бъбрека, пих Но-Шпа и ми мина. след 3 дни - в неделя, ми откриха тая течност в дъгласовото пространство  Crazy Не е ли интересно съвпадение? Мисля да го обсъдя с лекар при следващото ми ходене. А и ако съм имала ову на 18-ти, е нормално сега да се имплантира  Flutter Чак не смея да вярвам...

# 134
Дари, честита ви годишнина - още много такива да имате и все изпълнени с топлина и любов   bouquet  Hug Heart Eyes

Светли,  Praynig

А на Джия, добре дошла и скорошно адаптиране - трудно е в началото  Wink   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт