Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 646
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
Как няма да те четем?? Даже ще ти се карам че не пишеш тука Sad Еее, ама бива ли такива работи...нямало да ти се случи на тебе...нормално е да се изпада в такива дупки, ама важното е да се излиза. Мисля че хубаво сте направили като сте спряли и същевременно не се пазите Wink А това за цветната снимка- направи си, ако и  лекарят ти е на това мнение, още по-добре. И за твое спокойствие, и за да се види дали проблема аджеба е там. Само няма да се притесняваш и да се отчайваш, пък в крайна сметка важното е да сме живи и здрави, ако ти е късмет- и бебче ще имаш някой ден  bouquet Цункам те много Heart Eyes

# 106
Моренски я вдигай гарда, че това пораженческото настроение не е за теб.
Май всичко живо е оклюмало ... поне в проблемно - много неприятни вести и дори малкото приятни не успяват да повдигнат настроението.
Ако ще те успокоя мога да ти кажа че най-ревностните привърженици на меренето на БТ и чертаенето на графики са в пауза ... не само ти.... а явно смяната на сезоните също създава изненадващи ситуации.
Не знам какво да ти кажа за да ти повдигна настроението, но цветната снимка както знаеш няма да даде окончателни отговори - дори и при запушени тръби има варианти.
А и отказването няма да ти помогне да имаш бебе.

# 107
Настройвам се за цветна снимка , щото съм почти убедена , че тръбите са ми запушени и даже ме е страх да не вземе да стане бебе , че вероятността за извънматочна май никак не е малка .
Мда, тамън тъй... Моренке, Моренке, добре, че от всички работи, дето си ги мислим, най-много 10% излизат верни, че иначе до сега да сме на Орландовци всичките Twisted Evil Какви са тез приказки, бе! Аз пък съм убедена в обратното. Ама хайде да не те пренавивам, че то някой път точно като се отчае човек стават най-хубавите работки Whistling

# 108
  • Варна
Ми трая си , щото тотално се отчаях и както и някой тук( ..или в проблемното беше  newsm78 ) казваше си бях до скоро в дупка .. , не ами в пропаст . Изпълзях ... ама вече не правим бебе , в смисъл повярвах/ настроих се , че на мен няма да се случи и ми е спокойно . Иначе , не че се пазим ... та така .
Настройвам се за цветна снимка , щото съм почти убедена , че тръбите са ми запушени и даже ме е страх да не вземе да стане бебе , че вероятността за извънматочна май никак не е малка .
И това ако са мисли за споделяне Twisted Evil ... , здраве му кажи ... , та затова си трая и ближа рани !

Я горе главата  Naughty Какви са тия черни мисли  Shocked Успокой се, тревогата е лош съветник. Може на нервна почва да е всичко  Thinking Бях чела някъде, че 20 % от случаите на невъзможност за забременяване се дължали на психологически причини, не на физиологични  Thinking

Хубав ден ви желая и не спирам с палците за всички ви  Simple Smile !

Последна редакция: вт, 30 авг 2005, 12:04 от svetli

# 109
  • BABYLAND
Момичета, предварително ви моля да ме извините за невежият въпрос, но искам да попитам-яйчниците редуват ли се при овулация или е възможно в два поредни месеца  овулацията да е от един и същи??? Пак моля за извинение Embarassed

# 110
Моренка... ша са бийм  Naughty
какво е това отчаяние - много е досадно нищо да не става и да не знаеш има ли проблем, ама винаги има следващ месец  Peace
Кой ден ти беше овуто? Оползотворихте ли го как си трЕбе?  Flutter

Иначе от миналия четвъртък само говоря, ама то като цяла вечност  Grinning

Голдънче, абсолютно е възможно да е от един и същ няколко месеца поред - това за редуването е предимно на теория  Wink А за подуване не съм чувала при ову  Thinking

# 111
А може и от двата в един и същи цикъл - възможен резултат близначета ... мечтииииииииииии....

# 112
  • Sofia
Благодаря ви за милите думи момичета  Hug Heart Eyes  !
Нека не се занимаваме повече с мен  Embarassed Confused Embarassed Confused Embarassed Embarassed Embarassed

Гриз , какво има на Орландовци бе newsm78  , не зная ? !  Laughing

Голди има теми по въпроса ти , потърси  Simple Smile .

Ая ми аз , както казах мислех , че ще е ановулаторен , пък и нали не бебеправим , ама се оказва , че сме сексували в деня преди и след овуто( абсолютно нищо не си въобразявам от факта !!!!) , което беше на 22и ден  Shocked  , а на последък все е в интервала - 13 - 16и ден . Аз меря БТ , ама чисто информативно , точно щото откакто меря ( ноември '04 ) не съм имала ановулат.  и  искам да го засека .

# 113
Гриз , какво има на Орландовци бе newsm78  , не зная ? !  Laughing

До колкото знам там има чудесен битак, малко като на Илиянци.  Laughing А освен туй има и едни други скромни местенца, отредени за всекиму един ден... bishop Или нещо бъркам?

# 114
Здравейте, вече имам една дъщеричка, но толкова много искам второ дете,  че чак не си намирам място.....Последната ми М трябваше да дойде на 14.08, но дойде на 12.08 вечерта Close , но на 13.08 на обяд нямаше и следа от М....На 18.08 получих ръждиво зацапване и на 19.08 като започна едно повръщане през две минути....Направих си 3 теста 2-та отрицателни, а единият с мнооого бледа черта???На 23 бях на видеозон, видя се нещо, но (не е плодно сакче), а нещо с диаметър 2.7 мм.???Ходих и на преглед(гинекологичен де)матката е в норма-нямало увеличение......Утре пак съм на видеозон.Направо ще се побъркам #Crazy

# 115
Гризка, хич не си в грешка - там са централните  Whistling

Меганет, надявам се да е станало нещо - а кога последно прави тестчета?

бтв, колко струва цветната снимка?  newsm78

# 116
Гризка на 23.08 и сега ме е страх да си направя нов Tired

# 117
Гризка на 23.08 и сега ме е страх да си направя нов Tired
Бе Ая съм, ама няма значение  Grinning
Че то от тогава е минало 1 седмица - давай - прави тест...

# 118
  • BABYLAND
meganet-ами по инфото, което даваш аз съм на мнение, че след някой и друг месец ще ставаш мама за 2-ри път.  JoyИ да те е страх и да не те е страх-резултатът е един, а ако отидеш да видиш какъв е той ще си значително по-спокойна

# 119
З
Ео, само така! Дръж го Ицето! Тя и майка ми беше казала, че ще се омъжа за моя само през трупа й, но стана Grinning
не ми вкарвай "грешни" идеи в чернокосата главица Mr. Green
скарайте ми се да учааааааааа!на 1 имам изпит!!!! Sick

Последна редакция: вт, 30 авг 2005, 14:36 от Еовин

Общи условия

Активация на акаунт