Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 646
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
Ронита, мисля че кръвният тест е най-достоверен Confused Но не се отчайвай де, като не сега - следващия месец  bouquet

# 91
  • Варна
Милата, не се отчайвай, следващият път ще стане. Кръвният тест не лъже.

Сега да ви разправям за мен. Голям смях падна снощи. Естествено това, което сега ще ви напиша, пак е предпоследно  Crazy
Значи поред: положителните тестове от началото на месеца май наистина не са били от бременност, а по-скоро има наистина нещо на левия ми яйчник, което кара организма ми да обърка хормоналните си нива и да произвежда hCG.
Обаче, и тук идва смешното: май докато сме се чудели и маели какво ми е, сме взели че сме направили бебе  Crazy Защото според снощния преглед "май нещо се загнездва в матката"  Thinking
Можете да си представите ококорената ми физиономия  Laughing Тоз месец сме бебеправили по мои спомени 3 пъти, покрай притесненията не съм следила ни ову ни нищо, пък то май станало  #Crazy
И така, сега взехме решение да не бързаме, да видим до другата седмица това нещенце дали ще се имплантира и ще почне бременност, и тогава ще умуваме какво ще правим с побъркания яйчник  newsm78

Малко дълго стана, ама е интересна история, затова пиша подробно.
Ще ви държа в течение по-нататък - дано няма нови изненади  Praynig

# 92
Свтли, това значи че отпадат съмненията за абдоминална бременност,нали?? Ох, слава богу...не спираш да ни учудваш обаче, това беше най-фантастичната история която съм чувала  Grinning не мога да повярвам...стискам ти палци всичко да се развие както трябва Hug

# 93
  • София
Ей, Светли , по твоята история може цял филм да се направи! Дано всичко да е с щастлив край Praynig

# 94
  • BABYLAND
Милата, не се отчайвай, следващият път ....

Ей сладур, ти не спираш да ме учудваш и радваш!!! Дано наистина сте успели и малък бебо да си търси местенце за настаняване точно в този момент. СТИСКАМ ПААААААЛЦИ!!!

Последна редакция: вт, 30 авг 2005, 11:24 от Morena

# 95
Светли, Светлиии, хайде дано всичко завърши по холивудски, че се изпопритеснихме доста Praynig

# 96
Ох, Светли наистина много ще се радваме ако е така! Дано,дано!!! Стискам палци!!! Hug

Ронита не се отчайвай миличка, не го мисли, ако е станало станало, ако не другият месец.  Laughing

Момичета знаете ли май има някакви фалшифи тестове  Mr. Green Шуър Чек. Помните с мен какво се случи и сега Ронита  newsm78........Незнам, какво да мисля. Днес ме наболяват доста чйчниците и от снощи нещо ми зацапва, лелята ли е незнам още. Но съм по-спокойна! А иначе ми е 43 ден от цикъла /доста дълъг/

А Вие какво мислите относно тези положителни уж тестове? Знаете ли аз решавам, май вече да не ползвам и без това  Money  Sick
Айде от мен весел ден   bouquet

# 97
Здравейте момичета  bouquet
Светли-чудесна новина Joy.Дай Боже всичко да е наред и да е станало baby_neutral.Стискам палци и  Praynig за теб.
Ронита-не се отчайвай.Опитай пак с тест и ако е отрицателен,както ти каза Стеф-ако не сега то следващия  месец Peace
Леа-спокойна ремонтна работа,да залепите сладките тапети и после снимчици да видим резултата Laughing
Вера- браво за хубавите резултати Grinning
Момичета-желая ви на всички усмихнат ден с хубави новинки и много късмет Hug

# 98
ее, Светли, поне светлина в тунела - то да не е нищо лошо, пък и да не е станало бебе - другия месец. Аз за всеки случай стискам палци да го има де  Flutter   bouquet

Леа, айде не се помайвай с тапетките - искам да видя мечетата  Grinning

Вера, чакаме да се хвалиш сега  Heart Eyes

А това за тестовете - просто пробвайте с няколко  Wink

Аз пък явно наистина ще се размина с О. този месец - и за късна няма изгледи вече - БТто ми е убиийствено просто  Thinking

# 99
Светли, дано - стискам палци! Леа, какво става с тапетите на мечета?

# 100
  • Sofia
Светли , радвам се и се надявам на хубав резултат и спокойствие за теб !

Веренце , честита ти хубава групичка !

Ети ,  Леа е казала по - горе за тапетите .

Ая ,  ама ти защо отначалото на цикъла си казваше , че няма да имаш ову , как го разбираш това предварително   newsm78  ?

Тея , надявам се на добър развой при теб !

# 101
Ая ,  ама ти защо отначалото на цикъла си казваше , че няма да имаш ову , как го разбираш това предварително   newsm78  ?
Щото бях на лекар миналия четвъртък и нямаше доминантен фоликул - най-големия, който видя беше 8мм  Shocked

# 102
Моренка, с теб какво става? Нещо си мълчалива напоследък Thinking Дано да е спокойно всичко на твоя фронт, ти ако решиш- ще си кажеш   bouquet

# 103
  • Sofia
Е , така да , ама просто на мен ми се струва , че много отдавна го говориш и реши , че е още от началото на цикъла .
Ама що да няма изгледи за късна ?!  Я вие действайте , пък ще видим .
То и аз този месец съм с късна и хич не я очаквах( и друго не очаквам , вече претръпнах  )  вече , ама .. Shocked  изненадка .

О, Стеф , много си ни била хубава ! И да се криеш толкоз време , как не те е срам  Laughing .

Ми трая си , щото тотално се отчаях и както и някой тук( ..или в проблемното беше  newsm78 ) казваше си бях до скоро в дупка .. , не ами в пропаст . Изпълзях ... ама вече не правим бебе , в смисъл повярвах/ настроих се , че на мен няма да се случи и ми е спокойно . Иначе , не че се пазим ... та така .
Настройвам се за цветна снимка , щото съм почти убедена , че тръбите са ми запушени и даже ме е страх да не вземе да стане бебе , че вероятността за извънматочна май никак не е малка .
И това ако са мисли за споделяне Twisted Evil ... , здраве му кажи ... , та затова си трая и ближа рани !
Хич не ме четете !

Хубав ден ви желая и не спирам с палците за всички ви  Simple Smile !

# 104
  • София
Ей, момичета, голям зор ми давате за тия тапети Wink Започваме да ги слагаме следобед и до вечерта трябва да приключим. Все пак стаята е 22 кв.м. Не е малка. А и аз не съм тапетаджийка-професионалистка Grinning Междувременно в хола почна едно къртене, едни боклуци....не си е работа! Утре ще опаковаме кухнята и къде ще се храним newsm78, как ще отваряме хладилника...не ми е ясно Rolling Eyes От утре почва истинският купон! Не знам да плача ли, да се смея ли...Утре ако пиша глупости и врели-некипели, поне ще знаете причината Crazy
Яяя, Моренка се отчаяла! Не така наборке Naughty Ще правим бебета! Няма да се предаваме. Нали знаеш, че и аз преди 10-ина дни се бях отчаяла и сериозно се бях размислила дали да правим второ, обаче...всяко чудо за 3 дни. Лошото настроение - също. Сега пак съм на фронта, въпреки че точно тоя месец хич не ни е до секс и май ще го пропуснем Rolling Eyes
Прегръдки и Целувки  Hug Heart Eyes за Морена Долу отчаянието!!! Горе главата!

Общи условия

Активация на акаунт