Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 647
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
 newsm45 милички, много съм тъжна. Боли ме корем като за М и направо ми идва да рева с глас, не толкоз от болката, а от разочарованието. Тоя месец май ще стане ову-та, фоликули и накрая пак лелка по никое време.... Sad
Пих един дуастон преди малко. Трябваше да го пия от утре, но реших че щом овуто мина трябва да го пия сега. Иначе температурата се кааачва. Като си нанасям данните ФФ ми увеличи потенциално фертилните дни  newsm78, а аз се чудя какво става Cry

Ронита, Честитити чертички! Иди на преглед с вагинален УЗ нищо страшно няма. И както казва Светли, докторите пипат внимателската, не е като на гадното магаре...
Леа, ти ще станеш експерт по обзавеждане, след вашия ремонт. Нали ще даваш идейки? Щото ние ще почваме спалнята и терасата чак  в края на септември и ще споделяме опит. Вчера цяла вечер скицирах разпределения на спалнята #Crazy, а така ми се иска да вмъкнем една  newsm07....

# 166
Здравейте момичета.
Светли,Иги,Рони.Верче- дай Баже Praynig всички да сте с една и съща диагноза а именно:
                                           БРЕМЕННИ

Леа-чакаме снимкчици Blush
Аз си събирам багажа и съм се заровила в едни кашони-ужас #Crazy направо  ooooh! нали днес ми е последен ден на тази работа и от утре започвам новата така че да ми стискате палци Peace.Тази вечер съм на генеколог,дано всичко е Ок.
Желая ви усмихнат Joy ден и много полож.тестчета baby_neutral

Последна редакция: ср, 31 авг 2005, 12:54 от Dime

# 167

А аз все пак да попитам възможно ли е да има бременост без признаци и след закъснение т.е без болезнени гърди и пмс
Цитат

Това и мен ме интерисува, възможно ли е да няма болезнезненост в гърдите?

# 168
Това е интересен въпрос Grinning Повечето бременни посочват болезнените гърди като един от първите признаци. Но до колкото си спомням има и единични случаи, когато момичето не е усетило особена промяна в гърдите, нито пък кой знае какъв ПМС. За повече информация, прочетете темата "Първи/Ранни признаци на бременност" в началото на форума. И все пак, моят съвет е да не се вживявате много много в написаното.

# 169
  • Sofia
...За повече информация, прочетете темата "Първи/Ранни признаци на бременност" в началото на форума. И все пак, моят съвет е да не се вживявате много много в написаното.
Подкрепям с повече ръце отколкото имам !

Ронита , както вече са ти казали няма нищо страшно при вагиналния УЗ , напротив препоръчва се в ранна бременност , за по - бързото и'  установяване . Дано не е това , но положителен тест , може да означва и киста , така  че не се бави и беж при доктора . И споко  Simple Smile!

Аз днес съм щастлива , че ще си намачкам съкровищата , които се прибират от морето . Crazy

# 170
  • В сърцето на любимите мъже!
Ами не е задължително да те болят.

Мен предния път изобщо не ме боляха, ама изобщо...

# 171
  • София
Моренка, прати снимки на твойте почернели съкровища! Представям си колко си развълнувана! после ни разкажи как са изкарали на морето! Прегръдки Hug
Експертът по ремонти няма сили Tired а трябва да местим и пренареждаме гардероб Crazy Лудницаааа!

# 172
Ей!:)
След като цяла сутрин се занимавах с проблематиката на френския морфосинтаксис , дойдох да ви хвърля по едно очо как сте  Mr. Green

# 173
ХАЙДЕ ЕО СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА УТРЕШНИЯ ИЗПИТ Peace
СТЕФ ТИ УЧИШ ЛИ ЗА ПЕТЪК?

ПОЖЕЛАВАМ И НА ДВЕТЕ-СЕГА ДА ВЗЕМЕТЕ ИЗПИТИТЕ,А СЛЕД ТОВА И ПОЛОЖИТЕЛНО ТЕСТЧЕ baby_neutral ТАКА КАРТИНКАТА ЩЕ Е ПЪЛНА Laughing Laughing Laughing

# 174
Ще сънувам аз положителни тестове още 3-4 години,ама...нищо не ми пречи да се надявам на някой гаф междувременно Mr. Green

# 175
Цитат на: Morena
[b
Ронита[/b] , както вече са ти казали няма нищо страшно при вагиналния УЗ , напротив препоръчва се в ранна бременност , за по - бързото и'  установяване . Дано не е това , но положителен тест , може да означва и киста , така  че не се бави и беж при доктора . И споко  Simple Smile!

Цитат

Това съвсем ме уплаши.. А какви са признаците при киста?? Има ли нещо по специфично??

# 176
Това за кистата за пръв път го чувам Rolling Eyes Моренка, имаш ли някой линк да подхвърлиш? Ч да потърся и в Библиотеката newsm78

# 177
  • Варна
Това за кистата за пръв път го чувам Rolling Eyes Моренка, имаш ли някой линк да подхвърлиш? Ч да потърся и в Библиотеката newsm78

Що ли си мисля, че Моренка цитира моята объркана история...
Ако е така, недейте се връзва, това са само предположения и още няма категорично становище  Naughty

А ако има друг източник, наистина Моренски, дай да почетем  Praynig

# 178
Да, Светли, и аз така си помислих, ама Моренка да се обърка- т'ва е почти невъзможно. Embarassed Но пък ми се струва и невъзможно и другото...
Сега ми попадна постинг на една потребителка, която имаше положителен тест наскоро, а прегледа показал че има киста Cry А как се радвах за нея...и все пак не намирам обяснение на този феномен.

Последна редакция: ср, 31 авг 2005, 20:13 от Stefanie

# 179
Ронита, не се тревожи излишно, а отиди да те види чичо доктор. вагиналния ехограф ще се изясни всичките ти съмнения.  Надявам се да се похвалиш с добри новини.  Peace
Успех на девойките с изпитите. Ео, ама от постингите ти се разпръскват едни флуиди....Сигурно са предназначени за къдрокосия, ама чак аз тук ги усещам  Laughing
Диме, много успехи и лекота в новата работа ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт