Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 647
  • 351
  •   1
Отговори
# 210
Ех, Ео, и аз покрай тебе колко романтично се настроих newsm76 Какво пък, понякога и в живота става като в приказките, дано и при вас да стане така   loveuuu married family newsm27 newsm27
Тия дядовци трябваше да символизират, че ще остареете заедно след мнооого много години  Laughing

# 211
 Mr. Green Досетих се ,Гризка (имам въобръжение, иначе как ще направя сватба с толкоз малко пари  Mr. Green ) Laughing Благодаря много и на теб и на всички за радостта и хубавите пожелания  Grinning

# 212
Ео,
ами то всичко хубаво, ама разкажи някоя пикантериика...
Не ни карай да кършим пръсти, бе жена! Crazy

Я разкажи за предложението Mr. Green

# 213
Хайде едно честито и от мен за предстоящата сватба на Ео всичко най хубаво! Laughing

Моренка аз искам да ти кажа само едно горе главата слънчице ще видиш че ще дойде и твоят ред и на всички тук,наистина е по добре да оставиш мислите настрани,но вярвай и ще стане аз съм с теб  Hug целувки много и ти забранявам всякакво отчаяние сега какво искаш да си сменяме ролите и аз да идвам до Сф ли? Naughty Heart Eyes

Дари честита ви годишнина с малко закъснение Blush много любов и щастие ви желая.  bouquet

Леа сладурче нещо не си преглеждаш личните съобщения май Crossing Arms чакам тука снимки аз от стаята Simple Smile  Heart Eyes

Аз да ви кажа нямам търпение да дойде събота вече и да видя Хера та да идем и на Карандила Simple Smile искам да е съботааа Crazy Mr. Green Имам и идеи за вечета Whistling
Нали ви казах ,че скоро ходихме на бакаджика до Ямбол и през един параклис минахме "Св. Спас" мнооого красиво там  Shocked само градинки с цветя приказка направо ето снимки от него  ето снимки и от Бакаджика с една чупкаджийка Mr. Green

Там бяхме на 15-ти този месец и аз цял ден раздавах парички,седнахме в Ямбол на кафе и минава едн а ци...... ка и ми вика "Како днес празник тука дай някой лев Crazy " аз викам браво на теб едното го държиш а другото в корема,та Коко вика ти първо я нахока че после и  даде Mr. Green след това на манастира оставих за здраве всичките парички които мах в себе си.

# 214
  • Sofia
...аз да идвам до Сф ли?....
Айде де  Heart Eyes !

# 215

Ааа ти само ме предизвикай и ще видиш тогава като дойда  Mr. Green и без това скоро не съм идвала към София  Heart Eyes целувкииии

# 216
Я разкажи за предложението Mr. Green
Нощ. Лампата свети. Драаааазни ме...Той ме е гушнал, аз се мъча да заспя и мъчейки се, говоря. Ми не мога да мълча и това е, даже и като ми се спи.Филосфствам на мъдри и житейски теми като :
-Мило,абе що майка ти се държи като че ли ми е свекърва?
Той се навдига, отмята кичур и се навежда над мен.
-Що?Ти не искаш ли?
Аз отварям очи,защото ми се задава въпрос и изисква отговор, над който трябва да се мисли ...
- Ами...ъъъъ...не знам Shocked- ми толкова късно какво друго да измисля Laughing
- Искаш ли да се омъжиш за мен?
Е, тука беше ред да ококоря съвсем очите.
- Ама как така ?
Той се нацупва:
-Не ми бягай от въпроса.
-Кой въпрос?
-Ще се омъжиш ли за мен?
Премигвам.2 пъти.
- Да. - гушва ме и дълго, дълго ме целува.И други работи  Grinning
На сутринта ми е съобщено,че датата е 22 септември, нямах много време да мрънкам,че е бързо и че е скоро,  защото веднага ми бяха дадени и убедителни доводи - национален празник (пък и двамата сме си патриоти  Mr. Green ) Simple Smile
Аз обаче си мислих така,че си приказва, ама после последва епизода, в който с бъдещата кума го вкарахме в магазина за рокли и той каза,че сватбата е след 2 месеца, при което аз още не вярвах на ушите си.
Повярвах като ме изрита на 22 август сутринта от леглото в 11 часа да сме ходили да подаваме документи...И...отидохме, записахме се,медицински извадихме, отидохме да си видим даже залата.Всичките лелички бяха много мили, а една го плашеше като му показваше снимки на някаква булка с четиризначки, а той нали инж. бъдещ и си помисли,че момиченцата са едно,което е размножено с някаква програма Laughing Та тя му казваше да внимава какво го очаква след сватбата hahaha Mr. Green

# 217
  • Варна
p. s. Леа, какви са тия промивки преди кекс бе жена?

hahaha Joy hahaha направо ще ме умориш Ети, то сигурно кекса ще е хубав!?!

Ео, ама то било страхотна вечер. И ти така да се спотайваш. Айде още веднъж честито и много щастие   bouquet

Последна редакция: чт, 01 сеп 2005, 14:25 от Джия

# 218
Ео, просто няма думи, изумена съм как така бързо стана всичко Grinning А вашите какво мислят? Определено е било изненада за всичи...ееее това се вика експедитивност Crazy

# 219
p. s. Леа, какви са тия промивки преди кекс бе жена?

hahaha Joy hahaha направо ще ме умориш Ети, то сигурно кекса ще е хубав!?!

Хи-хи-хи, Леа трябва да питаш за рецептата!

Аз пък се мажа с разни кремчета преди.........са.....и мойто мъж каза, че вече му е омръзнал вкуса на AVON, та ако съм била така добра - да взема да го сменя с нясой по-захаросан, ако обичам...........

Последна редакция: чт, 01 сеп 2005, 14:46 от Sunshine

# 220
Стеф, ти сериозно ли мислиш,че те знаят Twisted Evil Нито нашите, нито техните знаят. По две основни причини.
1. Той не каза на техните, защото не иска голяма сватба, а знае,че ако каже, ще поканят половината град. Майка му знае отчасти...Тоест знае,че някога ще се ожени за мен, но не знае кога е това "някога" Laughing
2. Нашите не знаят, защото майка ми нищо не каза, когато се запозна с него, но тя по принцип никога нищо не казва за моите мъже, защото си е втълпила,че ме е възпитала да се омъжа за някой тип "завършил съм право, работя в голяма корпорация, взимам 1000 лева на седмица и ходя с костюм и куфарче" и за това смята,че докато открия тоя съвършен - да си ходя с когото искам, стига явно да не спя в едно легло с него Mr. Green Само дето тя не оценява ,че е много умен, че е много решителен и способен,че е амбициозен и че е готов да се грижи за мен...Което за мен е по-важно от костюма и куфарчето... Баща ми като се запознаха - допаднаха си в някои неща, но не знам как би го приел за зет - това е първият мъж от моите, с когото той има досег. Леля ми (сестра на майка ми) благоволи да се изкаже изключително отрицателно за него, след като се запознаха, веднага ми ги наговори едни,че не е за мен и да го зарежа, щото после аз съм щяла да си чукам главата в стената (изключително позитивно пожелание), което мен тотално ме вбеси и ...нищо не и казах, но категорично отказвам каквото и да вмешателство в моя живот. Писна ми да ми нареждат. Това решение съм го взела съвсем съзнанетелно и също така съзнателно ще си търпя последствията. А да не говоря ,че и самата ми леля доста изненадващо се омъжи, какво ми мели на мен сол, все едно не нейният баща едва и говореше една година след сватбата и...
Айде сега скарайте ми се и вие,че се омъжвам тайно и да свършваме с темата...На какво ли не се наслушах от приятелки и колежки...

# 221
  • В сърцето на любимите мъже!
Не мила, не че се омъжваш тайно...
Това си е супер според мен, защото и моите са едни такива досади, че преди сватбата редовно си ревях... (моята беше само преди 6 месеца), но...

... аз съм на 26, почти 27 години...

а ти си на 21. Просто ми се струва наистина крехка възраст за такова решение...
Разбира се това е само мое мнение, продиктувано от моят личен горчив опит... и все пак...

Аз на 21 бях луда по тогавашния ми приятел, който беше умен, амбициозен, перспективен, нищо, че караше москвич и ходеше със скъсани дънки. Грижеше се за мен, искаше да ми даде света.... а вече бяхме ходили 2 години...

На 23 вече ме беше бил 2 пъти и пак се грижеше за мен и всичко останало, но не ме уважаваше и какво ли още не, дето не е за писане тук по този хубав повод. Но именно затова ми се струва, че човек на тази възраст все още е малко... неопитен.

Пожелавам ти този човек наистина да е НАЙ-ДОБРИЯТ ЗА ТЕБ! Да си много, много щастлива и много обичана.... и да си прекарате страхотно на сватбата...

# 222
Аз също съм на почти 21 и не сматам ,че съм в
Цитат
крехка възраст за такова решение
също така съм омъжена от година,но това не означава че някой ме е бил или темп подобни всичко си заавис от човека до себе си.Не съм съгласн ас теб Iggiberry и затова,че
Цитат
че човек на тази възраст все още е малко... неопитен
не се знае кой кога и по кое време е опитен,зависи какво е видял за 21 години в живота си и какво е преживял така че неможеш да съдиш по възрастта на хората за опиността в живота[/i]

Затова и има поговорка не питай старило ,а патило!Всичко това е мое мнение и не се дразня с никого  Laughing

# 223
Здравейте на всички аз рядко пиша но пък за това редовно си Ви чета  Simple Smile
В събота ще заминавам за 10 дни на гости на една приятелка в Гърция и много ще ми липсва форума   Cry Та тази моя приятелка роди на 11.08 и това е повода да отида, ще пазарувам утре подаръци за бебка и така.
Когато се върна се надявам да има повече   preggo
аз чакам лелката на 06 но то с това пътуване може да се обърка нещо но дано е това :EFP   stork-boy

# 224
Мимика, весело изкарване в Гърция- ех, кога ли и аз ще ида  Confused

Дея, Игибери имаше предвид съвсем друго, но няма значение Grinning да не превръщаме сватбената новина в тема за спорове кой кога му е времето и тям подобни Crazy

На мен все така упорито ми закъснява, вече даже не знам с колко дни...5 дни май...нямам добро предчувствие Confused

Общи условия

Активация на акаунт