Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 647
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
Иги, страшно съжалявам за кучето ти. Много е тежко, защото макар че не са хора, ги обичаме като членове на семейството. Ти обаче се пази и не се разстройвай прекалено - мисли за своето малко същество в корема.
Ео - ЧЕСТИТО  bouquet По-романтична любов не бях виждала. Поздравявам ви за смелостта ви.
Тогава нямахме нищо, освен дипломите и главите си. Та така - пожелавам ви много, много да се обичате и да се разбирате. Пък каквото сабя покаже Peace Куфарчето и костюмите ще дойдат, ако ги искате и работите за тях Wink
Аз също ще подкрепя, това което е казала Lanfear. Ние бяхме гаджета с моя съпруг много дълго време, още от гимназията и нашите все опяваха, че съм нямало да завърша дори. А аз завърших не само гимназията, но и вишето, после се оженихме и кола и дом си купихме. Така, че важното е да гледате в една и съща посока, да се обичате  и подкрепяте взаимно.  newsm51

# 241
  • Sofia
Опттимален вариант-ако вечерта ще правите КЕКС, сутринта си направи промивка, но пак не съм сигурна, че няма да утрепаш благоприятната среда....
ЪПсурт  !
Правилно , че не си сигурна . Не средата ами и момченцата ще изтреби , а те нали ако си имат средата и с дни могат да преживеят .  Никакви промивки за бебеправещите
Аз чакам бебешки новини от вас !

Иги , много съжалявам !
Но се опитай да си по - спокойна , пази се !

# 242
  • BABYLAND
ИГГИ-недей съкровище да се натоварваш сега. Знам, че трагедията се преживява трудно, но пък ти носиш в себе си един малък и скъпоценен живот, на който последното нещо, което му трябва е ти да се тревожиш. Знаеш, че всичко му се предава и на него, така че моля те, опитай се да се успокоиш в името на БЕБО!!!!!!!

# 243
  • София
Иги, много съжалявам за кученцето. Наистина то става като член от семейството Cry
Ео, браво момиче! Моята сватба беше 3 месеца след като се запознахме, родителите ми също нищо не знаеха и целият състав на сватбата беше 8 души. Въпреки това тя си е едно незабравимо преживяване за мен, сключихме и църковен брак, а за ресторанта си свалих булчинската рокля, за да ми е по-удобно. Желая ти много, много щастие и те прегръщам Hug за смелото решение!
А за Боби newsm78 ами като го правихме май не правих промивки, защото живеехме доста хора на едно място и нямах постоянен достъп до банята. А сега бях решила, че няма нищо по-хубаво от това да си се мия по всяко време Embarassed Да, ама май не трябвало...

# 244
Момичета, за промивките по принцип сте прави, че не се водят особено полезни за бебеправещи, обаче си спомням, че в една тема от Проблемно забременяване, няколко момичета споделиха, че са забременяли именно в месеца, в който са почнали да си правят промивки със сода. Всъщност, гъбичките променят влагалищната среда към киселинна и така по-лесно избиват плувците. За това една промивка със сода би имала благотворен ефект. Така че аз мисля, че предложението сутринта ПРЕДИ секса (не след, Моренка Wink) да се направи едно душче, е добро. И стига да не се повтаря всеки път, разбира се...

# 245
  • В сърцето на любимите мъже!
Благодаря ви много за подкрепата! Simple Smile

Аз даже вече си потърсих ново и май вече си го намерих...
Ще ходим утре да го видим... Simple Smile
 Party Simple Smile
А за другото - в корема.... Laughing
В понеделник съм на преглед да го видим какво точно е... и къде е  Praynig Praynig Praynig

# 246
  • Sofia
Аха , сори объркала съм сутрините  Crazy  Blush , а само една чаша бира пих снощи  newsm78 , извинете !
И все пак аз съм против промивките изобщо , стига да не ми е предписано от лекар разбира се , когато се налага .  

# 247
Здравейте! Hug
Голд, допреди една седмица и ние в къщи бяхме така. Даже вчера аз взех че пуснах молба до Визио да ни спрат временно достъпа, защото сума време нямахме нет и подобно на тебе стояхме пред компа и   comp03. Учудващо обаче сутринта още имахме   Thinking
Иги, много тъжно наистина. Нашия сетер като го бяхо отвлекли едни цигани ни беше толкова мъчно, нашите се поболяха. Беше като в холивудски филм, след една седмица искаха откуп от нашите. Уф, добре тогава че се намери.
Опитай се да не се тормозиш за това. Сигурно имаш много спомени с него, но сега мисли за бъдещето и за бебето.
А относно промивките / с дамски душ де/- те на мен само беля са ми докарвали. А пък са и толкоз гадни, та се чудя с каква упоритост си била толкоз постоянна, бе Леа?

# 248
А всъщност какви са другите недостатъци на промивките, освен че правят по-труден пътя на плувците Thinking

# 249
Ео, бъдете много щастливи а другото ще се нареди само.

Иги, страшно съжелявам за любимеца ти. Дано сега успееш да намериш нов приятел.

А сега за мен:
Вчера ходих при мойта докторка, да каже какво правим от тук нататък. От другия месец  започвам да пия Парлодел за сваляне нивото на Пролактина и Клостил за стимулиране на ову. И едновременно с това ще мерим фоликули!
Възможно ли е с Клостила да узреят няколко яйцеклетки и да станат близнаци newsm78Просто се чудя Thinking

# 250
Аз също съм против промивките на влагалището. Нарушава се естествената среда, влагалището е така устроено, че се самопочиства.
От дългогодишния си опит с ходене по лекари досега не съм попадала на такъв, който да изписва промивки.
Мисля, че по скоро голяма част от пациентките си ги самоизписват.

# 251
От дългогодишния си опит с ходене по лекари досега не съм попадала на такъв, който да изписва промивки.
Аз съм попадала. Но друг е въпросът, че ми е препоръчвал промивки със смрадлика заради гъбично-бактериални проблеми временно, а не просто като профилактика за всеки ден.

# 252
  • BABYLAND
На мен са ми изписвали промивки с ЕТЕРИЧНО МАСЛЕН ПРОДУКТ-не знам колко от вас са попадали на него, но аз лично съм много доволна, а след аборта и гадното кървене месеци наред ми бяха изписали промивки с ТАНТУМ РОЗА. Абе мнение разни...

# 253
Я аз ей тей между разговоите за промивки да запитам: Някой има ли проблеми с логването във ФФ? На мен за една седмица два пъти ми прави тоя номер! Close Невярна парола... викам си айде кат не е вярна да ми я пратят наново - пиша мейла... Не съществувал такъв в данните им Shocked Що тей ме прецакват тез хора? Или им писна тях да ги цакат Thinking Mr. Green

# 254
  • Sofia
Или им писна тях да ги цакат Thinking Mr. Green[/color]
Тъй викам и аз  ooooh!
И при мен така , правя си нова регистрация , вкарвам си малко температури , излизам и като опитам след това да вляза отново - тц  Naughty  същото дето казваш ти  Twisted Evil #Cussing out .
Не ми харесва тая работа ! Карам си със стария акаунт и не съм ВИПкааааааааа...........  #Cussing out  #2gunfire 

п.п. Баси и проблема имам  #Crazy , а хората гладни и боси ходят .... ма к'во знаят те ... да им имам проблемите Confused  Embarassed Embarassed Embarassed !

Общи условия

Активация на акаунт