Нова новиничка седмичка 29.08 - 04.09.05

• 10 646
  • 351
  •   1
Отговори
# 60
Хмм, Тея, а той доктора само това ли каза? Нещо по-конкретно така...? Гинеколог ли е? Какви изследвания ти беше пуснал? Ако не те притесняват въпросите ми, разкажи малко повече!

Светли, ти хубаво си решила наистина да идеш и при друг лекар, но да не му казваш каква е работата. Той главният лекар в МД би трябвало да е достатъчно добър специалист, но и те са хора и допускат грешки... Наистина, защо не вземеш да дойдеш до София, може би е най-добре.

# 61
Леа, малко похвали и от мен - наистина сте големи сладури с малкия-голям шафер Simple Smile
svetli, стискам палци всичко да е наред; дано напук на докторите имаш само хубави новини
Teya, много късмет...дано не е толкова "много сериозно", колкото те плашат

# 62
Хмм, Тея, а той доктора само това ли каза? Нещо по-конкретно така...? Гинеколог ли е? Какви изследвания ти беше пуснал? Ако не те притесняват въпросите ми, разкажи малко повече! ....

Ами този екип трябва да решат в коя клиника за семейно планиране да ме пратят, има в Бенидорм , но те и не споменаха за нея. Доколкото разбирам ще бъда в някой голям град или Валенсия или....незнам. Там са големите специалисти така да се каже. Мен хем ми е по спокойно така, 4е професионалисти от вели4ина ще ме изследват, хем ми става гадно, 4е проблема не е малък. Всъщност докато не излязат резултати не може да се каже какво ми е.  Confused Дано ме ремонтират.  Wink

Светли, не се плаши от моите думи, реагирам така по понятни при4ини.

# 63
Тея, аз пък се радвам че си попаднала на лекарикоито наистина ще се занимаят с проблема- голям, малък, няма значение, важното е да се открие и после да се действа. Сигурна съм че всичко това ще свърши много добре Wink Дръж се само, знаеш че сме с теб.

# 64
Тея, Светли - стискам палци всичко да е наред при вас и бързо да преминат проблемите! Всичко ще си дойде на мястото - сигурна съм! Леа, Боби е малко като бодигард застанал, сигурно никой не смее да припари до тебе а? Розовото ти отива! Да питам - някой пил ли е таблетките на д-р Тошков ЦИСТОФЕМИН и ими ли ефект от тях! Аз ги пия от 5 дни - 3 x 2 !

# 65
Аз пих преди много време, да ти кажа не усетих особен ефект, но и не ми навреди Grinning Доста време обаче се пие, повече от месец...ама щото са билкови и за да има ефект така трябва.

# 66
здравейте девойки , аз има няма се включа веднъж на три месеца Embarassed Embarassed Embarassed, ама нали не съм на вашата вълна / ако някой не знае съм на бебеправеща диета до ноември/ , но пък си чета всеки ден , айде не всеки , но редовно. Мисля си обаче , че не ми е читава работата с любимия , най лошото е че може и да не сме заедно до ноември и незнам тогава защо ли ще Ви пиша  Cry Поне ще влизам да поздравявам късметлийчетата.
Липсва ми Тея  и Лилиан  . Иначе си работя от 9 до 9 и се радвам на почивчиците спейки  Party
Пожелавам лека седмица на всичкиви и много  много късмет.  bouquet

# 67
Здравейте сладуранкилЧак сега се включвам но известно време нямах нет а днес шефа ми цял ден беше с мен.Аз от четвъртък почвам новата работа и се надявам всичко да е ОК.
Незнам откъде да започна...........
Светли - дай Боже въпреки всичките притеснения всичко да си е наред и да е някаква тъпа лекарка грешка.Идеята за нов лекар също е добра а може да е за късмет и най-накрая да ти се изяснят нещата.Стискам палци всичко да е наред Peace Praynig Peace
Тея желая ти същото като на Светли-новите доктори да са за хубаво и да не е чак толкова лошо колкото са ти казали и всичко да Е ОК.
Ети,Гризка добре дошли пак на фронта Joy
Стеф Леа,вие наистина сте големи сладуранки/пу-пу-пу/
леа както ти бях казала преди-много ми харесват въпросчетата на Боби-голям красавец,направо си е голям Wink МЪЖ
Вера-давайте довечера и скоро новина за baby_neutral
Игилбери- много се радвам.Пази се и дано всичко е наред
Ако някой съм пропуснала-моля да ме извини Embarassed
Желая ви успешна бебеправеща и само с хубави новини седмичка.
 Embarassedмай стана малко дългичко Embarassed
Целувки и Hug

# 68
Магдалинкааааа, 4удех се къде си. Съжалявам за недоразуменията с любимият, но това не озна4ава 4е не искаш бебе, така 4е мястото ти е тук. А какви са шансовете след ноември?  Thinking И влизай по 4есто де, работата няма да избяга  Grinning

Моми4ета, балгодаря за подкрепата  Hug ще видим каква ще я свършим.

# 69

Веселата Ео, дай малко весело настроение насам! От какво ти е толкова весело? Пияна от любов ли си Wink Ицето как е?
Ъхъъъъъъъъъъ Mr. GreenТочно от любов съм пияна Laughing От както леля ми съвсем не го одобри, още повече го обичам Mr. Green Joy Laughing Пратила съм го Ицето да учи, да ми стане инженер, не да си седи само на "ин"...Като не е зле и аз да поуча, че да не си остана само четвърт филолог, вместо половин  Laughing Mr. Green
А какви са тия хора, каква е тая сватба? И много хубава розова рокля имаш Grinning
Искам да кажа на Светли,че много и стискам палци всичко да е наред!!!

# 70
  • Варна
Искам да кажа на Светли,че много и стискам палци всичко да е наред!!!

bouquet

Благодаря и на теб и на всички, които мислите за мен.
В 6.15 имам час за още един консулт, да видим  Thinking Дано утре ме уредят на преглед при д-р Танев, сега в него са ми надеждите  Praynig Преди това мисля да ида на църква да си запаля свещичка - не ми се смейте, ама какво ли не ми минава през главата вече  Rolling Eyes

# 71

Преди това мисля да ида на църква да си запаля свещичка - не ми се смейте, ама какво ли не ми минава през главата вече  Rolling Eyes
Няма за какво да ти се смеем Светли и да ти кажа аз също правя така когато ми е тежко и наистина малко ми олеква поне така си мисля.Така че иди-може да се почувстваш по-добре Hug
Стеф-забравих да ти кажа успех в ученето и да вземеш изпита.Той кога е?Ох като се сетя че и аз ходих до преди 1 месец.Късмет Hug

Последна редакция: пн, 29 авг 2005, 17:42 от Dime

# 72
Etina, от приятел-фармацефт знам, че всички таблетки на д-р Тошков са пълен боклук  Naughty . по-добре си купи билките, които ти трябват и си ги вари на чай  Thinking .
svetli, късмет с доктора утре и да кажеш какво е станало
и съм напълно съгласна със Stefanie - проблемите трябва да се елиминират като се бориш с тях  #2gunfire

# 73
Преди това мисля да ида на църква да си запаля свещичка - не ми се смейте, ама какво ли не ми минава през главата вече  Rolling Eyes
Щом те успокоява и ти въхва повече надежда, направи го! Успех на другите прегледи! Praynig

# 74
Стеф-забравих да ти кажа успех в ученето и да вземеш изпита.Той кога е?

Сега в петък е, а после на 7 пак имам един...уф, така е,като все се искам честно да си изкарвам оценките,без преписване, сега си имам за благодарност две поправки....не стига че цяла сесия минавам по 8-9 изпита, ами и сега ли....какво да се прави, честността вече не се цени толкова Rolling Eyes Мерси за палците Embarassed
Светли, няма лошо да идеш на църква- ще ти стане по-добре Wink
Ео, тази лИбоФ голямо нещо бре Crazy Ох... Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 авг 2005, 17:57 от Sunshine

Общи условия

Активация на акаунт