Властелинките на куката - 46

• 30 406
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Честит имен ден на Мариите! Да сте живи и здрави!

Благодаря Ви за оценката! За мен означава страшно много.

Куклите на 2 игли на мен ми харесват повече и за това се опитвам да овладея тънкостите. Определено детайлите са доста "лигави" и се огъват и разтягат. За мен зашиването е голямо предизвикателство и по много време стоят изплетени детайли докато ми дойде подходящото настроение за сглобяване. Трябва да се натъпкват много плътно за да се придаде хубава форма.

silvi_ch прекрасна рокля и много добре ти стои!   bouquet   bouquet   bouquet

# 31
  • Бургас
Честит празник на всички Марии!!!!С пожелание за здраве и много късмет!!!

Момичета,пак големи красоти. smile3501 smile3501
Ние имахме здравословни проблеми и съм пребрала всички прежди.
Весел,празничен ден ви пожелавам!!!!

# 32
  • в баира
Snejana_G : Куклите са много добре изпипани, като купешки са. На мен това ми изглежда супер сложно и пипкаво. Браво за търпението!

silvi_ch : Нямам думи за роклята - както винаги майсторски направена, а и чепика е много готин!

Да, днес е голям празник и аз ще се въздържа да плета.

# 33
Честит празник на многото сръчни именнички от темата! Бъдете здрави и продуктивни!
СнежанаГ, невероятни са куклите ти!
Силви, прекрасна е роклята!

# 34
Уфффф..... Тъкмо реших какво да плета и цяла сутрин та досега бързах да изчистя, за да имам време да поплета - то пък не се плетяло   cry    Явно ще се спи с малкия  Laughing

dani t - пеленката е станала много добре. Бялата жилетчица също ми хареса, но аз бих я оставила изчистена - без косматата прежда. Но това си е моя поглед върху нещата. Просто си казвам мнението  Mr. Green

Snegana G - куклата е супер, както и малките за пръсти.

Поздравления и на Silvi_ch за роклята. Самата рокля си е хубава, но и с тази зелена подплата още по-добър ефект се е получил.

# 35

И аз така,мога цяла седмица да лежа,обаче като дойде празник най-много ми се плете. Embarassed

Snejana_G ,супер двойка си спретнала.Много са сладки Hug

silvi_ch ,какво правиш бе жена ти направо нямаш спиране  bouquet.Изглеждаш прекрасно.Ако някога те срещна в Русе ,лично ще те поздравя. LaughingОт кой магазин си пазаруваш преждите?

# 36
 Какво ви е мнението за тази прежда - код 100 за зимна пола под коляното http://www.stenliyarn.com/index.php?page=shop.product_details&am … mart&Itemid=8

# 37
В първия момент като ги погледнах тези прежди, хич не ми харесаха, но като позагледах тази с код 100 и си представих полата, мисля че ще стане хубава пола. Ще можеш да си я носиш с доста блузи - различни цветове. Все пак не съм я плела тази прежда. Трябват ти и други мнения по въпроса  Grinning

# 38
http://club.osinka.ru/search.php?q=%FE%E1%EA%E0+%F1%EF%E8%F6%E0% … m=78&start=30 от тук я видях - винената на една страна. Яд ме че не мога да си довърша роклята и търся нещо да си уталожа нервите . Или ще си оплета такава шарена или чисто черна , за едни ботуши с висок ток .

# 39
Момичета, здравейте!
Поздрави за всички именнички. Със здраве да си носите името!
Отдавна разглеждам темите, но съм писала един или два пъти. В миналата тема запитах за една плетка, но никой не каза може ли да я разгадае . Исках да заплета детска жилетка и измислих това: .

Snejana_G,  супер са кукличките.
silvi_ch, роклята е невероятна.
 Hug Hug Hug

# 40
Някой може ли  да ми каже откъде да намеря схеми за плетене на една кука на героите от Мечо Пух?

# 41
Мечо пух - кукли или картинка за блуза?

тосита - имаше някъде голяма тема май в осинката за вълнообразни мотиви, и седнах да търся, понеже ги бях гледала два дни преди това - ама ей Богу, нищо не намерих. Ти си намерила каквото трябва, май.

# 42
Да се запиша и аз, че съвсем ви изпуснах.

Поздрави за плетачките!Много хубави неща сте натворили!   bouquet

Приготвила съм прежда за перде, утре баба ще ми идва на гости и на нея ще възложа задачата.
Още се чудя за модела, ако имате интересни идеи - приемам.

Щях да забравя да почерпя - моята Мариета е на баба си Мария

Поздрави и за всички, които празнуват днес!

# 43
Честит празник на всички празнуващи днес и от мен!   bouquet
Изоставих ви само за една седмица а вие сте изписали толкова много и отново сте показали страхотни неща. Браво!  Hug
Аз миналата седмица бях на планина и плетох едно бебешко одеалце, но ми свърши преждата на последните 5 реда  #Cussing out и сега трябва да чакам до понеделник за да го завърша и ще го снимам.

mamatin  и аз търсих схеми на анимационни герой, за блузка, че ми е влязла една муха в главата Embarassed, за плетене на една кука  но намерих, само гобленарски схеми, ако смяташ че ще са ти от полза ще дам линк. В осинка  има специална тема със схеми за блузки, аз такава не съм плела никога и нямам на представа как става,ама иначе много ме кефят, както съм и на детска вълна... Blush
PS. Схеми на мечо пух има в библиотеката

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 12:16 от pepito21

# 44
  • Варна
Честито на всички именнички! Нека да живи и здрави и много, много щастливи!

Аз искам да се отчета с едни терлички - вече снимани върху сина ми:
http://media.snimka.bg/3975/014206273.jpg

Общи условия

Активация на акаунт