Властелинките на куката - 46

• 30 401
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Аха добре. Аз поръчах 3 гранчета че са по 30 метра. Сутринта пуснах поръчката и ми върнаха на майла отговор вече.
Първия ми опит за шапка на една кука. Измислих си я сама. Ето я и на манекена - гледа малко странно, но това е тъкмо преди ядене http://www.snimka.bg/?album%3baid=354394%3bold=1
http://beboranche.snimka.bg/other/moi-neshta.354394.14543875

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 11:26 от Beborana

# 271
Присъединявам се към комплиментите за полата на Амели!
Beborana, много е сладурска шапката и манекена е  Hands Thumbsup!

Да ви се похваля с моята нова чанта.

# 272
мерси Дидка. Чантата е трепач Simple Smile

# 273
И аз едва ви изчетох. Браво на всички за показаните красоти!

Аз за онова болеро с различния начин на обличане не разбрах две неща:
Как пресмятате колко да е дълъг първоначалният шал?
Какво разстояние трябва да се остави за дупките за ръцете?

# 274
Привет,Властелинки!
Бебо-страхотна е станала шапчицата,а и мъжа много е пораснал-браво на вас!
Дидка и чантата е станала хубава.Аз моите само ги плета-пък няма кой да ги довърши/пусто шиене/!
Стейси- за шала-ако вземем сантиметъра и го прекараме през врата няма ли да ни даде дължината,аз го направих и ми излиза към 120 см.,но пък и другия момент-нали е щал-плетем-мерим,плетем-мерим , и като решим,че дължината стига го завършваме,а дупките на ръкавите-не би ли трябвало да са на разстояние-ширината на гърба.Това мисля аз за този шал.

# 275
Додофит,думите ми трябваше да прозвучат като комплимент.Извинявам се,ако съм те обидила  Praynig!

Амели,супер ти е полата!

Беборанка,много ми хареса шапчицата,големи сте сладури!

Дидка,чантата ти е станала чудна,със здраве да си я носиш!

# 276
Додофит,думите ми трябваше да прозвучат като комплимент.Извинявам се,ако съм те обидила  Praynig!

...

Споко!
Шегичка! И аз се чудя как може да изглеждам толкова не като себе си Wink

Трети опит... след 10 години...

този път ще стана свекърва Laughing
 Joy

Grinning

# 277
Стейси- за шала-ако вземем сантиметъра и го прекараме през врата няма ли да ни даде дължината,аз го направих и ми излиза към 120 см.,но пък и другия момент-нали е щал-плетем-мерим,плетем-мерим , и като решим,че дължината стига го завършваме,а дупките на ръкавите-не би ли трябвало да са на разстояние-ширината на гърба.Това мисля аз за този шал.

По-добре вземете един готов шал и се намотайте с него,като на гърба мъжо или някой друг наръчен да ви забоде една безопасна игла на мястото на среща на двете части. После се събличате Wink и мерите....преди мъжо да ви е свалил....мерките Laughing

# 278
  • на брега на реката
Ето новата чанта, която плета. Има още работа по нея, но не се сдържах да се похваля. Simple Smile[i
By canu6ka at 2009-08-31mg][/img]

# 279
canu6a , и ние с мама имаме такава чанта!!!!!!!!
Мама я започна миналото лято,аз я довършвам сега.С плетенето приключихме, пришивам декорации, остават още дръжки и хастар. Като гледам по снимката, макар да не се вижда категорично мотива,ми се струва,че е същия като нашия. Simple Smile

# 280
  • на брега на реката
Мотива е от осинка/руски сайт/. Няма нищо, аз съм от Русе, така че няма да сме с еднакви чанти. Любопитна съм какви декорации ще и слагате. На предните чанти слагах цветчета, на те бяха плътни, има ги тук  в темата по напред. Ще споделиш ли , макар да сме "конкуренция"?

# 281
  • Бургас
Привет момичета!!!
Поздравявам всички изплели и показали творбите си!!  bouquet
У дома ремонт се вихри-латекси,гранитогрес,пълех хаус. smile3511
За плетиво време няма.
Плетящите бебешорски дрехи,нека показват,че скоро ще се присъединявам.
Желая ви лека вечер,а аз тръгвам на дежурство.

# 282
Мотива е от осинка/руски сайт/. Няма нищо, аз съм от Русе, така че няма да сме с еднакви чанти. Любопитна съм какви декорации ще и слагате. На предните чанти слагах цветчета, на те бяха плътни, има ги тук  в темата по напред. Ще споделиш ли , макар да сме "конкуренция"?

Разбира се, няма проблем - нашата чанта е в светло бежаво и по дължина,на мястото на свързване на квадратите, пришивам декоративна лентичка,която е бежова със зелено ламе и малко брокат. На думи може да не звучи много добре,но на живо става много красиво и определено придава повече стил и елегантност на иначе простата плетена торба. За дръжки също съм избрала готови, много интересни, вместо да правя плетени. За хастар ще сложа нещо в пепеливо зелено,още не съм го купила,но го имам като идея. Като стане готова,със сигурност ще я покажа.

# 283
може ли някои да ми покаже как се плете шал

# 284
ох, по няккава причина съм пропуснала три страници от темата и се чудя за каква пола на Амели говорите....видях я най-накрая, и също я харесах много, Амели! Много елегантна!

въпросът ти е уникален Simple Smile поне кажи долу-горе какъв шал, за кого, каква прежда, на една или две куки, двулицев или няма значение..../всъщност само цветът няма значение  Laughing /
може ли някои да ми покаже как се плете шал

Общи условия

Активация на акаунт