СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 810
  • 439
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да, ако бях на мястото на Туна уволнявам на секундата Еда, тегля една дълга без къса на Атеш и си гледам детето сама. Нека си страда по Лале, егати лекето е тоя Атеш вече.

# 136
Не ми хареса реакцията на Туна ,а особено тази на Еда  ooooh! при ареста на Еге  ThinkingМного видимо се зарадваха ,а Еда направо злорадстваше!Не стига,че е нагла и любопитна,а сега пък и злобна  ooooh!

# 137
  • sofia
Тази Шейда , жално ми е за нея . Тия оси дето са около нея те я съсипват , защо не им се опълчи.
Е сега много ми дожаля за Еге . Какъвто и да е , колко и да ни ядосва не заслужава да е там.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 18:07 от krasimirag

# 138
  • София
ББ Някой ще ми каже ли кой натопи Еге2 И кога най накрая ще поставят Еда на мястото, което заслужава?
Благодаря!

# 139
ББ Някой ще ми каже ли кой натопи Еге2 И кога най накрая ще поставят Еда на мястото, което заслужава?
Благодаря!
Не знам отговора на въпроса ти,но защо ми се струва,че  Еда има пръст в арестуването на Еге  newsm78
Такъв долен номер може да се очаква от нея  Sick

# 140
  • sofia
Аз от нея очаквам всичко. И ЧАКАМ МОМЕНТА в които ще си намери майстора .

# 141
  • sofia
Атеш. абе тоя продълава да ми пада в очите . Язък за хубостта му.

# 142
Шейда и Мурат са ми толкова антипатични ...
особено майка и на Шейда ... ако имам такава майка просто ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
иначе Еге с неговата гордост ...
децата са несправедливи с Леле ... според мен трябва добре да им се обясни ситуацията с Атеш  Peace
иии ми е много интересно за ареста на Еге ... кой ли е отговорен  Thinking

# 143
  • sofia
Шейда , че всички други решават вместо нея. Тя затова е на това дередже.
Ако наистина е Еда е виновна за тва положение на Еге, незнам какво и се полага.

# 144
  • София
Травмата на децата е голяма. Преживяното през деня в съдебната палата при задържането на Еге им се отрази, най-вече на малката. Видяхме как Наз плачеше  на сън и викаше  ".........Татенце не ни оставяй, не си отивай......." Ужасно е наранена детската психика! Thinking За много голямо съжаление травмите  от детството не се надживяват в повечето случаи! Thinking
На Атеш май му просветна от поведението на децата, че не е желан до майка им и се изказа неподготвен като предложи на Лале да се разведат в най-неподходящия  момент. newsm78

ПП Изчезна ми звука на телевизора и направо ще  smile3511
Ще продължа да гледам като качат частите във  Ви бокса! Сори!

# 145
  • София
Благодаря!
Не знам отговора на въпроса ти,но защо ми се струва,че  Еда има пръст в арестуването на Еге  newsm78
Такъв долен номер може да се очаква от нея  Sick

Не знам със сигурност , но предполагам , че след като са ги изтипосали на първа страница във вестниците, най-вероятно пръст има Еда и приятеля и Баръш newsm78

# 146
Ооо,нашата 'любима' Еда със сигурност има пръст в тази работа.И наистина-Ако аз бях на мястото на Туна щях да я уволня на секундата.Изобщо нямаше да ми пука,че е сестра на моя приятелка.То това същество не може да се търпи.Ама Туна уж говори,говори,а пък никога не я поставя на мястото й.
Относно децата-Наистина голяма психическа травма преживяват.Нещастни са.Борят се за тях,сякаш са някаква вещ.Леле не помисли колко много ще им навреди.ВСИЧКО е по нейна вина,ВСИЧКО.Чак преди няколко серии се осъзна,но е късно.Аз започнах да я харесвам тогава,но никога няма да забравя,че заради нея стана всичко това.Много хубаво си го казаха Едже и Наз - ,,Защо все на нас?Защо ние винаги трябва да страдаме?''-горкичките. smile3518
Реакцията им към Атеш е напълно нормална.Те го знаят като добрия чичо Атеш,който е приятел на мама,а не като нейн съпруг и тяхен втори баща. Wink
Дори и краят да е щастлив за тях,а той е,не мисля,че преживяното някога ще се забрави.
Чудя се да съжелявам ли Шейда,да не я ли съжелявам. newsm78 Понякога много ме дразни,но се вижда,че обича детето си. ББ Жалко,че краят за нея е толкова лош-тоя мазник и нещастник Мурат я убива.
Еге пък така и не се осъзнава.Много е горделив.Не съм очаквала от него,че и сега ще откаже помощта от майка си,но както се вижда Леле ще направи нещо по въпроса....Поне така мисля аз.
Ето нещо от мен:
Аз мисля,че мястото на Едже и Наз е при баща им,но това не значи напълно да се отделят от майка си.
Малката Зейнеп-Асу да е при Керим-мноооого се обичат и най-накрая той и Зейнеп да се съберат.
Шейда да си намери някакъв за нея и да го остави тоя Мурат на улицата да прави каквото си иска.
Шехика да си отиде вече вкъщи и да не й гледаме гадната физиономия вече..същото се отнася и за Еда,ако не й дойде акъла в главата.
А Туна да не страда по Атеш.Тя може и сама да се справи.Трудно,но може.Детето й ще получи обич от нея.Нека Атеш да не прави нищо за него,нека.Така е пожелал.Не можеш да накараш някой да стори нещо,което не иска.И той няма мозък в главата,но това няма значение.
Еее..
Филми,филми.
Пак дълъъъг пост.Извинете ме. Grinning

# 147
  • София-Банкя
Момичета, може ли инфо  с ББ за утрешната серия, че няма да мога да я гледам - благодаря предварително и приятна вечер!

# 148
  • София
Заповядай Hug

45 епизод на 20 август, четвъртък
Източник Мах2ТV

ББ
Намушканият с нож Еге е изгубил много кръв. Подложен е на операция в болницата.

Зейнеп, Лале и момичетата отиват на свиждане с Еге в затвора. През това време адвокатът на Еге им телефонира и ги уведомява за състоянието на Еге.

Разбирайки, че няма да могат да получат никакви пари от Кудрет, Мурат кара Шейда да започне работа в друго заведение.

Керим отива в училището, за да се види с Асу.

Сюрея взема решение да изплати дълговете на Еге и да не допусне той пак да бъде върнат в затвора.

Еда научава, че Туна е бременна. Разказва всичко това на Ляле.

Дълговете на Еге са изплатени и вещите му са върнати обратно вкъщи. Но не е ясно кой всъщност е изплатил неговите задължения.

# 149
Привет!Някой знае ли как свършва филма?Голяма любопитка съмм  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт