СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 833
  • 439
  •   1
Отговори
# 195
Знаете ли кой озвучава Нас? Simple Smile Много готина интонация вади Simple Smile Кеф ми е да я слушам,нищо че само мрънка Hug

# 196
  • sofia
Абе , нема ли някой дето така да постави тая гаднярка/ЕДА / на мястото й. не я понасям.

# 197
  • sofia
На тия родители не им ли писна да тормозят децата си и да ги виждат в тоя състояние. Докога?Защо?

# 198
Бинго  LaughingТози сценарий май аз съм го писала  Mr. Green
Казах ли Ви ,че Атеш е платил задължението на Еге  Wink

# 199
  • sofia
Мери ти позна, а аз не вярвах , най молко за него се замислих. Обаче как се държеше само Атеш . много ми пада в очите.

# 200
  • София
Преди ми беше жал за Атеш сега бих го оженила и за Еда и за майката на Шейда!!!!!!!!!!!!!!

# 201
Леле,и аз не очаквах Атеш да го е направил.
Обаче какво ще иска в замянааааа..
Този,в на който Шейда е пяла в заведението,хич не си поплюва.Мурат добре го наредиха иначе,хареса ми.Заслужаваше си го.
И мен много ми харесва гласът на Наз(всъщност гласът на този,който я озвучава).Страхотно го прави.
Ама майката на Еге и Улвие големи приятелки станаха бе!Ама отначало Улвието какви погледи и пращаше само..
Всъщност госпожа Сюрея(убийте ме,не знам как се пише Joy) е много добър човек,просто от началото ни я показаха студена.
Тоя Еге много бързо се оправи нещо.Пък и как всички мебели си бяха на мястото за толкова малко времее..Брех,брех!

MATA KOSMATA - С две ръце ЗА!Аз повече клоня да се оженят с Еда,а Шехика да се вземе с Мурат. Laughing

# 202
  • sofia
Ами сигурно да осатви Лале на мира.

# 203
Първо за Зейнеб да кажа, че  ми е любимият женски персонаж заедно с Туна.  Hug
Помага на Еге, на децата, помагаше И НА ЛЯАЛЕ да си види децата. Помоли Еге да и позволи да ги види и не знам какво по-благородно от това и какво по-точно се изисква от Зейнеб пък сега ooooh! Все татко да не се разстрои, Керим да не заминава, Едже и Наз да не са нещастни, Ляале да си види децата, Асу да е далече от Мурад и да е с баща си, Еге да не е сам и да е до него...това момиче се разсипва за целия свят и не мога да си обясня негативните мнения към нея.  Shocked Един път да прояви достойнство и да се погрижи за себе си и прас-всичките ми познати я обявяват за интригантка и егоистка.  ooooh! Чак ми е смешно..
А за отношението към Ляале, ми лесно е да се гледа отстрани, както някой каза, ама Зейнеб не знае как стоят нещата. Грешна преценка, въобразила си, че Ляале е виновна. Ми точно така изглежда отстрани.

А Ляале почнах да я харесвам много, ама доста глупости направи...всеки греши. Атеш обаче е за разстрел
Лиглата Наз, на която "яденето и не е украсено"  ooooh! за нея не знам какво да кажа. Айде Едже и се води по акъла, сестра и е, ама Наз свикнала всичко да получава. И сега яденето и не е наред, къщата, не знам си какво. Представям си я в пубертета. Ад. Ама възрастните как им се връзват на тия деца. Заслужават някой да им се поскара. А като си спомня Зейнеб с какво търпение, а сега Ляале и Атеш.

# 204
Явно сега всички са срещу мен заради една прослувута тема.Извиних вин се ,че не знаех че трябва да се консултирвам с някиой друг!А и мислех,че ще ви хареса и заинтригува,а какво всички да са срещу мен за една тема.Някой много ме убидиха и сега се чувствам много зле.Не очаквах такова отношение!И то от всички.Единствено Краси малко ме подкрепи,но други направо не си мериха думите!Гадно е всички да са срещу теб и то за какво?За една тема!

ПП: Щом не искате темата просто ми кажете как да я махна.

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 11:43 от jiju

# 205
За какво говориш?Вече написах мнението си за темата ти и не виждам кое точно те обиди?Ти така и не обясни защо точно си я пуснала,при услови,че тази тема е едва по средата.Като се има предвид,че изписваме една тема за 10-ина дни,няма смисъл от друга. Ако имаш такова желание да пускаш теми защо не каза по-рано и щях с удоволствие да ти предоставя възможността ти да я пускаш,а не да пускаш нова със същата 1-ва страница Crossing Arms Предложих да изпишем тази,за да я дам за заключване и след това да продължим в ТВОЯТА тема. Ако се върнеш няколко страници назад ще видиш какво точно съм писала Rolling Eyes Ако искаш да я махнеш,пиши на модераторите!

# 206
TraYkovA    bouquet
jiju, мисля че всички сме достатъчно големи и няма място за сърдене тип "ощипана госпожичка"  Peace

# 207
  • софия
не мога да намеря вчерашната серия, във вибокса е на турски. къде да я гледам преведена  bouquet

# 208
TraYkovA,не си длъжна на никой да се обясняваш   Peace Който прочел-прочел,който разбрал-разбрал,хич да не ти пука  Hug

# 209
И аз я чакам с нетърпение снощната серия  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт