СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 831
  • 439
  •   1
Отговори
# 180
Да,време е да остави този спомен в миналото и да продължи напред.

# 181
  • София
marsia , благодаря много за ББ! Hug  bouquet

# 182
Момичета,предлагам да довършим тази тема,а след това да продължим да пишем в другата Peace Наистина няма нужда от две теми за един филм,но мисля,че jiju не го е направила с лоша умисъл.Както и да е,аз не мога да дам нейната тема за заключване.Това може да го направи само тя Peace

# 183
# 184
  • sofia
и на мен ми е любимец , ама в сериала едвам го издържам . Иначе песните ги слушам с голям кеф.

# 185
а ББ дето е дала marsia  за кои серии е  newsm78
иначе доста обрати ни очакват  Rolling Eyes

# 186
Абе каква е тази излишна втора тема   newsm78 Някои хора трябва да прочетат условията на форума.Сървърът се натоварва излишно,има хора чийто труд по-този начин не се оценява!
Пък и си има автор тази тема.Който иска да се пробва в пускането на теми,да вземе да си  измисли някоя смислена тема и да се разпоражда там. ooooh!
От време на време е необходимо някои хора да си препрочитат писанията и да си корегират граматическите и правописни грешки  Naughty
 TraYkovA ,понякога ти се чудя  на здравите  нерви  Laughing Peace

# 187
Понякога и аз си се чудя ooooh! Laughing

# 188
  • somewhere near the sea
а ББ дето е дала marsia  за кои серии е  newsm78
иначе доста обрати ни очакват  Rolling Eyes
Съдържанието се отнася за периода:четвъртък(тази седмица) до вкл. сряда(другата седмица.Значи за 5 епизода Peace

# 189
Благодаря  Hug
Иначе ми е много интересно кой се обажда на Еге за отвличането  Thinking
И Мурат отвлича Асу нали newsm78 или не онзи другия ... дето Шехида или както и е името говореше с него ... абе сещате се  Laughing

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:51 от #Fresh#

# 190

И Мурат отвлича Асу нали  newsm78 или не онзи другия ... дето Шехида или както и е името говореше с него ... абе сещате се  Laughing

Не се сещам,защото нищо не разбрах  ShockedТа какъв ти е въпроса ???

# 191

ББ И Мурат отвлича Асу нали  newsm78 или не онзи другия ... дето Шехида или както и е името говореше с него ... абе сещате се  Laughing

Не се сещам,защото нищо не разбрах  ShockedТа какъв ти е въпроса ???

въпроса ми е дали Мурат отвлича Асу .... и онзи е дето Шейда му дължеше пари, но май му ги върна като взе от приятелката си ...  Laughing

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:52 от #Fresh#

# 192
Писаното по-горе трябваше да е с бели букви.
Все пак дори и въпрос,се поясняваше какво става в СЛЕДВАЩИТЕ серии.

# 193
И все пак се извинявам  Peace

# 194
Хе-хе-хе,на докторите в линейката ръкавиците от долната страна са почти чисти,а отгоре са яко намазани с "кръв"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт