СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 820
  • 439
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
jiju, мила, защо такива мисли имаш за нея . Не мога да си предствавя , че наистина не си я обичала от началото , но това сие твое право. Аз не мога да си го обесня твоето расъждение. Важното е , че филма ни харесва. И за мен е супер.

# 166
Краси,мила,не ме разбирай погрешно.Аз нито мразя Зейнеб..нито имам нещо против нея!Но просто не мога да я разбера какъв и е проблема?Е,обясних защо я наричам с тия думи.Съжалявам,че я наричам така,но моето мнение е такова!Не съм против Зейнеб-напротив!Искам да помага надецата,когато имат нужда и  искам да е щастлива.Но не и така да се държи с Лале!Не може да разбере,че Лале е тяхна майка и тя никога няма да е на нейното място.И все пак благодарение на Лале тя беше е дома й,като нейна роля!Иска всичко да е на нейното и затова не е щастлива.Желая и щастие от все сърце..но не и разбирам поведението й..особено към Лале!Сами видяхте и как постъпи в затвора,когато тя влезе при Еге..а Лале си остана отвънка!Все пак тая жена няма ли нужда и тя да отиде?Все едно е някоя чужда.Е,сори ама в момента чуждата е тя!Защото Лале не е коя и да е а майката на децата на Еге!А кажете ми Зейнеб каква е?Освен,че е женена за Еге на хартия!Моля ви,не ме разбирайте порешно..аз също обичам Зейнеб колкото и вас..но не одобрявам постъпките й!

# 167
  • sofia
Зейнеп, че кой и ги натресе децата на нея. Не беше ли използвана от Лале , че и от еге. Лале и ги поднесе на тепсия , тя я излъга , це с мъжа си е скъсала и , че иска майка за децта им . тя виждаше в нея майчинските чувства , затова не избра друг а точно Зейнеп.
Еге остана сам с децата , колко бързо и стана толкова неочаквано предложението за брак .
просто аз си мисля , , че тя е тяхна жертва / е много пресилено го казах /.

# 168
И само не знам Лале кога е използвала Зайнеб?Виновна ли е Лале,че си иска собствените деца?И така си е преценила Лале,така е направила!Не забравай,че и много добре знае какво ще е на децата,да виждат как тя умира.Все пак тя знае какво е майка ти да умира от такава болест..защото нейната майка е била болна от тази болест и е преживяла мнопго трудно смъртта й.Просто тя не е искала децата и да преживеят това,което е преживяла тя!

# 169
Ей,момичета,не е нужно да спорим.
Всеки носи своето мнение. Hug

# 170
Така е,Миме!Няма мужда да спорим!А аз искам да ви попитам загледахте ли новия сериал по БТВ - "Вечно твоя".АКо сте го загледали,има тема за него,аз я създадох.Та мисълна ми беше ако го следите можете да коментиирвате всичко там!Ще съм ви благодарна!А и ако не сте го загледали,не е късно,защото все пак са минали само 2 серий!

# 171
Момичета,ето и новата тема на сериала!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421627.0

Надявам се да ви хареса!!!

# 172
Защо пускаш нова тема?Тази още не е наполовина newsm78

# 173
  • София
Здравейте Hug
 atwork Зачетох се и виждам разнопосочни мнения,  всеки изразява това както го вижда и чувства във филма, което е нормално! Peace
И моето мнение понякога е различно, нямам "слабост" към определени герои, във всички  намирам определени грешки, но понякога и ги оправдавам според ситуацията! Thinking
Това го отдавам на заплетения сюжет на филма и отличната режисура-тъжни истории, често срещани и в реалния живот Hug
Не мога да изразя "крайно" мнение за героите, защото всеки претърпя определено развитие във филма, имаше и неочаквани обрати и много сълзи. Затова ми е трудно да употребя "силни" , едва ли не и "обидни"думи, макар че се касае за герои от филма! newsm78
Да не би в реалния живот да има безгрешници?! Естествено, че няма! Thinking На нас зрителите ни е лесно да определим, кой как е трябвало да постъпи, защото виждаме и знаем всичко за героите и за случващите се събития! А в нашия собствен филм, в нашите житейски ситуации, дали винаги вземаме правилните решенияnewsm78
Няма нищо по-лесно от това да даваме съвети на другите, като странични наблюдатели как да живеят, какво да правят, как да го правят  и нищо по-трудно от това как ние да живеем нашия собствен живот, когато сме изправени пред изпитание, когато сме обсебени от чувства, от емоции........ Thinking
Филма го харесвам като цяло, подбрана е хубава музика, актьорите си играят ролите добре, но да се сравнява  с 1001 нощ, не съм съгласна лично мнение.mmimkata да ме извини Hug
Не одобрявам дублажа на някои герои и преди съм споделяла, че ако се чуят истинските гласове на актьорите, въздействието и емоциите са различни! newsm78
Но, Naughty гледаме това, което ни поднесат, затова благодаря на БГ ТV-та Hug
Съжалявам за дългия пост, но бях провокирана да изразя мнението си Hug

Желая на всички спокоен ден! Peace

# 174
  • София
jiju  newsm12, не е коректно,или се опитваш да оригиналничиш да пускаш нова тема, макар и за финала,  да използваш заглавната страница на основната тема, която е едва на 12 стр., без да съгласуваш със Трайкова или Мишел  newsm78  - домакините и авторите на темите! Peace

# 175
Освен да се заключи другата...няма смисъл засега от нея  Rolling Eyes

# 176
  • sofia
Охо, нова тема защо , още е рано.
Мисля, че темите са затова да пишем всеки за своето мнение , ние не спорим кои е добър или кои е лош.
Нали затова сме тук . четем и пешем разни мнения.
На всеки му харесва даден филм или сериал .
Има хубави сериали , но аз съм наработа и затова гледам само тези които са ми по време когато съм се прибрала.
И другото което Кати е написала .
 Ни еповечето знаем края на филмите , четем или гледаме напред , знаем кои как юще се развия , кои ще стане лош о кои добър .
И започваме да гледаме образа от към страна когато знаем неговото развитие . И мисля , че  епогрешно . но пусто все чета и гледам напред , нямам търпение .
а ще ни бъде по интересно и забавно когато се изненадваме от неочакваното когато се случи.
кефа ще е голям
Тъй като днес не съм на работа ще посгледна следобед кои сериали са , о не искам да се зарибявам , че утре като не мога да гледам .
Усмивки ви желая милички!!!!!!!!!!

# 177
  • София
Освен да се заключи другата...няма смисъл засега от нея  Rolling Eyes

TraYkovA, моля те Praynigда се погрижиш за заключване на другата тема!  При положение, че  остават 6 епизода е безмислено да се коментира финала в отделна тема!

# 178
  • somewhere near the sea
Пуснах бели букви в другата тема,въпреки че и аз останах изненадана от това, че тази още не е свършила.Признавам, че не обърнах нимание на автора й,но когато го направих, се чувствам неловко и тъпо.
Призовавам да не се прави така.Съгласна съм,че никак не е коректно да се изземва авторството на дадена тема, както и да се спами за друга .
jiju  newsm12, не е коректно,или се опитваш да оригиналничиш да пускаш нова тема, макар и за финала,  да използваш заглавната страница на основната тема, която е едва на 12 стр., без да съгласуваш със Трайкова или Мишел  newsm78  - домакините и авторите на темите! Peace
Пускам ББ:
Намушканият Еге  е откаран в операционната на болницата на затвора. Състоянието му е тежки и поради голямата загуба на кръв.
Зейнеп, Лале и момичетата идват на свиждане на Еге.Адвокатът им съобщава за инцидента..
Мурат кара Шейда да се премести в друго заведение, след като не може да вземе пари от Кудрет.Керим отива в училището на Асу да я види.
Сюрея решава да плати всички задължения на Еге, за да не го върнат в затвора.
Еда научава, че Туна е бременна, съобщава новината на Лале.
Атеш съобщава на Еге, че е платил задълженията му и в замяна очаква от него да отстъпи попечителството на децата на Лале.
Финансовото състояние на Шейда е окаяно,тя обмисля да напусне Мурат.
Еге моли Сюрея да му направи една услуга.Сюрея иска помощ от Селчук и Улвие да събрат отново Еге и Зейнеп.
Туна започва да излиза с приятел адвокат.
Лале е у дома с дъщерите си, когато й прилошава.
Еге обсъжда с адвоката си как да си върне попечителството над децата.
Лале е съсипана, когато вижда Еге и Зейнеп в недвусмислена поза.Шейда иска пари от Керим.
Атеш се съгласява да се грижи за Наз и Едже, докато Адиле е болна и се сближава с момичетата.
Сюрея вижда Зейнеп и Керим, хванати за ръка и веднага уведомява Селчук и Улвие.
Туна признава на Лале, че Чаалар не е баща на детето й.Лале я пита кой тогава е бащата.
Туна пада по стълбите.Атеш и Лале веднага я откарват в болницата.
Зейнеп иска да говори с баща си, но Селчук отказва да се помирят и тя отива при Еге.
Лале се обажда на Чаалар, тъй като смята, че тя е бременна от него и ме казва какво се е случило с нея.
Атеш се среща с лекаря на Лале, който му казва, че здравословното му състояние е тревожно.
Неизвестен се обажда на Еге и казва , че Лале ще отвлече децата.Еге и адвоктът му отиват в къщата на Лале.Адвокатът заявява, че попечителството отново е дадено на Еге.
Еге завежда Едже и Наз в дома си.
Зейнеп обещава на родителите си, че повече няма да се среща с Керим.
Лале споделя с Атеш, че се отказва да води дела за попечителство над момичетата.
Похитителите на Асу се обаждат на Шейда и искат откуп от 20 000 нови турски лири, за да я освободят.
Атеш настоява да се срещне с Еге.

# 179
  • sofia
Момичета , нека си коментираме кои където иска. За мен не проблем и тук и там да си пишем за края . Не вервам Трайкова да се сърди , Тя е готина и не издребнява . Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт