СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 845
  • 439
  •   1
Отговори
# 285
Може ли някой на кратко да ми каже какво стана днес, понеже тока спря?  newsm78

# 286
Ами върни се на 18 стр. и го прочети!

# 287
Спокойно,Туна ще е добре и няма да загуби бебето!Нали все пак на финала я виждаме с бебо!

Аз мисля,че Зейнеб трябва да си иде при Керим!Може да е всичко,но поне той държи на нея! Не като Еге- веднъж да й казва,че е чужда и т.н , а на другия ден да й казва колко е красива и даже,че е била по-добра майка и от Лале!Боже мой...нямам думи!Какъв егоист и двуличник!Личи си,че Зейнеб обича много Керим и иска да е с него!И дано така стане.Така е най-добрия вариант!А и Керим за мен е свестен.Обича Зейнеб и също иска да е с нея!Е какво почече от това двама души да се обичат и да са заедно!Но не разбирам Сеучук И Улвие.Държат се със Зейнеб като с малко дете.Все едно те решават тя с кой да бъде.Тя си е достатъчно зряла и голяма, за да решава с кой да е.Така че по добре да си я оставят тя да си реши с кой да бъде.Защото тя най-добре знае какво заслужава!

Много ме хвана жал за Лале.Да чуе тия думи от Еге,че Зейнеб е била по-добра майка от нея и т.н и да ги види прегърнати.Това беше черешката на тортата.Да каже,че не е била никаква майка.Е тая жена се е грижила през цялото време за децата,тя ги е създала и да чуе тези думи!А Зейнеб какво е направила за тях?-Разбирам-гледала ги е,търпяла е унижения от страна на Еге и децата,но не е била по-добра майка от Лале.Съжалявам,че го казвам,но Зейнеб не е никаква майка и не може да се хване на малкото пръсче на Лале.Знам,сега всички ще кажат за изоставянето на Лале на децата,но помислете.Много ще ми бъде интересно как би постъпила Зейнеб на нейно място.Не мисля,че би останала и би допуснала децата да я гледат как тя умира,и недай си Боже тя да умре.Как ще я запомнят децата-като мъртвец!Не искам да споря тук.Просто това е моето мнение и това бяха думите,който мен точно най-много ме засегнаха като наблюдател..да не говорим за мястото на Лале!
Аз пък не намирам нищо лошо в Атеш освен,че се държи с Туна като с боклук и е толкова безгрижен,безучастен и безразличен към към нея и бебето,че нямам думи.Вместо да е с нея през цялото време въпреки обстоятелствата,на него изобщо не му пука.Обсебен е от Лале и толкоз!Не го интересува нищо друго.Като че ли с Лале ще цъфне.Тя си има деца и не мисля,че ще ги остави и ще иде при него!Но както и да е.Но пък ме е жал,че децата се държат толкова зле с него,след като той не го залужава.Но днес за първи път нещата малко потръгнаха и се радвам.Само това същество Еда много ме нерви.Егати и наглото момиче.Чак не й отива!

Тоя Мурад и тая Шахика няма ли да си намерят майстора,бе.Не мога да ги гледам тия говеда.Това са най-долните същества..заедно с Еда.Ай Мурад поне го сритват малко.Ами тия двете лисици ,няма ли някой да им разкаже играта.Какво ми ги е развявала тие гривни тая Шахика!Като че ли иска да дразни нарочно Шейда,като знае,че няма никакви пари.Офф,от такива хора пази Боже!Жал ме е много за Зейнеб-Асу.Още повече за майка й!Не заслужават чак толкова,но дано всичко се оправи!

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 21:18 от jiju

# 288
  • Burgas
Да ама не умря нали,всичко щеше да по лесно ако беше казала истината на Еге,но все пак това е филм не е реалния живот,едвали това би се случило в реалността.

# 289
Чакай малко.Това беше чудо.Не се знаеше дали ще умре или не.А и плюс това вериотноста на умре беше по-голяма.И какво да си мисли чпвек.При положение ,че и майка ти е починала от същата болест.За мен постъпката и е правилна.Наистина,можеше да каже и на Еге дори и на децата.Но не дайси Боже ако беше умряла.Още по болезнено!

# 290
  • София
Какво ще се случи в 48 епизод на 25 август

ББ След падането на Туна по стълбите, Атеш и Лале веднага я откарват в болницата.
Зейнеп иска да говори с баща си, но Селчук отказва да се помирят и тя отива при Еге.
Лале се обажда на Чаалар,  като смята, че адвокатката е бременна от него и му казва, че Туна е настанена в болница, но не казва какво се е случило с нея.
Атеш се среща с лекуващия лекар на Лале. Лекарят-Зухал информира Атеш, че здравословното  състояние на Лале е тревожно.
Виждайки, че Асу-Зейнеп не си е в къщи, Шейда отива при Керим.
Някакъв непознат човек  телефонира на Еге и му казва , че Лале се кани да отвлече децата. Еге и адвокатът му отиват в къщата на Лале. 

# 291
  • Burgas
А по малко болезнено ли щеше да е ако умре и им го кажат и да им дойде така изневеделица,без даже да могат да се сбогуват,не мисля че постъпи правилно и не мисля че в реалния живот една майка би постъпила така.

# 292
  • София
Направи  ми впечатление, че присъствието на родителите във филма е доста засилено! Не оправдавам поведението на Селчук в днешния епизод - Зейнеп му била паднала в очите, заради срещите й с Керим!!!! smile3521 Като че ли е още малка ученичка и е под закрилата на родителите си и трябва да ги лъже, че закъснява, защото е била с приятелка! Weary smile3518 Предпочитам да нямам такива ограничени родители newsm12
Браво  smile3501 на Зейнеп ,че напусна Еге. И той е един твърдоглав горделивец smile3512, който се прави на мъж и отказва помощ от родителката си! А и на Сюрея не и прави чест да настоява за събирането отново на Зейнеп и Еге. newsm03
Хареса ми поведението на Атеш, как успя да прикотка вироглавата Наз и си оправиха отношенията. smile3521

# 293
Съжелявам, но до момента и аз не намирам за коректни лостъпките на Лале. Много харесвам Зейнеб, също Атеш и Туна.А Лале постояннно му дава празни надежди-на Атеш, атой Лале, та Лале....
Бившия на Зенеб не ме кефи, не ми се иска тя да му прощава, допада ми Еге.А за Еда- не бих я изтърпяла #2gunfire #2gunfire

# 294
kami69 Стеб май гледаме различни филми.Това което пишеш за мене е смешно.Как можеш да кажеш,че е Еге е по-добър от Керим и Зейнеб да отиде при него.Не си ли видяла Еге колко много болка причини на Зейнеб!Ти май изобщо не следиш филма и изобщо не си в час!Не се обиждай,не ме разбирай порешно.Но това все пак е моето мнение!
За Лале също не мога да те разбера.Та тя изстрада най много!И за мен не е направила нищо погрешно!Но както и да е!

anik79Съгласна съм и с теб!Но помисли малко.Както и да беше постъпила Лале- да не си отиде и да си отиде,ако беше умряла,болката щеше да е една и съща.И да беше умряла при тях-болезнено,и в болницата-също.Просто не дай си Боже ако беше умряла щеше да е еднакво болезнено!

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 23:59 от jiju

# 295
kami69 Стеб май гледаме различни филми.Това което пишеш за мене е смешно.Как можеш да кажеш,че е Еге е по-добър от Керим и Зейнеб да отиде при него.Ти май изобщо не следиш филма и изобщо не си в час!Но това все пак е моето мнение!

Тука вече прекали!
Твоето мнение отдавна го знаеме и ти не пропускаш, непрекъснато да ни запознаваш с него  ooooh!
Форумът наистина е за мнения,а не за нападки и оценки към съфорумките!
Не можеш да кажеш на някой,че поста му е смешен и после да казваш:"Не ми се сърди".
Какво ти дава право да оценяваш поста на друг, дали е смешен,тъжен или нещо подобно?
Съобразявай се какво и как пишеш,има си правила във форума и МОД следи за тях  Naughty

# 296
jiju,колкото повече чета постовете ти,толкова повече се изумявам ShockedВсички знаем,че за теб Лале e светица,а Зейнеб-грешница.Започваш да си противоречиш.Ту обвиняваш Зейнеб за всички нещастия на Лале,ту обясняваш как разбираш какви жертви е направила.Ту обясняваш колко правилно е постъпила Лале като е напуснала децата,мислейки,че ще умре,ту казваш,че и в двата случая щяло да боли.Ами като ще боли във двата случая,защо не прекара последните си моменти с децата ThinkingА това,че не е направила нищо погрешно ми прозвуча по-скоро като виц отколкото като разумно твърдение ooooh!
По отношение на kami69 въздържай се от оценки дали някой е в час или не само,защото не е на твоята позиция. Stop

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 16:21 от TraYkovA

# 297
 mery_poppins1, TraYkovA  Peace
 jiju едно е да си изказваш мнението ( друг е въпроса как го аргументираш  ooooh! ), съвсем друго да обиждаш просто "ей така".

# 298
Съжалявам за недорузомението.Не исках да стане така,но просто се учудих и се издразних от някой неща.Съгласна съм че прекалих,но просто не се съобразих и не мислех.Съжалявам за което!Не ме разбирайте порешно.Това беше просто моето мнение!Не искам да се карам с никой точно сега преди финала.Точно сега трябва да сме единни,както през цялото време.

Искам също да кажа,че не съм искала да обидя някой с постовете ми,още по-малко след това да кажа,да не ми се сърди.Просто не ме подценявайте толкова много.
Също искам да кажа на Трайкова,че моето мнение си е мое.Да,веднъж казвам лоши неща за Зейнеб,друг път добре..но това зависи от ситуацията.Аз си преценявам какво да пиша за нея.Когато си поискам ще пиша лоши неща,когато искам добри.Защото както казах зависи от ситуацийте и поступките й!Плюс тфа не съм казала,че Лале е светица,а Зейнеб грешница.Пресанете да си водите грешни изводи и мнения!Не ме разбирайте по грешно и не искам да спорим!Н есум дошла тук за да се заяждам и т.н!Извинете ме

Моля ви да не не говорим вече по тази тема.Хайде риятно гледане на днешния епизод!

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 17:25 от jiju

# 299
  • София
Хайде почва!

Общи условия

Активация на акаунт