Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 726
  • 487
  •   1
Отговори
# 105
Нелсънчеее, много ме развесели поста ти и снимките към него Simple Smile
Весело сте си изкарали и  сте усмихнати , както винаги!
Струва ми се , че дари още е свалила...
А червилото на Люси определено заслужава  smile3501 .
Aз готвя режимно и следобядвам с кисело мляко със степче Simple Smile
Няма нищо ново...
Честит имен ден на Вещи, Мимиии и всички друди, които имат празник днес!
Да сте живи и здрави и мнооо слаби  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 106
Здравейте месоядни  Heart Eyes

Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

От 2 седмици нямам раздвижване на кантара.Варират килограмите,днес минус ,утре плюс  Rolling Eyes
Ама ше тръгна пак  Wink

Айде аз да си гледам мача  Mr. Green

# 107
 Разгледх снимките на великолепната петорка    bouquet

Все по-красиви и отслабнали Flutter
Какви бедра,какво чудо PeaceЛюсе прекрасна си, Мирка много хубава и усмихната, Дари много нежна , Мименситка отслабнала и разхубавена, Венерас красива както винаги, а Нелсън прекрасна и със страхотна рокличка  Flutter
Браво момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 108
Здравейте!  Laughing
Аз днес си получих предварително подаръка за утрешната месечинка - съвсем неочаквано си отиде още едно килце  Laughing Това вероятно е за компенсация на проблема с блутута на щерката, не знам какво му се цакна, но скоро май снимки няма да мога да покажа, направени са, ама в телефона ще си останат. Ноооо като си купим цифров апарат, ще види тоя блутут  #2gunfire
Днес не сте слушали музика, гледам http://vbox7.com/play:7ed26e8d
Софийската среща, то бива свежест, хубост, елегантност и сексапил, ама вие минавате всякакви граници  Laughing Както каза мъж ми по повод Свищовската, ама то си важи "видях само доволни от живота и от себе си жени".

# 109
  • София
Здравейте отново любими!
Много хубаво си изкарахме срещичката! Както винаги смях, купон, кеффффф!
Всичките много готини, Мименситка този път направо се е стопила, Дари си кара третата без поражения, Мирка - един тийнейджър същ!
Нашите модели - Венерас и Нелсънчето - освежени, черни, едната малко по-загоряла  Wink

Ама като видях снимките се сговних!!!
Що си ме снимала пеДЕСЕ пъти, маймуно такава!!!
И от само себе си ми дойде римата : И във профил и в анфас, пак шкембе си имам аз!!! #Cussing out

# 110
  • Варна
Софийски момичета - една от друга сте по-хубави. Дарито, Мирка и Мименситка ми се струват мнооого, ама много намалени.

На всички имениички и варненки - чести празник от сърце!

# 111
  • София
Люскааааааааааа, ми щото те обичааааааам, затуй!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Между другото, пък да ти кажа, че на живо си много по-хубава. Казвай кои да махна и веднага им виждам сметката.  Twisted Evil Много бързах за работа, та просто ги пуснах всичките, без цензуриране  Embarassed

# 112
Здравейте Hug Hug Hug
поздрав за всички празнуващи smile3525
а бе я и за всички Дюканки с пожелание все така да сме постоянни и режимни иииии мнооогооооо минусчета, а за третофазничките много задръжки smile3501
 newsm44 newsm44 newsm44

# 113
Влизам за малко, много хубава среща беше Hug Hug Hug Hug Hug

Много поздрави за именичките и варненки и на всички много свалени килца  bouquet.

Аз отивам да поспя малко , че ме чака тежка вечер мнооого целувки на всичкии Heart Eyes

# 114
  • България
Здравейте, момичета newsm03 Аз като новак в режима да попитам нещо. В ПЗ дните съм, на вечеря не ми се хапваше месо, въпреки че имам варено зеле с пилешко по дюкански. Направих си яйца по панагюрски, без мазнина и запръжки естествено Wink. Грешка ли е, може ли понякога (рядко) да замествам месото с това ястие, също по дюкански?
Гледах снимките от срещата, страхотни сте, радвам ви се. Поздрави и  Hug Hug Hug за всички.
P.S. имаше още нещо да питам, но забравих сега newsm78, следващият път

# 115
Здравейте, момичета newsm03 Аз като новак в режима да попитам нещо. В ПЗ дните съм, на вечеря не ми се хапваше месо, въпреки че имам варено зеле с пилешко по дюкански. Направих си яйца по панагюрски, без мазнина и запръжки естествено Wink. Грешка ли е, може ли понякога (рядко) да замествам месото с това ястие, също по дюкански?
Гледах снимките от срещата, страхотни сте, радвам ви се. Поздрави и  Hug Hug Hug за всички.
P.S. имаше още нещо да питам, но забравих сега newsm78, следващият път
Защо да е грешка, не може на всяко хранене да имаш месо, ако си направиш трици с прясно мляко и подсладител, и на тях ли месце?  Wink По-скоро е непрепоръчително в ПЗ дни да ядеш чисто протеиново ястие, не че е забранено, но е добре да използваш всички възможности да си доставиш витамини, защото после пак идват П дни. Но тоя въпрос лесно се решава с малко салатка.

# 116
  • България
Благодаря, miss Marple   bouquet, нали още се уча... Наистина със салатка от краставички ги хапнах яйчицата, щото от другиден няма зеленчуци Wink. Харесвам си вариантите на месото, хапвам си го без проблем, но понякога ми се ще да го заместя с друга храна, но пък в книгата пише, че месото е добре да си е основно ястие дори и в ПЗ дните. Може би бай Дюки е имал предвид да не се минава само на зеленчуково меню без да присъства протеин на масата на всяко хранене. Абе ще вляза в крак, иначе съм доволна от режима, не гладувам. Допреди него все така свалях по някое килце - гладувайки и после - хоп, двойно ми се връща отпусна ли се малко ooooh! Сега гледам дюканските рецепти за нещо сладичко, че доста ми се е дояло newsm53. Целувки

# 117
Венерас Heart Eyes, Нелсънче Heart Eyes, Дари Heart Eyes, Мименсита Heart Eyes, Люска Heart Eyes, не се стърпявам,  да Ви кажа, колко сте прекрасни  love001  love001  love001
Миркаааа Hug Hug, забрайФ тъ в навалицата newsm47

Днес пробвах едно диво агнешко как ще ми се отрази на третата фаза, ам чи сварено под налягане, изчаках да се желира, обрах всичко мазно отгоре и стана мммммммммм фантастик, бейби бомбастик  animal085

newsm01 ако ми каже някой тоя главоч на коя скорост превключва направо ще го призная.

Вещи Heart Eyes, то тука иде реч и за педагогика,в която хич ме нема....

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 22:30 от zorita

# 118
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви на всички за пожеланията  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Да ви се връщат много кратно Simple Smile

"Дивачките" - супер сте   bouquet

И аз искам съвет. Не за режима, тук долу горе смятам, че ми е ясно, а ако не ми е ясно съм на принципът "което не е разрешено е забранено". Ами за моята малката. Напоследък иска да яде постоянно мляко със сокче (степче). И нали я знаете каква е готвачка, мести столове, взема всичко и си го забърква и сама. Аз по принцип съм небрежна към здравето, но към моето, за децата не е така и не ми се иска да яде подсладители. Някакъв акъл с какво мога да го заместя?  Thinking

# 119
  • Варна
Вещи, ТАНГ не бяха ли със захар?

Общи условия

Активация на акаунт