Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Подходяща ли е диетата на Дюкан за загуба на няколко килограма?
Кои упражнения за крака се препоръчват по време на диетата на Дюкан?
Какви са наблюденията на козметик върху диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Подходяща ли е диетата на Дюкан за загуба на няколко килограма?
Диетата на Дюкан е подходяща както за загуба на малко килограми, така и за по-значителна загуба. Препоръчително е да започнете с 3 дни протеин и след това да преминете към фаза 2, редувайки 1 ден протеин с 1 ден протеин и зеленчуци. Това може да помогне за контролиране на нивата на кръвната захар, особено при проблеми с ниската кръвна захар.
-
Кои упражнения за крака се препоръчват по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са наблюденията на козметик върху диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръчителните промени в диетичния план на Дюкан?
-
Какви са някои от храните, препоръчани в диетата на д-р Дюкан?

ако ми каже някой тоя главоч на коя скорост превключва направо ще го призная.
,че пиеше горчиво лечебно АМ.За глюкозата ме светна гастроентероложката.

за 

Шегувам се, браво на теб, успехът ти е очевиден ... и всичко това само за два месеца?
, а много ми се идваше.
стига вися на балкона, а слез да кажеш как си и какво правиш, че много липсваше вчера!

, нямам търпение да се прибера във Варна, на моренце, плажче, уча език, абееее пак всичко отначало, но пък така животът не е скучен и е интересен. Все пак девизът на Лъвовете е "АЗ съм" или "Аз мога" , към което добавям "Няма проблеми, има само много нови възможности"
, видях те!