Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 735
  • 487
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Ами имат захар, но мисля, че и Е-та имат, ще ги видя утре пак.
Но пък се сетих за "Арония" - тя май беше концентрат със захар  newsm78

# 121
  • Варна
хеееей, "Дивачки", прекрасни сте! Hug Hug Hug Hug
Люска, мнооого ти отива бяло наистина!а червилото е супер! Hug Hug
Венерас, забележителна! Hug Hug Hug
Дари, мнооого хубава! Hug Hug
за Нелсънчето нямам думи - манекенка!
Мирка, ти се топиш, бе слънчице!ааааа!ще изчезнеш скоро време! Hug Hug Hug
Мименситка, сияеш направо! Hug Hug Hug

Прекресни сте!много ви се радвам всеки път! Хайде бандааа, идвайте във Варна!

# 122
Аз пак по нощИте..

Днес ми е 4 ден от ударния,много са ми се прияли печени чушки в салатка,та се чудех дали от утре да не започна ПЗ? Rolling Eyes
Тази вечер пак имахме гости на барбекюто,та си отядох на пилешко. Mr. Green А на обяд си спретнах чудни пилешки дробчета в йената,със заливка от яйца и изварка. Party

Някой питаше какво е Ескуиза-0.2% сирене,на вид и вкус е като кремата. Peace

newsm01 ако ми каже някой тоя главоч на коя скорост превключва направо ще го призная.

М'чи как-на трета! Grinning

Вещи с каката подслаждах с глюкоза  Wink,че пиеше горчиво лечебно АМ.За глюкозата ме светна гастроентероложката.

# 123
  • Пловдив
Аз за подслаждането със захар мога да го правя. Но плодовия вкус от къде да взема?

# 124
 Вещи дом.сладко или сироп Peace

# 125
Амм леко съм изплашена... в момента цялата съм подута, корема, краката.. правя диетата от няколко месеца и реших да започна вече 3тият етап. Как мислите да започна ли да си се храня нормално и да го оставя? Много зле се чувствам, а и никога не съм била толкова подута... може би е по-добре да спра изцяло и да си ям плодове, зеленчуци, риба, пиле и кисело мляко?  Ще си върна ли килограмите ако спра сега 3тия етап при това положение? Навсякъде чета, че щом има някакъв страничен ефект  е по-добре да спра диетата Sad

# 126
Ми то точно тези храни които изброяваш се ядат в трета newsm78.Ти какво ядеш сега?Вода пиеш ли достатъчно,а триците?
Незнам малко неясни ти са описанията.Може да си се подула от определен вид храна,от нещо развалено и куп други.Най-добре отиди на лекар.Аз за такова оплакване за първи път чувам.Първо се посъветвай с лекар и тогава мисли за диетата Peace

# 127
Добро утро!  Laughing
Днес имам месечинка и искам да ви почерпя:

Сега да се отчета: за 5 месеца на Дюкан свалих общо 33 кг., за месеца -6; обиколка на бицепса -15 см, за месеца -1; обиколка на бедрото -24 см., за месеца -1; гръдна обиколка -39 см, за месеца -2; талия -38 см, за месеца -4; ханш -43 см., за месеца -5.
За съжаление поради проблем с блутута не можахме да качим последните снимки, ето защо направих колажи със снимките от Свищов, разликата е 1 кг, но няма да се формализираме сега  Wink
http://zodfl.snimka.bg/other/kak-stavam-nov-chovek.364673.14202781
Момичета, нямам думи да изкажа колко съм благодарна за това, че сте тук и се подкрепяме, не бих стигнала дотук без вас, обичам ви  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
И специално за Вещи   bouquet  bouquet  bouquet
Желая на всички един прекрасен и разтоварващ неделен ден  bowuu

# 128
Добро утро  Hug
Много   love001  love001  love001  love001  love001  love001 и smile3501 за miss Marple честита месечинка страхотна си и с такъв резултат  newsm44
лек и отслабващ ден на всички аз трябва да ставам да вървя на работа  smile3507
                        smile3540 smile3540 smile3540 smile3540

# 129
Стефи, благодаря ти, мила, а аз на теб чак сега ти виждам снимките и направо се изумих  Shocked Толкова много си променена, да не си си сменила прическата?  Joy Шегувам се, браво на теб, успехът ти е очевиден ... и всичко това само за два месеца?  Heart Eyes
EDIT: Абе я малко музика http://vbox7.com/play:67241fc2

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 10:16 от miss Marple

# 130
Аз за подслаждането със захар мога да го правя. Но плодовия вкус от къде да взема?

Aз помислих че захарта те притеснява,затова ти предложих глюкоза.. Wink

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 08:35 от БОДЛИВКА

# 131
  • София
Добро ви утро!

Вещи, освен сироп или сладко, страхотна работа за плодовия вкус върши пресен плод /нектарина, примерно/, нарязан на много ситно. Ако желираш сместа, става още по хубаво. За домашните ми забърквам една голяма купа кис.мляко, плод, захар /за мен подсладител, нищо че съм в четвърта/, ванилия и желатин, наливам го в купички и след максимум два часа е готово. Лошото е, че толкова го харесват, че ме тормозят да го правя всеки ден.

Мис Марпъл, честита ти месечинка! Поразителен резултат имаш! Hug

Стефи Свищов, досега не бях ти виждала снимките  Shocked Направо си нов човек! Браво!  Hug

На всички  Hug и  Heart Eyes и много ми се ще да се сберем повечко народ на някоя среща. За жалост, оказа се, че на Варненската пак няма да мога да отида, че съм на работа и няма кой да ме замести  Cry , а много ми се идваше.

МайлсNaughty стига вися на балкона, а слез да кажеш как си и какво правиш, че много липсваше вчера!  Hug

# 132
Слизам веднага Simple Smile   bouquet

Вчера бях на сватба и затова не можах да дойда, но пък бях с рокличката която си купих с момичетата на предната ни среща (като пратят снимки от сватбата ще ви пусна да ме видите)

Наваксвам с форума че бяхме и на моренце малко (а ми се искаше да е за повече, но ще видим може пак септември за малко да отидем). От моренцето си дойдох с -1 кило (67 съм вече, линийката ще я ъпдейтна днес по някое време) Simple Smile от което съм много доволна от себе си, че бая изкушения имаше. Единия път гледам аз витрина с тортички и вече аха аха да накарам мъжа да ми вземе и гледам една голяяяма леля налапала две парчета и назад назад, не искам вече да съм такава.........

Гледах ви снимките от вчера - както винаги сте суперскиииииии, готини лъчезарни и слабички. И каква фото сесия сте спретнали направо не е истина. Следващия път съм налице Simple Smile

Обещавам вече по често да пиша Simple Smile

# 133
   Добро утро , сладуранки !  Heart Eyes
 Аз днес съм по-добре и видях 59 кг , леле не мога да повярвам , дано да се задържи минуса  Crazy
Софианки много сте красиви , слънчеви и чаровни!  Hug  bouquet
Марпълче , честита ти месечинка , браво справяш се чудесно , продължавай така напред!  Hug Heart Eyes  bouquet

Хубава неделя милички  Heart Eyes , аз се заемам с домашния фитнес  ooooh!

# 134
Добро утроооооооо, размърдайте се сънливки,  lovekiss
Мис Марпъл, честита месечинка Heart Eyes,зная че ще докараш нещата до край, ти си от хората , които познавам лично и се възхищавам на волята и постоянството ти. Hug При тебе няма не може или не става Hug

Май без кафе сме тая сутрин smile3507

И аз изпратих още едно твърдо кило в небитието, направих пак калкулатора на Дюкан с новите ми цели и кила и дава -2 кила от предния път, тоест, на които съм сега. goodscale

Така,  при мен всичко е ОК,сменям работа и местожителство, спрях да пуша,разчистих си телефонния указател, направо го изметох с DELETE finger, нямам търпение да се прибера във Варна, на моренце, плажче, уча език, абееее пак всичко отначало, но пък така животът не е скучен и е интересен. Все пак девизът на Лъвовете е "АЗ съм"  или "Аз мога" , към което добавям "Няма проблеми, има само много нови възможности" newsm47 newsm47 newsm47

Николинчеее wavey newsm51, видях те!

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 09:40 от zorita

Общи условия

Активация на акаунт