Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 786
  • 487
  •   1
Отговори
# 360
Блеки, я кажи това пляскане в каква поза и посока става най-лесно, че нещо се затруднявам да си го представя. Аз сега се замислих, ако си фърлям и по един бой на тумбака, дали по-добре ще се прибере престилката?  newsm78

# 361
vilka42, благодаря ти, надявам се и аз като теб скоро да си върна предишните килца Simple Smile
поздрави и  Hug на всички

# 362
Блеки, може да ти прозвучи абсурдно  Simple Smile , но дъвчи дъвка! Колкото можеш повече, боксьорите дъвчат по цял ден, това е начина да се тренират тия мускули и да се опъне кожата в последствие... Нямам личен опит..

оо, редактирам се... сега пак прочетох и видях, че ти не търсиш съвет, а даваш идея - извинявай!  Peace

# 363
Лорче, ти си все същата красавица. Hug Имаш да сваляш , но определено не като първия път..за разлика от мен.  Embarassed

Blacksnake, мерси за комплимента. От около 20 свалени си върнах 10, но и вчера както казах на срещата Дюкан като че ли променя самата физика. Може да си внушавам, но като че ли преди бях с по-груба фигура. Сега като отчитам пропуските, които съм правила бих заложила на разнообразното меню, за да не настъпи отегчение от еднообразието.
Днес съм с ново минусче, може би момичетата от срещата ме заразиха с ентусиазма си.
Снейкче, какво ще кажеш за фитнеса в началото, знам че си веща в тази област. И какво стана с теб, май доста сме поизложилите се дюканки от миналата година.
Миналия месец една колежка ми сподели- "Знаеш ли, като дойде за пръв път миналата година на работа каква хубава БЕШЕ",  Close Close Close Closeтова определено ме накара да се замисля.
Айде, бай че отивам на фризьор, след това на плаж с малката, че ми останаха малко почивни дни.
След това трябва да се преборя с 3 огромни скумрии, които дремят в хладилника.

# 364
Блеки, я кажи това пляскане в каква поза и посока става най-лесно, че нещо се затруднявам да си го представя. Аз сега се замислих, ако си фърлям и по един бой на тумбака, дали по-добре ще се прибере престилката?  newsm78

smile3532 smile3532 smile3532

Няма да ви чета вече когато съм на работа - смях се със сълзи, а съм сама... Embarassed проблема ми е, че си предсатавям всяка смешна ситуация, което ме кара да не мога да се сдържам hahaha hahaha rotfImao
Ей Мис Марпъл, много ме разесели  Hug Hug Hug

За протокола - стабилни килограми, довечера имам гала и първо да си хвърля и аз един бой fight

# 365
Лорче, без режим за склонните към дебелеене като мен само фитнеса не помага. Но пък комбиниран с режим е просто удоволствие. Аз от години си тренирам ( най-вече аеробика и тае бо ), във фитнеса съм само на колело, пътека и малко женски уреди за крака. И съм доволна. Бивша пушачка съм и затова благодарение на спорта вече не дишам като астматичка. Изкачвам стълбите до шестия етаж без проблем. Освен това много обичам да ходя в планината и вече не ми е трудно. Но ако не си спортувал и имаш да сваляш много, май е по-разумно да се слуша Дюки и да се почне от трета фаза.  Peace Лорче, за теб не се отнася , ти може чудесно да ги комбинираш !  Joy Joy
Пина, аз съм луд фен на дъвките. Майка ми навремето ми казваше,че ще направя боксьорски скули.  Joy Joy Не стана де... Има още едно разкошно упражнение за двойна брадичка, изпъваш челюстта напред и обратно..офф няма как да го покажа.. ooooh!
Мис Марпъл писах ти на лични.  Hug

Момичета, поствам едно обяснение за кърпата, че не достатъчно ясно съм го обяснила и ще вземе някой да се нарани !!  Stop Joy Joy

Сгъвате на дълго кърпата ( да стане като шал ). Хващате я от двете страни и пляскате отдолу нагоре. Не много силно , но пък и не се галите. Средно. Всеки ден.Сутрин и вечер.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 11:27 от BlackSnake

# 366
  • София
[Сгъвате на дълго кърпата ( да стане като шал ). Хващате я от двете страни и пляскате отдолу нагоре. 
това ли значело "да те бият с мокър парцал"   Joy Joy

Сега те разбрах  Peace, само за брадичката ли действа или може да се бием по желание  Mr. Green

# 367

Сега те разбрах  Peace, само за брадичката ли действа или може да се бием по желание  Mr. Green

Joy Joy Joy
Аз се бих само под брадата..знам ли как точно да стане по другите места.  newsm78
Освен да си хванем по един бияч. Да ни пляска с мократа кърпа по проблемните целулитни части.  Mr. Green
Аз например си избирам ей този ! Crazy
http://frina.blog.bg/photos/77244/original/gerard%20butler.jpg

# 368
  • GYM
Момичета, още веднъж, благодаря за комплиментите Hug
А, дали спортувам - не, преди спортувах редовно, но сега покрай малката нямам възможност. Практикувам "Петимата тибетци" - не е сложно, но много тонизира Flutter
Приятен и отслабващ ден на всички  bouquet

# 369
Цъфка, инсулиновата резистентност и метаболитния синдром изобщо се лекуват преди всичко с хранителен режим и спорт. Учудвам се, че не са те предупредили и са започнали направо с лекарства. В тази връзка аз, поне за себе си, мисля да продължавам нискомазнинния и нисковъглехидратен режим и в четвърта фаза, т.е. да се храня с менюто на диабетиците - трета + малко повече плодове и един-два пъти седмично гала за удоволствие.

# 370
Аз кат' казвам,че малко ни е боя тука.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бой му е майката значи....Ми да почваме тУгз......

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 371
  • София
Освен да си хванем по един бияч. Да ни пляска с мократа кърпа по проблемните целулитни части.  Mr. Green
Аз например си избирам ей този ! Crazy
http://frina.blog.bg/photos/77244/original/gerard%20butler.jpg

За мен пък ТОЗИ Даже и кърпата гледам, че си е приготвил вече  Crazy

Ха, здарвейте и от мен. Аз съм от рядко пишещите, но имам хиперактивна щерка, която ми стопява лагерите и време за луксове като комп и нет нямам... Мин. седмица направих 7 месеца в режима. До тук съм -26 кг. и доста свалени сантиметри, като последните месец-два не отчитам спад, а редовно колебания на стрелката с +/- 1-2 кг. Знам си от къде идва проблема, аз съм си виновна, за съжаление не правя нищо по въпроса да преодолея слабостта си... От както видях, че във всеки магазин има дрехи, които да ми стават, а комплиментите валят нон стоп, започнах да се отпускам и да се поддавам на изкушението на забранени храни-не мога да се спра от пустия му кашкавал и от време на време сирене, колбаси. И искам да кажа на всички, които похапват едно-друго нережимно, разчитайки че "от едно парченце/хапка нищо няма да ми стане", че не е вярно... Аз търпя сериозни поражения, хем не смятам, че съм прегрешила с кой знае какво... Приемам съвети, порицания и дори бой, само и само да си вляза в ритъм отново...  Confused

# 372
Здравейте аз за днес се наработих  smile3534 който е на работа да му мисли  smile3533
отивам да си правя рибена чорбичка   Animal Tropical Fish

# 373
  • София
здравейте момичета  Hug много хубави снимки-браво на всички изглеждате страхотно  smile3501 моя + от почивката почти го няма и си карам режимно,надявам се да видя скоро 6 на кантара,че да му покажа на моя мъж,че режима действа  newsm10
пожелавам на всички много минуси,усмихнат и режимен ден  Hug Hug Hug

# 374
качих още снимки  newsm44
па съм убавицата на мама и на тати  kiss

Общи условия

Активация на акаунт