Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 060
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Борово
Зори, Виктор също не иска на гърне и затова съм купила адаптор за тоалетна. Много му беше интересно и бързо свикна да ходи там. Иска си хартийка, пуска си водата, абе забава голяма е. а има и период в който лъже, че му се ходи само за да пуска хартийки и вода Wink
За кръщането - ти каквото и да облечеш си прекрасна! весел празник ви желая, ако не се засечем до тогава.

ПП; Зори, вчера видях един смс от теб, който е писан преди доста време, но вероятно Виктор го е прочел преди мен ooooh! и просто не съм видяла... вчера си разчиствах телефона, че нямах място и го видях.. а колко разговори е провел само... телефониста на мама!

# 256
  • София
ами то беше за една срещичка в Борисовата,ама карай ,другият път ще звънна,че ни липсвахте там с красавеца! Heart Eyes
Ние имаме такава седалка,взехме я от Белгия няколко дни преди да си тръгнем- наистина и на него много му хареса и седя там безпроблемно!Обаче срекърите правиха в тях ремонт и още не са разопаковали всички кашони,а аз не знам в кой от всичките съм я сложила,та като я изровим тези дни,ще го слагам на нея.
Иначе този процес с хартията и водата му е много интересен и на него .Аз вече не му разрешавам да идва с мен в тоалетната ,макар че той иска много и даже ме дърпа и ме води там и ми вика "пи" да пикам.Обаче като ме види и къса хартия и ми я завира между краката ooooh! ,пък той си порасва и вече разбира,та решихме с мъжо да не му давам да ме гледа като ходя до тоалетна или се къпя.

Времето нещо е кофти,дано се оправи да утре,че искаме да пообиколим Априлци,Ловеч и т.н.

# 257
   Здравейте на всички.    Hug

Шоколадово бонбонче, радвам се, че се включи.    Hug   Честито ви християнче. Ще чакаме с нетърпение да си включите нета и да пишеш по-често.

Вчера бихме Пентаксима на Лили. Не плака. Аз говорех с докторката за имуностимулантите, докато мъжа ми държеше Лили, за да може мед. сестрата да бие инжекцията. Поглеждах притеснено и в следващия момент видях, че й показват пердето на Мечо Пух. Там нали има една пчеличка и й обясняваха, че пчеличката я боцнала и ще й се скарат.    Mr. Green   Проблема беше, че после доста мрънкаше, показваше си крачето и викаше "Бои (боли)". За награда, че не плака и за да я разсеем от болката веднага хукнахме  и й купихме още две книжки. Едната се казва Весела азбука. Вече знае буквите на мама и тате, на дядовците и бабите, дори на племенниците и на вуйчо. Със сигурност не познава самите букви, просто запамети коя къде е.

Вечерта доста мрънкаше (постоянно показваше крачето и зверски си гризаше пръстите, явно и зъбите я мъчат) и след 23.00 хукнахме да търсим денонощна аптека, за да купим Панадол. И малкото денонощни вече работят до 22.00.    Close   Затова отидохме до брат ми да търсим Панадол от племенника. Входната врата беше заключена и аз почнах да викам "Герогиии", а тя по мен "Гошеее".    Laughing   Чувала е как му викам преди това и не спря да вика, докато не отвори. Скъса ни от смях.

За имуностимулантите нашата педитърка ни изписа нещо на билкова основа, но не запомних името, а и не го разчитам от рецептата. Ще пиша, как се казва когато го купим.

Другото, което предложи е, след като мине месец от тази ваксина да направим грипната, защото вече ще е в яслите. Затова се сетих да питам дали някой от вас е решил да прави такава ваксина?

Дългичко стана, затова спирам. И за компенсация само ще пусна по едно кафенце за разсънване в съботната, дъждовна утрин.  

# 258
Привет на всички!

Илияна, честито кръщене на Мими! Радвам се, че сте добре, дано по-скоро се вкючиш пак.
Зори, пожелава ви прекрасно, ясно, слънчево и топло време, за да можете да направите хубави екскурзии и много снимки, които после да гледаме. Simple Smile
Крайно време е и ние да кръстим Дея, но все не можем да се засечем с кръстниците, да сме свободни по едно и също време. Второ лято отлагаме кръщенето. ooooh! Силно се надявам ако не този, то най-късно следващият месец, всички важни фактори да са налице - пари Mr. Green, свободно време, хубаво време и добро здравословно състояние и да потегляме към Роженския манастир.
Диди, разбирам те, че предпочиташ да ти казва "мамо". На мен Дея никак не ми вика, но на баща си казваше много сладко "тати". Обаче от няколко дни смени обръщението и сега се обръща към него с "коте", както аз му викам. Много сладко звучи, тъничко, миличко, но баща й хич не е доволен и ми забрани да му казвам "коте", трябвало да му викам "тати" Laughing Да, ама нещо не му се отваря парашута.

Момичета, много ме притеснихте със слизането на хлапетата от кошарите. Как го правят? Аз до сега бях спокойна и я оставях без надзор, но сега ме хвана шубето, защото спалнята ни е много близо до кашарата и ако тръгне да излиза и падне, може много лошо да се нарани в някой ръб.

# 259
Тинче, аз смятам да направим ваксината срещу пневмококи, за противогрипната въобще не съм мислила. Но пневмококовата би трябвало да действа повече от един сезон и да покрива повече щамове, така че ще разчитам само на нея. Въпросът е, че не можем да намери пролука от две седмици, в които Дея да е здрава, за да я направим.

# 260
  • около Варна
Марги, добре напредва лентичката ти Grinning  Кога е термина?

С гърнето и аз съм от изоставащите, беше се научила да седи там, даже я улавях да се изака, но не съм я слагала сигурно от два месеца, просто не ми остава време, явно ще слагам памперси до първи клас Sad , то как да се научи детето.

Ваксини няма да слагам никакви, за имуностимулатор смятам да давам от клеевата тинктура, но засега забравям, имам и едно Саменто, трябва да се оползотвори.

Ева на всички вика по име, но мама, тати и баба си казва. Като иска внимание и се започва мамо, мамо, мамо и така безброй пъти, като и кажа "кажи бе, мамо" тя вика "не"  newsm78 Любимите и думички са НЕ и НЯМА, нали ги чува най-често, а името си още не го е научила, само дето съм и го измислила толкова кратко.

# 261
  • Sofia
Момичета, кажете добър детски ортопед, който работи с касата (в София). Много спешно ми трябва. Че 3 седмици чакаме Алексиев да се върне от отпуска и накрая се оказа, че не работи с касата. А другата седмица ще ми изтекат направленията. Само да не е Драганов.  Laughing

# 262
  • София
ние имаме Превенар и само с това ще си останем.
Виви ,Саментото е много хубаво - има много доволни от него.

Като работех в аптеката бяха много доволни от  Рибомунил-а.
А сега чета из форумите,че хвалят Коластрата на Аквасорс.

Жорко и той се сдоби днес с книжка за буквите и с още една за животните- подарък от свеки,много им се радва (напоследък пак е много запален по книги).
Моето бандитче до сега не е излизало от кошарата,но влиза сам вътре.Мен повече ме плаши обаче това,че си отваря сам вратата на терасата.Вече веднъж го заварихме на парапета на прозореца и не ща сега  и на парапета на терсата да го видя.  ooooh!

Сави,аз само за тези двамата съм чувала.Ние Жорко го водихме в Токуда ,но не помня името на лекаря - иначе ми хареса,оказа се че дълги години е работил в Белгия ,та се отворихме на приказки.

# 263
   Апетон е това, което ми е изписла нашата педиатърка. Дава се за повишаване на апетита, но и за тонизиране и укрепване на организма. Съдържа пчелно млечице и витамини. Трябва да го давам 15 дни, след което ще ми изпише нещо друго. Дано и аз да съм била полезна на някой.

# 264
  • Тук и там
Браво за раздвижването в темичката ни  Peace
Ще се окаже, че повечето са щадяли труда на Зори и сие за направата на темичките и затова са си мълчали  Mr. Green
Зори, и аз доста положителни отзиви прочетох за коластрата на Аквасорс - нали питах преди време дали някой има по-близки наблюдения за техните продукти. Ами май още малко ми остава и ще се надъхам съвсем и ще я взема. Но все пак преди това трябва да отделя време за да посетим някой хомеопат - да си каже и неговото мнение по въпроса  newsm78
И в тази връзка днес сме с лека хрема  Tired Хич не ми е приятно, откриваме сезона  Rolling Eyes Давам каквото се сетя, но едва ли ще има мигновенен ефект и ще трябва да си изтърпя наказанието, че съм си разболяла детето /без да разбера откъде и как  Outta Joint/.

# 265
  • София, Борово
Добро утро на всички!
Някой ще ходи ли на това мероприятие? http://www.facebook.com/profile.php?id=1387132044#/event.php?eid … 956489&ref=mf
Марги, много сладко с това "коте" Heart Eyes Таткото сигурно се разтапя направо Simple Smile
Рони, купих сребърна вода, но на нея пише да се разрежда.. трябва ли да я разреждам или няма нужда?
Зори и Виктор е с мен в тоалетната и ми бута хартията между краката. Той всъщност именно от мен видя какво се прави и много се впечатли Laughing дечица сладки Heart Eyes
За вратите - ние сме се барикадирали тотално. Всякакви форми на заключване и залепване дори. А Жори щом се качва сам, вероятно може и сам д аизлезне, понеже е доста по-лесно. Просто не се  e усетил още как става.
Сави, в 20-та поликлиника има много добър ортопед,но не знам как се казва. Ще питам днес и ще ти напиша.
Вчера водих Виктор в Токуда- еми оказа се че прави алергична реакция от ваксината. Вчера направи пристъпна кашлица и почти не спря целият ден. Сега е на Кларитин и калции. дано му мине бързо, че сърцето ми се къса, да го слушам как не спира да кашля.
За противогрипните ваксини - аз да ви кажа полза от тях не съм видяла. Снаха ми и брат ми си слагат всяка година, и не спират да боледуват... А и вчера в Токуда си говорихме с педиатърката, че  при някои хора ваксините отслабват имунитета. Рядкост е, но все пак..
Иве, брзо да минават сополките на красавицата! Hug

С пожелания за хубав и безгрижен ден по кафенце от мен

# 266
Добро утро!

Зори, направо настръхвам, като чета за подвизите на Жоро. Ние сме с остъклени балкони, за това не сме сменяли вътрешната дограма, която вече е стара и заключващите механизми не работят, та ги затваряме доста първобитно, с райбер. Това е единственото, което спира Дея. Иначе вратите отдавна не са проблем за нея, а това, което най-много ме вбесява е, че вече може да отваря и почти всички заключващи механизми за шкафчета и чекмеджета. Дадохме купища пари за тях, а успяха да я спрат само за 3-4 месеца.

Диди, съчувствам ти! Дано бързо се оправи и да забравите терзанията. Жалко, че притесненията ти преди ваксината се оказаха основателни. Аз от сега се притеснявам за ваксинацията, въпреки, че нашата педиатърка каза, че ще я правим между година и половина и две и вероятно няма да е скоро.

Абе, момичета, голяма съм патка! Обсъждате продуктите на Аквасорс и аз чета и отминавам, сякаш нищо не знам за тях. Не знам защо съм толкова разсеяна. Всъщност, не че знам кой знае колко много, но от време на време пием някои от препаратите и сме доволни. Наша позната обаче от 5-6, а може би и повече години ги ползва и е във възторг. От нея съм чувала няколко случая с доста впечатляващ ефект на добавките, които се случиха в семейството й. Ако някой реши да купува продуктите дълготрайно, е добре да стане дистрибутор, за да ги взима на по-ниска цена.

Исках и още да пиша, но ми стана лошо и отивам да хапна нещо, така че се спасихте, поне за сега. Wink

# 267
  • Тук и там
Привет  Hug
Дианче, благодаря за кафенцето и за хубавото пожелание   bouquet Дано и вие с Вики днес да сте добре  Peace
То при нас уж засега нещата се подобряват, днес на Галя не й тече така нослето - живичка и дивичка си ми е  Heart Eyes
От желание да я науча на всичко де що ходи какви звуци издава - постоянно й повтарям какво казват поне 20-на животни. Та вече така сме задобряли, че според Галя патето казва "ма-ма", а котето "мммм". Ще видим в бъдеще докъде ще го докараме  Crazy
Марги, пиши като ти остане време за тези прословути продукти на Аквасорс  Peace
И всички да си пазят каскадьорите  Wink Добре, че ние сме си на първия етаж  Whistling

# 268
Диди, д-р Михайлов пише, че сребърната вода не е необходимо да се разрежда. Аз не я разреждам.

# 269
   Иве, Диди, бързо да минават неразположенията на малките.    Hug   Чакаме скоро да се похвалите.

Съседските деца, които тръгнаха едното на ясла, а другото на градини от 01.09. днес вече са болни. Нослетата са тръгнали, а и едното вече кашля. Направо не знам как ще пускам Лили.    Confused

А за алпинистите  и аз не знам какво да кажа. Това са ми едни от най-големите страхове. А ние и с тези вътрешни стълби. Добре, че идва зимата и втория етаж по това време остава неизползваем. С надежадата съм, че другата година Лили ще разбира и няма да се притеснявам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт