Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 066
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте и от нас! Да се включа и аз по някои от темите, които обсъждате.
За имуностимулантите- мисля да взема за децата Колактив и Зелена енергия. И аз съм чувала само хубави неща за тях, пък и нашият хомеопат ни ги препоръча. Даде ми даже кокординати на фирмата разпространител ако имам желание да стана дистрибутор. Мисля в най- близко време да ги посетя и ще ви държа в течение ако после някой иска да си купи, както и за ефекта при нас. Иначе ето инфо за тях.

И Раличка ще е ученичка Laughing. Но заради ваксината, която трябваше да сложим преди 3-4 месеца, сега ще забавим тръгването с около месец. И аз бих предпочела да си я гледам до 3 години, но както каза Савина, с 240лв не се живее. Иначе съм много положително настроена към яслите и детските градини, стига човек да има късмет да попадне на свестни госпожи и лелички. Дано всичките ни мартенчета да имат този късмет!

за гърнето- въобще не сме напред с материала. Вижда батко си какво прави, сяда до него на нейното гърне и започва да ръмжи, сякаш се напъва. Но резултат- никакъв. Няма да й се притеснявам. Ще оставим явно тази работа за догодина.

Диди, и аз не знаех, че положението при теб е толкова сериозно. Започвам отсега да стискам палци за най- добрия финал за теб и бебчето! И пак да кажа колко ти се възхищавам Heart Eyes! Целувки на Вики и пупата!!!

# 271
Много сте писали,не мога да ви изчета.Щях да пиша доста неща,но Натали в момента плаче да я взема,а и ще ходим на гости в нашите и бързам.
искам да кажа на
шоколадово бонбонче,че много се радвам,че се разписа,липсвахте ни  Hug
Аннабел е много красива госпожица  Heart Eyes
За ваксините,ще слагам само Превенар.
Марги много сладко това с котето  Heart Eyes
Утре съм на училище и съм малко развълнувана,свеки ще гледа Нати докато ме няма,но затова нямам никакви притеснения,и двете й баби се справят страхотно,гледат я така както я гледам аз.
Аз също съм ЗА градините,а за яслите честно казано нямам мнение,мисля да я пускам юни месец догодина,а ако дотогава изникне някаква изгодна работа,която да започна/искам в магазин 2 работя два почивам да не е хтранителен/ ще я гледат бабите й в дните в които ще съм на работа,но това го мисля ако стане да е след Коледа.
Уж нямаше да пиша... Blush Ставам

# 272
  • Sofia
Здравейте момичета! Първо да почерпим, че днес ставаме на година и половина.   party023   Wine Glass Та по този повод ги заведохме сутринта в Патиланци да играят. Голям купон беше! Влязоха вътре без рев, изобщо не се обърнаха да видят къде съм и седяха 1 час без да реват. Много съм обнадеждена. Дано и утре в яслата така да се държат. Ето малко снимки
http://srgn.snimka.bg/children/chepelare-2009.415999.14813556
Ох.... утре е големият ден... тръгваме на ясла! Стискайте палци да няма големи драми.

# 273
Здравейте,момичета Hug
Имам едно вьпросче,има ли деца които да не искат да спат извьн кьщи?
Денис никога не е спал никьде извьн нас.В петьк отидохме на почивка в Габрово,малкия такива драми направи сьс спането,такьв рев не е плакал никога.Дьрпаме кьм вратата да си ходим ,в 2ч. ходихме с колата да обикаляме да заспи,свалих го,ама сутринта кьм 6ч. като се сьбуди и видя,че не сме в кьщи пак рев,взе си количката и ще си ходи човечето.Не исках по вече да го мьча и се прибрахме.
Успех на всички трьгващи на ясла!
Болничките да се оправят.

# 274
  • София
Савина, късмет утре, дано всичко да мине успешно newsm10 newsm10 newsm10

# 275
  • Тук и там
Добро утро от нас   bouquet
Свикваме да ставаме все по-рано и зимата не ми се мисли как ще обикаляме стаите от 6-7 ч. сутрин  Crazy
Илиянче, и аз да си кажа че се радвам, че драсня някой ред. Ще чакаме да си пуснете нет-а  Hug
ive7aaa - съчувствам ви, че така се е получило със спането на Денис. Щом не сте спали извън къщи, предполагам точно това е причината за неговото държание. Ние Галя още на 30-я ден я бяхме помъкнали по баби и дядовци, а със сигурност и други мами са правили така, което си има и своето положително въздействие детето да свиква бързо на нови места без стрес.  Simple Smile
Савина, ще стискаме палци децата да изкарат добре своят първи "учебен ден"  Peace Голям купон е бил в Патиланци и честит ви празник със закъснение  Heart Eyes И пиши как е минал днешният им ден Wink
Космо, да ти върви по вода учението, да ти е лесно и да вземаш всички изпити с 6-ци Peace
Засега ви оставяме, пък после...ще видим - може пак да се включа  Mr. Green

# 276
Добро утро!

Пожелавам леко и бързо приспособяване в яслата на Георги и Николай!
Космо, да ти е леко и успешно следването!

За Аквасорс - аз знам, че най-добър ефект имат зелените водорасли АФА. Не съм ги пила, но съм чела различни проучвания, в които пише за невероятен ефект върху организма и върху различни болести. Навсякъде обаче пише, че е добре да се съчетават няколко продукта, защото взаимно се допълват. Алоето също има много добро действие и е добър имуностимулатор. Всъщност има много сайтове с подробна информация за продуктите, така че можете да прочетете. Може би Надето е дала линк към някой от същите сайтове, но на мен не ми се отваря, за това ето и от мен:
http://badetezdravi.com/
http://superhrani.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3
http://www.vodorasli.com/
Навсякъде информацията е еднаква, само тук-таме може да е малко по-пълна.
Аз в момента пия само Есенциални Мастни Киселини, защото съдържат Омега-3 и Омега-6, които са добри за плода и за развитието на мозъка му. Давам от време на време и по 2-3 капки на Дея, но не съм питала педиатърката дали може и ме е страх да ги давам редовно.

# 277
  • София, Борово
ха добър ден на всички  bouquet
Наде   Hug
Да ви се оплача първо - днес Виктор падна от леглото. със засилка искаше да го прескочи и успя  ooooh! Имам много лудо дете, ама и аз съм била такава... нормално е. Майка ми изпадна в шок, та аз се притесних и за двамата..
Космо, успешна учебна година ти желая! Hug
Сави, прекрасни са малките Hug Ще ходите ли на курбана на 20.09. в Свети Мина? Ако е хубаво времето ние сме там.
С нетърпение очаквам да се включиш и да разкажеш са първият ден в яслите Grinning
Margy, благодарности! Отивам да ги чета тия сайтове.

# 278
   Здравейте.

И аз чакам новини от Савина. Дано всичко е минало по най-добрия начин.

Космо, успех и от мен в новото начинание.

Иве, аз си мисля, че и Лили ще реагира така на ново място. Спала при свекървата няколко пъти, но от тогава не иска даже да влезе в техния апартамент. Не знам как ще сме, ако решим да отидем на почивка.

Диди, съжалявам за инцидента. Важното е Виктор да е добре и да няма поражения. За черквата Свети Мина в нашия край ли говориш? Идвали ли сте друг път за празника?

Ние нали в петък направихме ваксината, та днес ще ходим за направленията за изследванията. Утре ще гледаме да ги направим и ако всичко е ок, сигурно ще пускаме Лили на ясла още тази седмица или началото на другата.

# 279
  • Sofia
Здравейте. Еййй преживяхме първата ясла  Laughing горе долу добре днес. Както и очаквах на Жоро гласа не са му чули, а Николай е ревал за двама.  ooooh! Но пък и двамата са си изяли всичко... има си хас мойте лакомии да не си изядат  Laughing Ще видим утре как ще е, сигурно ще е по-зле.
Дидка, за какъв курбан става дума? За пръв път чувам?
Иве, всички сме така не сте само вие. Нали лятото заради този рев за 1 ден отидохме до морето и се върнахме. И мойте са така, но това е само първата вечер, после свикват (ако изтраеш  Laughing)

# 280
Влизам да се похваля колко ми е любвеобилно и мило детето. Понеже е с хрема от няколко дни, всеки ден по няколко пъти я мъча да й слагам физиологичен разтвор в нослето. Тя естествено реве, върти се, рита, въобще ужасно преживяване и за нея и за мен. Sad Аз обаче също съм с хрема и лекарят каза да си промивам носа поне 5 пъти на ден с конска доза физиологичен разтвор. В момента, в който легна на канапето със спринцовка в ръка, Дея веднага идва да ме прегърне и да ме гали по главата, като естествено вика "о-о-о-о". В началото помислех, че е случайно, но всеки път детето ми съчувства и ме успокоява и то особено мил начин - хваща ми главата с две ръце и си долепва бузата до моята, та даже успява и да ме гали.

# 281
Влизам да се похваля колко ми е любвеобилно и мило детето. Понеже е с хрема от няколко дни, всеки ден по няколко пъти я мъча да й слагам физиологичен разтвор в нослето. Тя естествено реве, върти се, рита, въобще ужасно преживяване и за нея и за мен. Sad Аз обаче също съм с хрема и лекарят каза да си промивам носа поне 5 пъти на ден с конска доза физиологичен разтвор. В момента, в който легна на канапето със спринцовка в ръка, Дея веднага идва да ме прегърне и да ме гали по главата, като естествено вика "о-о-о-о". В началото помислех, че е случайно, но всеки път детето ми съчувства и ме успокоява и то особено мил начин - хваща ми главата с две ръце и си долепва бузата до моята, та даже успява и да ме гали.

Това е много мило. Чак ми се дорева. С нетърпение чакам такава реакция от Лили.

# 282
  • София, Борово
Добро утро, дами!
Марги, да гушнеш Дея от мен. Толкова е миличка Heart Eyes надявам се вече че да сте по-добре с хремата.
Можеш да правиш и капки от физиологичен разтвор и цитросепт. Много помагат Peace
savina_33, ами Д-р Стаменов всяка година прави курбан за Вяра, Надежда и Любов и са поканени всички пациенти. Винаги мястото е манастира Свети Мина.
Тинче, за манастира Свети Мина става дума, той е тук в покрайнините на София. А има ли история вашата църква Свети Мина. Аз много се вълнувам от този светец - няма да се впускам в подробности, само ще спомена, че ходя редовно в този манастир и просто сядам да си поседя мъничко и си тръгвам много спокойна от там.
Аз да ви попитам, корема като падне след колко време се очаква раждане, има ли поне 2-3 седмици, че ми е рано още, а беба като чели иска да излиза. Нямам контракции, поне не ги усещам.
Прегръщам ви всички Hug

# 283
Диди споко за корема.Според мен имаш още време.МОже да си ходиш така спокойно 2 мес.,щеом нямаш други симптоми  Rolling Eyes

# 284
Здравейте, момичета  Hug

Днес е първия ден на Али на ясла. Сутринта още като видя яслата, започна да вика "кокаля, кокаля" /така казва на колелото/, тъй като вчера като ходихме да носим изследванията, се качи там на едно колело и после едва успяхме с едната леля да я изкопчим от него. Преобух я и тя сама тръгна към отворената врата. Сестрата само я хвана за ръка, за да я насочи на къде да върви. После ми каза, че се е загледала и се е впечатлила много от едни пеперуди, които се мърдали от въздуха. Аз почаках и се ослушах още 15 мин. но не чух да плаче. Дано й хареса на мама героинята. А аз още не мога да осъзная какво става.

Диди, на моя приятелка корема й падна може би месец и половина, два, преди да роди. Не се притеснявай от това. То моя така й не се качи. Винаги си беше ниско. А за манастира Св. Мина, мога да кажа, че свекърва ми е чакала мъжа ми 10 години и след като е отключвала там някакви врати е успяла по чудо да зачене. Преди да започнем да правим Али също ходихме с мъжа ми там да се помолим. И сега от време на време ходим, доста се е разширил.

Марги, наистина е много миличка Дея  Hug

Общи условия

Активация на акаунт