Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 078
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
И аз ти я приех Simple Smile Трябва и другата страна да я потвърди. Не съм успяла да те намеря, защото не си с 6 Simple Smile

П.С. Добавих още един куп народ - по децата ви познах, ей Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 00:09 от Тракийски крокодил

# 316
Много благодаря за помоща.Започнах да се оправям Wink

# 317
 Аз пак да попитам- коя е Диана Лозева във фейса??? Да си признава без бой кое й е партизанското име.

Ееей, тая ферма ми взе здравето, не съм влизала 2 дни във форума.

Тракийския кроки, да вземем да те включим с чата в скайпа,а? Искаш ли? Намери ме на скайп- Nikoleta.Zlateva73 и ще можеш да попаднеш в баш клюкарника Crazy

Много благодаря за помоща.Започнах да се оправям Wink

Сега и една ферма да направиш,че ни трябват съседи:))  bouquet

# 318
Диана Лозева е Станкова 82(клю-клю)Имах удоволствието да се запозная с нея и страхотното и семейство преди два месеца,когато бяха на почивка тук вьв Варна.
Ади пак един тьп вьпрос Embarassedкакви са тези ферми?

# 319
Добавих те в Скайпа, а имам и ферма Wink Искайте да ви съседствам - на мен фермите не сами интересни много, предпочитам Йовил, че се занимавам с обзавеждането - но тъкмо ще се грижите за моите плевели, а и подаръци ще пращам Wink
Иве, това е Фармвил. Отивам да ти пратим един подарък - оттам трябва само да викаш аксепт апликатион и накрая вече ще си имаш ферма.Предупреждавам те - голяма краста - като се започнат едни чушки, едни коне...
П.С. Ама ти имаш ферма - мини да си обереш ягодите и патладжаните.

# 320
Давай на сам фермата WinkНе ме плаши,че е краста,имам цяла вечер за губене,нощна сьм на работа.
Тракийски крокодил,включи ли се в скайпа?
Оф,много сьм боса,не мога да вляза в час нещо.Компютрите не са ми най-силната страна Embarassed

# 321
Добро утро Hug
Мале момичета вие ме уплашихте,но явно не спите ,а аз нямам време да прочета форума,а вие ферми и тн...  bouquet
Иве как си ти работа ли си почнала,Виви направо незнам кога ще можем да се видиме ..голям срам Blush
Диди и Марги  Hug
Ние излизаме че довечера и във Варна го дават едно време.........
лек ден на всички
п.п Мартин е 11.500кг на 86см,Олимпия много ти е добре Джорджи.

# 322
Добро утро.
Айде и аз за първи да поднеса кафето/въпреки,че не пия кафе/

За спането-Натали спи винаги отвита и лято и зима,но тя не се отвива,защото се върти,а нарочно си маха завивката,защото я дразни.Тя спи при нас и я завивам с голяма олекотена завивка/от нашите/ Завивам я много често вечер,но тя веднага я изритва и даже ако не може бързо да я изрита започва да се разбужда и ядосва,а понякога направо с ръка я маха  Confused
Откакто позахладня я обличам за сън с боди с дълък ръкав,а от няколко вечери слагам и долниката на пижамата,зимата ще слагам и горната част на пижамата и чорапки и то защото спи без завивка иначе нямаше да ги слагам.
Много гушки от нас за Неси-Цеси,браво на бърборанката  Heart Eyes
Натали е 11.200 и е 88см.

# 323
  • Тук и там
Ето ни и наааас  Crazy
Така като гледам Галя, Джорджи и Къдричка ще се борят за последните места в редиците по кг. Бе здравички да са, пък другото ще се нареди  Wink Освен това едно време и аз съм била доста слабичка, пък я ме вижте сега  Mr. Green
Ох, не ме зарибявайте с повече игри, че в момента движа 7, а аз съм доста всеотдайна и мъж ми скоро ще ме гони  Crazy Ся остава и чушки, патладжанчета и ягодки да заформя и познайте #2gunfire  Twisted Evil
Космо, как мина твоят първи убечен ден  Laughing

# 324
Приевт от нас...
 и аз да призная от тия ферми време за друго май няма...
 Ива пратих ти покана за приятелство..
Тинче а ти как се подвизаваш там за да те намерим и теб и да те правим комшиика...
 за протокола Оги е 13 кг 88 см....

за завиването сега спят с по едно одеало и се въртят доста и няма как да решим проблема за това когато се събудя ги завивам
..... във Фейсбук аз Радослава Гулева.....

бързо оздравяване на всички болни  bouquet

# 325
  • София
Иве и Гого го бройте в дребосъците на ръст минава 80см на килограми 9.8-9.9кг

Айде всички в чата и във фермите  Hug

# 326
А сега да видим, каква е тая ферма? Щом е интересна, искам и аз да пробвам.

За статистиката - Дея тежи 10,200 кг. и е висока 81 см. Според педиатърката е повече, ама аз като я меря, не мога да постигна толкова много сантиметри, колкото лекарката твърди че е. Иначе след последната консултация на година и пет месеца, в картона пише 9,100 кг., 85 см. Добре че след хапчетата за апетит вдигна 1 килограм, че даже и педи се беше притеснила, че тежи малко.

За Фейсбук-а - аз пък въобще не се сещам за него. Имах регистрация много отдавна, ама забравих и ника и паролата. Направих нова, но съм на път пак всичко да забравя. Хич не ме влече, ама ако вземете много да го ползвате и аз няма да остана по-назад. Wink

# 327
Здравейте на всички!
Каква е тази ферма и Йовил? newsm78 Аз пак не съм в час нещо....
За протокола - Ели е 12,700 кг. и 86 см. Спи отвита в повечето случаи, но съм й свикнала вече и не ми прави впечатление. Whistling Вече спи с пижама с дълъг ръкав и чорапки.
Фейсбук - нямам. Sunglasses
Я кажете този Превенар за какво се слага, че аз съм си невежа. Embarassed Тъкмо реших, че след Пентаксима сме свършили с ваксините.... ooooh!

# 328
А, значи всички хлапета вървят дребни за 3-годишни  Mr. Green
Фермата е голяма краста, Фейсбукът също - ама се намерихме толкова народ, дето се разбяга по света, че миналата година и среща на класа си направихме.
Ако не съм казала, да кажа: Злато от февруарките пак е бременна и пак с термин 28 февруари. Стиснала съм й палци и на краката даже.
И още нещо да кажа: да са ни честити Вяра, Надежда, Любов и майка им София, да са винаги с нас, до нас и в сърцата ни!
Честит имен ден на всички прекрасници с тези хубави имена!!!

# 329
Момичета, благодарим за целувките, прегръдките и комплиментите.  bouquet
Марги, дано и вие бързо да оздравявате!
Всички други болнички - също. Hug
На Ванеса ѝ изписаха АБ и ми е едно кривоооооо. Все си мислех, че ще мине без него, ама не смея да изчаквам, че да не се влошат нещата.
Олимпия, мерси за инфото за Синфлорикса. Чудно защо педи препоръча нея.....минал е представител на фирмата, явно!!!
Тракийски крокодил, ама много бърза твоята щерка да расте, щом сега до 3 год сте го докарали, догодина сигурно първолак ще става Joy.
За протокола - Ванеса е 81см и 10.300кг.
Здраво стиснати палци за Злато и от нас!

Общи условия

Активация на акаунт