Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 077
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • около Варна
Привет!

Гале, много сладко приказва Ванеска, Ева отказва да си научи името, за какво и го измислях толкова лесно. Трябваше да я кръстя Адриана Grinning. Да оздравява бързо малката хубавица.
Я кажи за този Умкалор как го даваш, че аз го имам и него в къщи.

Рони, браво на Али, тя пак е от най-напредничавите!

Савина дано бързо свиква малкия с яслата.

За спането на чуждо място и при нас леко е проблемно, макар че нарочно я оставах поне по една вечер  в седмицата при баба и да свиква. Но сега като бяхме на почивка заспиваше без проблем, после се събужда в 3 и играе до 5. Оная вечер в бабини си същия номер.

Ева откакто почна да се мърда спи отвита, в чувал е абсурд да я сложа и затова я обличам дебело и така. Лошото е сега в преходните сезони, като ляга е топло, а сутринта става пък студено. Аз упорито я завивам с едно голямо поларено одеалце, после я намирам отгоре му.

Диди, моят корем първия път падна месец преди да родя, пък втория път не разбрах падна ли. Няма страшно малката ще постои още малко на топличко.

Марги дано бързо оздравявате с Дея, това със сополките е много неприятно, докато не се научат да ги издухват.

# 301
   Включвам се да пожелая бързо оздравяване на Марги, Дея и Ванеса.

Гале, браво на Неси-цеси. Вече прави и изречения. Умница е тя.    Laughing

# 302
  • София, Борово
Гале, много сладко говори момичето ти Heart Eyes Целувки на Неси-цеси от нас. Hug Hug
Сави, в неделя от 14 ч. - аз се оказа, че няма да ходя понеже имам важен изпит в 16 ч...
По принцип нищо не искат да се носи, но аз до сега съм месила питки и раздавам за късмет на жените в процедура - много жени правят така. раздават се питки за близнаци и т.н Laughing Бонбони също нося, но пак казвам че те не искат нищо да се носи освен децата ни Heart Eyes ( ох, само като го пиша и очите ми се пълнят...)
Аз също искам да пожелая много бързо оздравяване на всички болнички Hug

# 303
Здравейте  Hug Ние днес бяхме на море  Sunglasses Не ни се излизаше направо - кристално чисто и равно, с малко хора на плажа...
Искам да пожелая на болничките мами и дечица бързо да оздравяват   bouquet
Диди, и аз се разплаках от поста ти - не знам какво е да чакаш с години да имаш рожбица и ми е мъчно за мамите, които минават през изпитания, за да се сдобият с поне едничка  Cry Искам да мога с вълшебна пръчица да махна и да направя така, че достойните майчета, които искат детенце, скоро да видят двете чертички  Praynig Искам ВСЯКА бременност да е желана и да няма изоставени и малтретирани деца ....
galinana, не бързай със Синфлорикса  Peace Четох пост на Бърди (доктор, даваш консултации в нашия форум и в Зачатие), според който той самият отказва поставянето на тази ваксина. Онзи ден аз ваксинирах Константин и Джорджиа с Превенар, даже сестрите и докторката настояваха за Синфлорикс, че бил по-евтин, а включвал повече (имам малко проблеми с бюрокрацията тук, иначе ще ми са безплатни ваксините, просто още малко време - и после ще си взема парите обратно  Peace). Значи аз си настоях за Превенара и не съжалявам, ама хич  Peace
Гледам, говорите за отвиване и завиване  Laughing И при нас го имаше ставането през час, че спим на отворен прозорец заради жегите, но сутринта става студено. Купих весели комплекти с животни от ИКЕА, като торбата за одеало е с размери за голямо легло - така, колкото и да се въртят - все са завити...и мама спи... Laughing

# 304
  • Тук и там
Привет от нас за днес   bouquet
galinana - много сладурско приказва твоята принцеса  Heart Eyes Кога ли и при нас ще се случи това  newsm78 Уча я да си казва, че е на 1 годинка, но тя твърди, че е на "Ета" и нямаме прогрес  Confused Не мога да споря с детето си  Mr. Green
Марги, то и Дея не отстъпва на приказки, а и мисли за мама  Hug Сладурка  Heart Eyes
Рони, браво на Али - наистина геройски се справя детето с новата обстановка  Laughing Вие последно в "Зайчето Куики" ли сте ? Аз още се чудя какво да правя, защото ако си сменя предпочитанията там ще сме с повече точки от другите кандидатстващи и може би ще влезнем, но пък така или иначе сега няма да пускам Галя - и в общи линии не знам какво да правя  Thinking Ама съм и аз ...  Rolling Eyes
Оставям ви с пожелание бързичко да минават всички неразположения на бременните мами и на болничките мартенчета  Flutter

# 305
  • Sofia
Ейййй.... тая ясла ме убива направо. Николай дето реве, да си реве, нормално било. Ама след яслата вкъщи са отврат просто. Целия режим им разбиха. Хем твърдят лелите, че всичко си изяждат, ама с тоя обяд по никое време в 11.30 те докато легнат пак са гладни. Днес преди да легнат в 13.30 им дадох по едно кремче и пак в 16 бяха озверели. И сега наникъде - в 16 си изядоха вечерята и сега изобщо не знам вече кога и с какво да ги храня. Което е по-лошо не спят като хората. И вчера и днес следобед почти не спаха - събуждат се и реват през 1 час... Снощи докато заспят реваха 1 час... Направо ме подлудиха.  ooooh! Нормално е сигурно ама на мен ми идва в повече. Питах лелята утре да ги оставя за цял ден, тя - нее, в никакъв случай.  #Crazy Като спрели да реват тогава. Че той Николай може да си реве така 3 мес още... все до обяд ли ще ходи?
Та с две думи за сега яслата вместо да ми улеснява живота само ми го усложнява.  Sad
Диде, абе какъв е тоя час? Нали уж повечето хора са с деца? 14 е възможно най-неподходящия час за деца, нали спят тогава?

# 306
Ако една голяма бяла птица без снимка на профила ви е изпратила покана във Фейсбук - да знаете, че това съм аз  Mr. Green Двете Николети, Диди и Весела са от потърпевшите. Очаквам и други предложения.

Момичета, Тедката утре си пристига, кацат утре вечер с баба й - едвам ме свърта....

# 307
Благодаря за отговорите относно спането извьн дома.
Как мога да се включа вьв Фейсбука Embarassed (някой би ли просветил невежото Mr. Green)

# 308
Отиваш във фейсбук.ком и даваш Регистрация. Трябва ти активен имейл. Почвай,пък аз ще помагам (или преча).

П.С. Вашите деца с каква триизмерност са? Мен днес ме зарадваха, че Тедката била дребничка за 3-годишно. Милата ми тя била само 14 килограма и 86 см  Shocked

# 309
Тракийски крокодил,много благодаря Hug
Аз си направих регистрация преди около 2 седмици,но как да Ви намеря за да пратя покани не разбрах Embarassed
П.С Денис на година и половина е 13.500 и 90см. Но какво като е дребничка,ако мама и тати не са едри какво очакваш.Тя да е здравичка,а пьк ще порастне Hug

# 310
Инфо - на лични Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 23:16 от Тракийски крокодил

# 311
Хора, какви са тез мерки бре  Shocked
Джорджи на 20ти ще стане на 18месеца и е 9,650/85см - и аз си мисля, че е висока  Laughing
Тя всъщност е мъничка, но с дълги ръце и крака, а в личицето си е бебка, даже и косата й е още бебешки пух  Heart Eyes
Банските й например са 6-9месеца, късите панталонки и полички също  Laughing Иначе дънки и анцузи носи р-р 18/24месеца...
Браво на децата ви, добре вървят  Peace
Във Фейсбука съм си с ника (това всъщност е името ми, търсете ме така, на латиница)  Peace

# 312
Нещо пак не мога да се ориентирам EmbarassedНамирам Ви,а не мога да пратя покана.
Ако някой някой има време и иска,аз сьм Iveta Parusheva  Hug

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 23:32 от ive7aaa

# 313
Отстрани до името има: Адд ас фриенд, натискаш - излиза ти и един надпис, дето да го препишеш в кутийката (защита от комп.програми за сваляне на данни) и готово. Или поне натисни сенд мессаге - така като получа нещо от теб и ще те добавя. Не мога да те намеря Sad

# 314
Ами аз това го правя,преписвам надписа.Но не мога да разбера кьде бьркам после Tired
Аз намерих Ники и Виви,а с твоето име ми излизат много и не разбрах кое е твоето Embarassed

Явно сьм направила нещо,защото Виви ми прие поканата Wink

Общи условия

Активация на акаунт