Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 147
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • BG
Разгледах много хубави снимки на децата ни.
А наа вас Зори,шапка ви свалям на това ходене,което правите.Възхищавам ви се.Жори от толкова мъничък е по ходенето.
Все още от Поли нямате новини,така ли?
Марги,дано всичко вече се оправя при Дея.
За сега лека от мен  Hug

# 76
Едно записче в темата. Не съм писала много отдавна. Виждам обаче, че сте добре, което е супер!Палци за Поли!

# 77
  • София, Борово
Да дадем кураж на Поли, моля ви!
Тя е в болница по спешност....

# 78
Ох...сви ми се сърцето като прочетох поста на Диди CryПоли Praynig

# 79
  • София
Поли ми отговори на смс-а ,но не писах,защото искаше сама да пише.Вече е писала и в другата тема.Имала е кръвоизлив ,но сега е намаляло кървенето.
Молим се,да спре и беба да е още поне малко в коремчето на мама и за двете всичко да завърши по най-добрият начин. Praynig

# 80
  • София
Cvete™ , честит рожден ден на красавицата ти Хриси !Да е жива и здрава,много щастлива и отлична ученичка!

# 81
И на мен ми се сви сърцето,от поста на Диди.дано всичко е наред с мама и бебе  Praynig
Цвети,честита ти рожденничка/кога мина това време.../ Да ви е здрава,усмихната и много послушна и ученолюбива! Heart Eyes

# 82
   Поли, стискаме палци всичко да отшуми и вие с точица да сте добре. Много прегръдки от нас.    Hug

Цвети, честита ти рожденничка. На първо място ще й пожелая здраве и нека винаги да е късметлийка във всичко.

# 83
Здравейте ,милички много отдавна не съм писала,но ви чета редовно.
Цвети честит да е рожденият ден на кака Хриси,да ти е жива и здрава!!!
Нещата около Поли са ужасни ,стискам палци и се моля всеки ден ,да се чуват само хубави новини и щастлив край какъвто мама и бебе МНОГО заслужават!!!Успех!
Марги,скорошно оздравяване на Дея Hug

Разгледах снимките,по-хубави от нашите деца не виждам Hugбраво ,възхитена съм!!! Hug Heart Eyes

Ще видя и аз дали ще успея да сложа снимки ,че Явор е #Crazyнон стоп в белята,едно от последните ни изправяне на коси е като го пуснах с баща му на автомивка,защото като си дойде татко му и се започва:"Тате ,кола кола,Кучи(ключовете)буй буки(обуй ме с обувки)тау-тау мамо(чао чао мамо) ooooh!и тръгват.Нашия на задната седалка закопчан в стола и баща му спокоен е да ама не-откопчал стола ,отворил вратата в движение и баща му с 80 км  Shocked Shocked Shockedпобеля му половината коса  ooooh!не ми се говори,взехме мерки за вратите ама колана е вечно откопчан.Цял ден иска да си мие зъбите и виси пред банята като наказан Laughingи той като много други се нерви и ляга от бяс на земята и тръшка и хвърля каквото му попадне,а как скубе кака си ooooh!милата ми.Иначе е много мил и обича да чист,много бърбори и все нещо иска,енергия за 10 човека има човека и така......
ставам,че каката ми вика
чао милички Hug

# 84
  • Тук и там
Честита бременност на Марги! Пожелавам ти да мине леко и безпроблемно, а каката да ти помага с малкото съкровище.   bouquet 
Така... Понеже имам да пиша много, се извинявам предварително на всички, които ще йм се наложи да ме прочетат до края   
Но и няма да се сърдя ако просто прескочите поста ми, защото няма нищо кой знае колко съществено  Blush  Аз да си кажа все пак каквото ми е на сърце и душа    Crazy
Призована от Виви – се явявам да докладвам как ни протече почивката на Св. Константин и Елена... Ми почивка си беше. Е, нали все пак трябва да има нещо по-така при нас и първите 3 дена беше див рев от морето, от пясъка, едно мрънкане и висене през повечето време в мен. Едва се укротявахме със солети и кофичката с лопатките на хавлиите ни. От срам ходехме на плаж далече от хората, че то горките туристи щяхме да ги изгоним /не се чудете защо се наблюдава спада на почиващи по Черноморието ни/. Все пак като цяло девойката се държа добре, не ни е излагала много и се държа цивилизовано   Докарахме го до приятен морски тен, защото седяхме по малко на моренце - но такъв ни беше режима. Айде стига толкова за нас   
Много хубави снимки разгледах - и на Коко /голям палавник е/ и на Ванеса /наистина като принцеса на на кръщането си – Честито ви християнче!/ и на Маги /много се е забавлявало детето на морето/. За пореден път установявам колко бързо растат децата ни. Савина, давай още снимки на малките сладури – само с една не става. 
Дианче, кажи все пак какво ще следваш в НБУ? Да знаеш, че си ми колежка. Аз го завърших с 300-та зора, точно заради акредитациите, защото и на мен ми беше 2-ро висше. Но пък нервите си струваха, така че смело напред.  Наистина човек да ти се възхити как успяваш да се справиш с всичко – дете, работа, бременност, следване... 
За говоренето – бе имам чувството, че преди повече неща казваше детенце, а сега за голяма част от нещата се издава просто едно „мммм”, придружено с хилене /например като си говорим кое животно какво казва/. Белези от паданията си имаме, вече с прибирането от парка директно минавам раните, защото си докарва много „симпатични” белези. Относно фонтанелата ни - незнам дали е затворена, но и лятото спрях вигантола – ще видим как е при следващия преглед. 
Марги, и ние като Лори и Галинана на 90% ядем храната си пред РС-то с песнички и клипчета – останалите % са на добра воля на столчето си или в движение. Бе казват, че и така се расте. 
Enigmata – ЧРД на патерица! С пожелание за много здраве, защото е най-важното, а да не пропусна и семейното щастие! А малката сладурана Ели е пораснала много !
КикиНики, много хубави снимки. Ей, отпътува си ти. Хубаво е, че сподели тези прекрасни моменти с нас. И Бела е много фотогенична на снимките си – има разкошна усмивка като на мама. А относно цифровата фотография – има и + и -: аз например си щракам на воля. Но освен дискове и пак дискове, периодично си вадя и снимки на хартия, че един ден да си ги прехвърлям. Друго си е „черно на бяло” да си ги имам и когато ме обхване носталгия си да сядам с кафенце и да разглеждам…
Пепе, уби ме с това цензуриране на снимките ви. Все пак не е невъзможно мартенче да стане един ден президент – права си  . А Марти е голям сладур. Даже се върнах назад за да поразгледам още ваши снимки и паднах да се смея на снимката му в пералнята – страхотно попадение .
Рали, честито християнче и на вас! Бети е много сладка на кръщането си. Направили сте невероятен празник за детето си, а и невероятно семейно преживяване  .
Поли, всички стискаме силно палци нещата да се наредят както трябва и макар и с много усилия от ваша страна, накрая да сте едно щастливо и пълно семейство. Когато имаш възможност споделяй как се развиват събитията  .
radi^, да не пропусна да честитя и вашият не малък празник -  5 години от сватбата! Нека поне още 10 пъти по толкова се обичате и уважавате с твоят човек!
Космо, най-накрая след толкова молби от моя страна задоволи любопитството ми и пусна снимки на чаровницата Нати. Личи си, че е голяма палавница и има прекрасните очи на мама. Силно се надявам вече да сте по-добре.
Зори, гледам и вашите снимки и не мога да не си кажа мнението, че Жорката е станал още по-голям сладур, особено с лятната си прическа. От сега го учите детето, че басеина върви с коктейлче. И от доста време си премълчавам, ама и това да си кажа...имаш страшно оригинални тоалети, които много добре ти стоят - изобщо винаги си стилно облечена    .
Цвети, честита ви рожденничка! Да ти е жива и здрава кака Хриси и да помага на мама /в което не се и съмнявам/!. 
Диана К, хубаво е, че успяваш да драснеш някой ред при такова буйно дете. Нека са такива както се казва, че другата крайност е доста по-неприятна.
Хайде спирам дотук... Пак се извинявам за дългия чаршаф и дано утре всички болнички вече са палави поне наполовина на Яворчо на Диана К.
Ох, ще черпите че не мога да редактирам повече  Joy

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 21:11 от Iva-1977

# 85
   Добро утро.

Влизам да проверя за новини за Поли. Дано всичко да е под контрол.

# 86
Добро утро.
Иве,благодаря ти много за комплимента  Flutter Не си спомням скоро да съм гледала снимки на Галя/извинявам се,ако си пускала,но съм пропуснала/искам и аз да се порадвам на хубавицата  Heart Eyes
ДианаК,направо ми настръхна косата от случката ви в колата  #Crazy Явор е много приказлив,браво на него,а и палав,но по-добре да са палави и жизнени децата,нали затова са деца  Simple Smile
П.П. Сега разгледах снимките на Галя,много е пораснала направо не можах да я позная,косата й е станала много дълга и сякаш е по-светла/така ми се струва/ а на една снимка,много ми заприлича на Натали /мъжо го отбеляза пръв/ Много е красива и има страхотни очи  Flutter Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 09:40 от cosmopolitan

# 87
Новини от Поли няма ли? Sad
Малкият го пратих да подреди на баба си къщата за час и половина... Laughing

опит да сложа снимки http://mart2008.snimka.bg/baby/yavor-na-mama-diana-k.227284.14453435

не са много  качествени  Embarassedама.....

# 88
 Диана К, много са ви хубави снимките. Тази крепост къде се намира? Май за първи път я чувам newsm78

Имам питане- зад кое партизанско-форумско име се крие Диана Лозева? Подозирам,че е от форума, но така и не се сетих коя е, пратила ми е покана във фейса, ама искам да я идентифицирам първо /надявам се не ми се сърди/:)

# 89
  • София...........
Поли, стискаме палци и силно те прегръщам  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт