Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 050
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Диди, д-р Ташков младши е страхотен като лекар и като човек, пожелавам ти по-леко да го докараш до финала. Може ли да споделиш в кой клуб са обърнали такова внимание на Вики.Аз все не мога да попадна на свестни служители и рекорда да сме разделени е не повече от 10 минути.
На всички малки ученици желая бързо адаптиране!

# 211
  • Sofia
Здравейте мамита Laughing
Аз съм сестрата на JeniB и нахлувам в темата ви само за да ви поканя на един чудесен семеен празник, посветен на здравословното хранене, с много плодово-зеленчукови игри и награди. Входът е напълно безплатен, заповядайте! Hug
Повече информация има в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426993.0

# 212
  • Sofia
Здравейте! Отдавна не съм писала, ама никакво време нямам напоследък. Бяхме на сватба, до края на месеца сме на още една (нали сега им е сезона), а и с тези изследвания за яслата луднах направо. В понеделник тръгваме на ясла...  newsm45 Нямах време да изчета всичко, та се извинявам ако сте казали вече, но има ли прясно тръгнали на ясла? Я споделете как ви се отразява (и на вас, и на децата). Че мен голяма треска ме тресе...  ooooh!
На всичко отгоре втората сватба е в Разлог и е вечерна. Няма смисъл да ходим с децата, защото тя тъкмо ще почне и трябва да се приберем да спят. А ни е много близък приятел не върви да не отидем. Ще трябва да ги оставя за 24 часа на баба им. Което ме хвърля в панически ужас. До сега никога не съм ги оставяла за повече от 2 часа, а и свекърва ми няма почти никакъв опит с тях. Как ще се оправят не знам.  newsm78 
Да ви се похвалим - проядоха непасирана храна най-накрая!!! Сигурно последни от всички. Много ситно нарязана, но все пак е някакъв напредък.  Laughing

# 213
Да ви се похвалим - проядоха непасирана храна най-накрая!!! Сигурно последни от всички. Много ситно нарязана, но все пак е някакъв напредък.  Laughing
Не сте,не сте последни.Ние също препочитаме, ако е от лъжица да е пасирано,иначе се плюе CrazyА иначе и яб Rolling Eyesълки гризем

# 214
  • Тук и там
Савина, браво на младежите за прояждането  Peace Тя и Галя все пак повечко си обича пасираната храна, пюретата поради липсата на достатъчно зъби  Mr. Green Бе ще се оправят - къде ще ходят  Crazy
И не се притеснявай - бабата ще се справи с гледането йм, а най-малкото ще й се издигнеш още повече в очите като види с какви задачи се справяш всеки ден   bouquet
Май Къдрич казваше, че малкото Къдриче тръгва на ясла тези дни  newsm78 Дано намери време да драсне някой ред за твое успокоение  Simple Smile

# 215
Сави,не се притеснявай,баба им ще се справи нали ще й проведеш  един инструктаж преди това  Wink Много хубаво да си изкарате,и на мен ми се ходи на сватба  Sunglasses
Диди,прегръщам те силно  Hug Дръж ни в течение за всичко и не ни спестявай нищо.
Олимпия,много  сте готини на снимките  Sunglasses
Натали започна вече да си кара кракомобила,а не да го бута,като голяма е вече  Simple Smile

# 216
Здравейте, момичета  Hug
От снощи съм много радостна - контролните изследвания на Джорджи са много добри и нямаме гадни бактерии  Heart Eyes

# 217
Олимпия, браво на вас!!!  Hug
Диди, всичко ще е наред  Hug Ако мога да помогна с нещо, линейна съм
Савина, винаги има първи път - ако не оставяш децата, няма да се научат - нито децата, нито бабите. (А и на свекървата ги оставяш...  Mr. Green )
П.С. Това съм аз, Льоклер (Славундер).

# 218
Тракийски крокодил smile3532 Ша ма Умориш бе майна rotfImbo

# 219
Ех, много ги гледате тези деца. Какви са тези екстри - пасирана храна. Моето чаве нали е на естествен подбор, от няколко месеца вече гризка стръкове зелен лук. По Великден се научи, докато ние правим салатата, тя да мине и да си вземе някой лук.
Както казва моя мъж, като я види след разходка:
- Жена, това ша го мийм ли или друго ша прайм?

# 220
 Олимпия, много се радвам за изследванията! Специлани цунки на Джорджи!!! Hug Hug Hug

Савина, ученичета са за сега Али на Къдричка, Ванеса на Галето и Виктор на Чили. Поне от чат- рума:) За други не знам да са тръгнали.

# 221
На крокодила - здравей  bouquet

Браво на Джорджи Hug

правилно, ние сме ученици вече - Али е много тъжна, плаче там, а вкъщи през нощта, и на мен ми се плаче и ден и нощ Sad Надявам се бързо да свикнем с новостите ooooh!

# 222
Здравейте и от нас.
Преди малко заспахме. Mr. Green
Диде, стискаме палци всичко да бъде наред, да си намериш най-подходящия лекар и накрая да се радваш на още едно сладко бебче. Heart Eyes Дръж ни в течение.
Къдрич, много ме депресира с реакцията на малкото Къдриче. Дано бързо свикне душицата.
При нас няма нищо ново - изкукахме два дни вкъщи и от днес пак сме на разходки.
Искам да питам - изследването за кръв и урина за яслата с каква давност беше? И как се брой - до приемане на документите или до започването на детето?
Лека вечер на всички.

# 223
  • Тук и там
Добро утро!   bouquet
Славундер - Тракийски крокодил - веееери ориджинъл  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Я си кажи прибрахте ли се за постоянно или сте си тук за кратка почивка  Wink
Ох, Къдрич... Дано Али наистина свикне бързо и да нямате проблеми  Hug Дръж ни в течение, пък ние ще даваме кураж  Peace
Дианче, дръж се и ти - не остана  Crazy
И ние като Пепе едва дочакахме вчерашния приятен дне и поехме на разходки. За финал моята девойка си е свикнала в градината да си посяда и да ровичка /на мама градинарката  Mr. Green/. Разликата от друг път беше в състоянието на градинската почва и познайте какво прасенце къпах после  Laughing
Chili, само с един ред като "запис" не върви, дай нещо по-така, че да се посмеем  Crazy

# 224
   Не съм ви писала отдавничка. Сега ви изчетох.

Славундееер.    Hug    Hug    Hug    Това вече е нещо друго. По-често да се включваш.    Crossing Arms

Видях много хубави снимки на Бела и Джорджия.    Heart Eyes

Диди, някъде в темите на Поли прочетох, че и при теб има подобен проблем, но в по-лека форма. Все се канех да питам и все нещо ме спираше. Радвам се, че си писала по този въпрос. Дано поне като споделяш с нас да ти олеква мъничко. Възхищавам се на силата ти. Знаеш, че винаги можеш да си кажеш всичко при нас.    Hug   Прегръщам те много силно.

Аз имам въпрос за яслите. Тук при нас практиката е първите няколко дни детето да се оставя за час, после за 2-3 и така се увеличава постепенно времето. Аз все си мисля, че е по-добре още от първия ден да я оставя там да яде и спи, абе да си я оставя за целия ден (стига да не ми звъннат, че много плаче). Та се чудех дали във всички ясли е така или просто тук така практикуват. Знам, че няма да има проблем още от първия ден да я оставя за целия ден, защото персонала няма да има нищо напротив. По-скоро родителите избират първия вариант, за да свикнат децата по-лесно.

Всички болнички да се оправят бързо.    Hug

Общи условия

Активация на акаунт