ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 795
  • 459
  •   1
Отговори
# 285
Ей тука гледам едни сцени от "Перла" на арабски и ще си позволя пак да попитам petkova1979  ако може за това видео http://www.youtube.com/watch?v=aBCP3EFNDpw&feature=related 
- за какво се карат Мехмет и Инджи пред магазина й??

# 286
teritoo само да го изгледам и ще ти отговоря.ББ Дано не те подведа точно за тази сцена, но Мехмед ревнува Инджи от Егин и отвън се карат пак заради Нихан. Той отива на вечеря с нея и тогава и казва че между тях няма да има нищо, а тя се надяваше да се случи нещо. Дори в ресторанта са сами. Ох къде е монда да помага с арабския.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 12:08 от petkova1979

# 287
Момичета,моля светнете ме как да пиша с ББ.Търсих на смени цвета,но няма бял  Praynig

# 288
Перла,За предстоящо развитие на филма моля използвайте бели букви.Избирате произволен цвят от гамата,изтривате цвета и пишете на негово място white.
Пример: [color=black ][/color ] но вместо black пишеш white и махаш интервала който съм го сложила за да го видиш..и между скобите си пишеш това което искаш да кажиш с бялото

# 289
petkova1979 Благодаря много  Hug разбрах Simple Smile
ааа тука дето Инджи последява Мехмет и вижда че се среща с Нихан нали? на ей това видео http://www.youtube.com/watch?v=WiRBpJLg69s&NR=1&feature=fvwp
А след това дали ще се виждат ОТНОВО Нихан и Мехмет??

# 290
Да точно тук го проследява. ББ Продължават да се виждат-дори той споделя всичко с нея. На моменти ми идваше да го ударя през монитора. Започва да води детето в къщи, нали се сещаш че Шереф го подкрепя. Пънар среща Инджи и Нихан. Инджи заедно с Енгин си търси квартира. Дядото се среща с Нихан. В това време дойде и мехмед и дядото успява да го накара да тръгне с него и да си поговорят.Ако се сетя за още нещо ще ти пиша

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 12:10 от petkova1979

# 291
охооооо аз си мислих 4-5 серии ще бъдат с тази Нихан ама ще се доста повече а? smile3514 Благодаря ти много :]]]]

# 292
До края на филма все ще я гледаме. То какви неща още ще ги сгласи тази патка.......Допълних си предния пост с каквото се сетих.

# 293
  • "Перла"
petkova1979 може ли и от мен един въпрос:)
ББ:Защо Мехмед се напива до козирката и вдига скандал на Инджи,отива при Нихан пиян/тогава  тя го напуска с бебето/.За какво я обвинява?
Благодаря предварително:)

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 12:35 от mimola

# 294
terito0o0 много ти благодаря.Ето и въпроса ми ББ: В по-нататъшните серии дават,че Бахар се прибира сама с бебе,да не би да се разделят с Гьокхан?

# 295
petkova1979 

ако не е нахално може ли и от мен един въпрос ББ по-напред в сериите като гледах имам някакъв спомен че Нихан ходи или се бъркам  newsm78

# 296
Перла ББ Да разделят се и то доста за дълго.

# 297
valenceto ББКакто абсурдно оживя след тази катастрофа, така и проходи. Мехмед е постоянно с нея докато ходи на рехабилитация. След това дори я взема във фирмата на работа.
mimola дано не те подведа, но не си спомням точно тогава за какво се скарахаББ Мисля че беше нещо свързано с тава, че се е отдала на дедето и няма много време за Мехмед. Не съм сигурна дано не те подведа. То един път ли се караха. Трябва да изгледам тази сцена отново че да бъда точна в отговора

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 12:38 от petkova1979

# 298
oхоооо май Мехмет съвсем забрави Инджито ако бях на нейно място един шут и щтях да си ида в Афион и този път нямаше да се върна при него ако иска да ми се моли на колене,жалната Инджи  Cry
ааа тука за какво си говорят отначало Мехмет и Нихан или изобщо тази сцена ,Благодаря предварително  newsm78 Hug

# 299
valenceto ББКакто абсурдно оживя след тази катастрофа, така и проходи. Мехмед е постоянно с нея докато ходи на рехабилитация. След това дори я взема във фирмата на работа.

Поредната грешка на Мехмет според мен. Коя жена би го търпяла това?

Общи условия

Активация на акаунт