ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 790
  • 459
  •   1
Отговори
# 300
  • "Перла"
petkova1979
Благодаря:)
Не се притеснявай мила,горе-долу исках да разбера,що за сериозна причина беше....е, все пак филма трябва да е 100 серии:)))

# 301
petkova1979
Благодаря:)
Не се притеснявай мила,горе-долу исках да разбера,що за сериозна причина беше....е, все пак филма трябва да е 100 серии:)))

не 100 Naughty ааа 130 Party

# 302
  • Под звездите
Момичета наработа съм и нямам възможност да ви чета много,но изкам да ви попитам къде мога да намера снощните серии защото неможах да ги гледам.Благодаря ви предварително и извинявайте.

# 303
Момичета наработа съм и нямам възможност да ви чета много,но изкам да ви попитам къде мога да намера снощните серии защото неможах да ги гледам.Благодаря ви предварително и извинявайте.

в Vbox7.com ги има ама са с ужасно качество  Sad за дугаде незнам съжалявам

# 304
Днескашните серии ще са тежки , но са нищо в сравнение с тези, който ще дават утре Sad

# 305
petkova1979, благодаря ти   bouquet

олеееееее този Мехмет няма ли кои да го  #2gunfire

# 306
  • "Перла"
terito0o0
аз ,защото ги гледах в турският канал и там са 100,като го написах и се усетих,че тук ще са повече:)))

# 307
mimola по турския вариант е по-сбито с сравнение по българския е по разширенод ават целувките милувките и на нас ни харесва това :d i мен ме кефи че не са го отрязали щото нямаше да е толкова интересно

# 308
  • "Перла"
terito0o0  Laughing

# 309
Въпрос ББ за тая НиханИ като я търпим чак до края на филма тая Нихан, какво се случва накрая, все така ли ще се бърка в живота им, няма ли да изчезне накрая#Cussing out

# 310
И аз сега гледам арабските серии и наистина тази вечер сериите ще са тежки.И тая Нихан мн ме ядоса,но довечера ще видите.Мога да пиша ББ,но ще е горе-долу защото незнам арабски и сум гледала само картинки дето се вика  Laughing

# 311
Перла,моя те кажи  Praynig Praynig Praynig

# 312
  • "Перла"
Шушони 
с турският съм на Вие,/баба го знаеше префектно езика и от нея каквото съм научила/ама горе-долу по това което съм разбрала
ББ:Мехмед я нзначава във фирмата,там тя се залюбва с един неин колега.Опитва се с него да избягат от Истанбул на няколко пъти,новият и приятел я навива.След като Мехмед и Инджи се сдобряват окончателно,Инджи е човекът който вкарва нещата в ред относно спора за детето, между Мехмед и Нихан.
Мисля,че Нихан е много благодарна на Инджи за помощта която и оказва.После вече не я дават Нихан.
В последният епизод се появява за минута.
Това е с две приказки какво става с Нихан:)[/color]

# 313
Момичета, за тези, които искат да знаят предварително ББОт коментарите към сериите в арабските форуми (там повечето коментари са на английски)разбрах, че Мехмет обича Инджи, но както каза Онур "Нихан има огромна власт над Мехмет".Та когато Инджи разбира за театрото на бабата, казва пред всички, че на следващия ден си тръгват.Мехмет тогава нали се ядоса и излезе - отиде при Нихан. Каза й, че между тях не може да има нищо, че той много обича жена си!Затова молеше Нихан да се види с Инджи и да й каже и тя това.Нихан много се натъжи и разочарова и в началото не смяташе да го прави, но реши, че трябва и чрез Пънар се срещнаха и говориха с Инджи точно за това. Междувременно Мехмет написа на жена си извинително-обяснителна бележка, която Инджи видя и прочете чак след като се прибра след срещата с Нихан.И после влезе Мехмет и се посдърпаха и като я метна на рамо - та във вилата - там знаете какво става Embarassed 

# 314
Ще ви пусна малко снимки на Къванч:
Къванч със семейството си

Къванч със сестра си

Къванч като малък

Общи условия

Активация на акаунт