ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 794
  • 459
  •   1
Отговори
# 315
mimola , мерси   bouquet
Хич не я харесвам тая Нихан, а Инджито е толкова добра, чак ще й помага в спора за детето.  Praynig

# 316
  • Пловдив
От снимките си личи, че таткото е дал на Къванч светлите коси и очи. Вероятно е някакъв мелез, не ми прилича на турчин, те преобладаващо са тъмнички.

# 317
  • "Перла"
Шушони да така е:)
Вероятно и Мехмед Фикри я избра точно заради това за съпруга на внукът си-търсеше образът и характерът на покойната си съпруга-тя е била съвършената  жена:)

# 318
Специален поздрав за TRAYKOVA!!!!
Търся аз информация за "Перла", чета стрателно инфото на първа страница на темата и после гледам снимка на нашите хора от "Здрач". И си викам: "Леле, толкова съм се побъркала вече, че и тук ми се привижда Робърт"  hahaha Да ,ама не, това се оказа нечий подпис - много познат, връщам се да видя, кой е пуснал темата и кого да видя - теб  Laughing и явно не съм чак толкова зле, че да ми се привижда. Поздрави и тук!!!

# 319
между другото в списание теленовела пише че Къванч има по-голям брат а не сестра  newsm78

# 320
Шушони, по нашите серии към ББ 90-та Инджи ще го напусне, а към 100-та ще се вземат пак.В това време Мехмет ще прави всякакви "таркалета", за да си я върне

# 321
Ох, загуби ми се остатъкът от мисълта - ББ та значи Нихан дотам някъде ще се вре

# 322
Привет Bella Hug Не ти се привижда Роб,просто той е навсякъде Wink „Перла„ ми помага да не изпадна в абстиненция докато чакам „Новолуние„ Mr. Green

# 323
В заплетената ситуация не смятам, че има някой, който постъпва зле. И Нихан и Мехмет, и Инджи са си прави за себе си. Най-много ми е мъчно за Инджи - през огъня мина това момиче, аз на нейно място не бих издържала на такъв тежък живот. Но за Мехмет също ми е мъчно - представете си да сте на негово място, след години се появява голямата любов, човека който е бил смисъла на живота ви и ви е изпълвал с щастие, при това с детето ви...човек когато истински обича, то е завинаги. Нямам търпение да се оправят нещата и Инджи да напълни детската стая най-накрая!

Аз си мисля същото.Бях предубедена преди да гледам снощните серии.Но след като ги изгледах ми стана мъчно и за Нихан и за Мехмед-голяма любов са имали двамата-от пръв поглед.От всички най-пострадала е Нихан-хем инвалид,хем самотна майса,хем при жив любим.А това,че не е искала да бъде с него,след като е станала инвалид е доста благородно-не мислите ли?

Аз не мисля,че това е благородно,а глупаво.С това решение е разбила живота на Мехмед,цялото му сем.,нейния живот и най-вече на детето им.За това,че го е обрекла да живее без баща,а все пак те са имали наистина страшно силна любов и ако беше казала,щеше да е много различно.Детето щеше да живее в сем.,което е сплотено и много се обичат.Но все пак трябва да е като по филмите.А колкото до снощните серии и Инджи е малко виновна,защо пък го подтиква да ходи да се вижда с нея и да разбере тя ли е или не е тя.Сама го бута в на вълка устата според мен  Crossing Arms

Съгласна съм, че всеки е прав за себе си. Сигурно и за тая Нихан има някакво оправдание на поведението. Но това не решава проблема. А проблемът е, че пред Мехмет стоят две жени, които за него са (почти) еднакво равностойни. И за двете в даден момент е мислел, че са любовта на живота му. Но те в неговото съзнание са били последователни във времето. Това е било неговото морално оправдание, да ги има и двете. А сега? Той вече трябва да направи избор, защото няма как да остане и с двете едновременно. В същото време какъвто и избор да направи, той ще е за сметка на другата.  Cry

Разбира се, изходът е в това да се разрови дълбоко в причините за поведението на Нихан. Предполагам, че логичната развръзка ще дойде именно оттам.  doh

А що се отнася до поведението на Инджи, това е най-благородното, което може да направи - сама да подтикне Мехмет да намери отговорите. Колкото по-бързо го направи, толкова по-големи са нейните шансове да си го върне. А ако не го върне, значи така е трябвало да стане. Поне ще прекрати агонията на раздялата. Но като се има предвид, че все пак тя е главната героиня, ясно е коя от двете ще спечели Мехмет за себе си.

# 324
Епизодите тази вечер ББ: Нихан решава да остане и на празненството за сватбата на Бахар,Нихан се обажда на Мехмед и му казва,че е тя и е в Инстанбул.На горкия лошо му стана.Отиде в тоалетната заедно с Онур и толкова беше отчаян,че счупи огледалото.Нищо не каза на Инджи и се опита да се държи нормално.После май му звъна пак,но той не вдигна.Инджи се усети и вечерта все тел.на Мехмед и копира тел.на Нихан,без да зне,че е тя.На следващия ден Мехмед много се чудеше дали да се обади на Нихан,Онур усети това и говориха нещо,но нали неразбирам арабски....Та в крайна сметка и се обади и после отиде,но не са се уговаряли,защото тя като го видя се инзенада.И преди Мехмед да отиде,Инджи й се обади и май попита кой е на тел.,защото тя вика-Нихан.И милата загуби ума и дума,нищо не каза и затвори и тогава дойде Мехмед.Седнаха и говориха,явно му обясняваше какво е станало и защо е решила да скрие,че е жива,защото той много се ядоса и викаше през сълзи,личеше му,че е много наранен.После като се скараха тя си тръгна.Някой се обади на Мехмед-Фикри,май да каже за Нихан,защото след това Шереф отиде при Нихан и и ги наговори разни.През това време пък Инджи се обади на ох този психопата изключих как се казва ужас.Та както и да е,тя му споделя,а той яко си я зарибяваше.Ами това се сещам за момента.Съжалявам,ако ми е обаркан поста,но наистина не разбирам какво говорят,но довечера ще гледам с интерес   Peace

# 325
Magi, съгласна с теб за Инджи - видяхме по-рано в сериите, пък и от личен опит най-вероятно си знаем, че проблемите трябва да се обсъждат открито, да няма недомлъвки и тайни, за да може всеки да е наясно със ситуацията и да направи доколкото може верен избор или да вземе правилно решение.   

# 326
  • София
доста късно се включвам аз да ви чета тук, но по-добре късно от колкото никога, нали  Wink
не съм много редовна в гледането на сериала, но тук е доста интересно при вас  Mr. Green

# 327
Maqi, права си, аз смятам, че Нихан няма никакво морално право да нахлува в живота на Мехмет и да предявява някакви претенции към него, след като тя съзнателно го е отхвърлила в миналото. Тя е направила за себе си този избор и би следвало да не се опитва да гради щастието си върху нещастието на Инджи. Добре, че ги има белите букви да се успокоявам малко с тях, че ако ги нямаше щях да се побъркам.

# 328
  • "Перла"
Tristan77 споко,това е само филм:)
Помним всички как се отнасяше към ония двете фльорци,мии такъв е характерът му.
ББ:Мехмет е категоричен в чувствата си и към едната и другата.Абсолютно нищо не изпитва към Нихан,просто адски много се привързва към детето си и за да и спести на Инжди тревоги прави глупости.Помага много на Нихан,за да може тя нормално да гледа синът им и детето да е близко до него...и до там.Верно направи голяма глупост,ама и Инджи му разказа играта и то напълно заслужено.
Не знам Нихан какво въздействие е имала ,ама Инджи му стъжни живота /в хубавият смисъл на думата/:)))

# 329
  • във вкъщи
OK

Общи условия

Активация на акаунт