ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 802
  • 459
  •   1
Отговори
# 270
В заплетената ситуация не смятам, че има някой, който постъпва зле. И Нихан и Мехмет, и Инджи са си прави за себе си. Най-много ми е мъчно за Инджи - през огъня мина това момиче, аз на нейно място не бих издържала на такъв тежък живот. Но за Мехмет също ми е мъчно - представете си да сте на негово място, след години се появява голямата любов, човека който е бил смисъла на живота ви и ви е изпълвал с щастие, при това с детето ви...човек когато истински обича, то е завинаги. Нямам търпение да се оправят нещата и Инджи да напълни детската стая най-накрая!

# 271
Там е проблемът, че Мехмет обича и двете, но трябва да избере една от тях.

# 272
В заплетената ситуация не смятам, че има някой, който постъпва зле. И Нихан и Мехмет, и Инджи са си прави за себе си. Най-много ми е мъчно за Инджи - през огъня мина това момиче, аз на нейно място не бих издържала на такъв тежък живот. Но за Мехмет също ми е мъчно - представете си да сте на негово място, след години се появява голямата любов, човека който е бил смисъла на живота ви и ви е изпълвал с щастие, при това с детето ви...човек когато истински обича, то е завинаги. Нямам търпение да се оправят нещата и Инджи да напълни детската стая най-накрая!

Аз си мисля същото.Бях предубедена преди да гледам снощните серии.Но след като ги изгледах ми стана мъчно и за Нихан и за Мехмед-голяма любов са имали двамата-от пръв поглед.От всички най-пострадала е Нихан-хем инвалид,хем самотна майса,хем при жив любим.А това,че не е искала да бъде с него,след като е станала инвалид е доста благородно-не мислите ли?

# 273
някой може ли да ми каже какъв е края на филмаа..?Майка ми е нетърпелива и понеже го гледа и иска да знае... ако не ви затруднява напишете с ББ или на лично Simple Smile

# 274

Аз си мисля същото.Бях предубедена преди да гледам снощните серии.Но след като ги изгледах ми стана мъчно и за Нихан и за Мехмед-голяма любов са имали двамата-от пръв поглед.От всички най-пострадала е Нихан-хем инвалид,хем самотна майса,хем при жив любим.А това,че не е искала да бъде с него,след като е станала инвалид е доста благородно-не мислите ли?
Аз не мисля,че това е благородно,а глупаво.С това решение е разбила живота на Мехмед,цялото му сем.,нейния живот и най-вече на детето им.За това,че го е обрекла да живее без баща,а все пак те са имали наистина страшно силна любов и ако беше казала,щеше да е много различно.Детето щеше да живее в сем.,което е сплотено и много се обичат.Но все пак трябва да е като по филмите.А колкото до снощните серии и Инджи е малко виновна,защо пък го подтиква да ходи да се вижда с нея и да разбере тя ли е или не е тя.Сама го бута в на вълка устата според мен  Crossing Arms

# 275

а не мислиш ли че е егоистично ?  newsm78 все пак тя е била бременна и това бебе е и на мехмед
и мехмед има право да знае. доколкото си спомяням от първите епизоди - мехмед много я обичаше и се противпоставяше на фамилията си ( защото те май бяха против). мислиш ли че щеше да я остави или щеше да се бори за нея ....
незнам на мен нихан не ми харесва и не ми харесва постъпката и!  Peace

# 276
Аз мисля, че поведението на Нихан е по-скоро егоистично и глупаво. Все пак като инвалид тя и сега "тежи" на някого, нали? На близките си. По-скоро се е страхувала подсъзнателно как Мехмет ще приеме факта за инвалидността й. Предпочела е да вземе решение тя вместо него. И сега, решавайки да се бори отново за него, пак не постъпва благородно.

# 277

Аз не мисля,че това е благородно,а глупаво.С това решение е разбила живота на Мехмед,цялото му сем.,нейния живот и най-вече на детето им.За това,че го е обрекла да живее без баща,а все пак те са имали наистина страшно силна любов и ако беше казала,щеше да е много различно.Детето щеше да живее в сем.,което е сплотено и много се обичат.Но все пак трябва да е като по филмите.А колкото до снощните серии и Инджи е малко виновна,защо пък го подтиква да ходи да се вижда с нея и да разбере тя ли е или не е тя.Сама го бута в на вълка устата според мен   Crossing Arms
Перла, а ти би ли могла да живееш със съмнения ?
аз донякъде я разбирам инджи.
това  е като лепенка ако мога така да се изразя - ако дръпниш бързо и силно те боли по малко, отколкото ако дърпаш бавно и лека по лека ....
и тя според мен иска още сега да разбере дали има място за притеснения. Все пак те планират бебе и ако наистина това се окаже нихан , ще се обърка живота на двамата, а те толкова се бориха за тази любов. Peace

# 278
Много ми е интересно и няколко странички съм пропуснала но си ги прочетох...Едно въпросче към тези който са го гледали и да кажат ББ за това видео http://www.youtube.com/watch?v=FNlSI-c9UZE&feature=related
Благодаря предварително Simple Smile

# 279
Съгласна съм,но аз на нейно място бих пробвала аз да рабера,а не да пращам него.Знам ли и аз.Те хората са казали,че каквото и да говориш,когато не ти дойде до главата не знаеш как ще реагираш  Peace Имам и един въпрос обаче не виждам къде е тоя бял цвят.

# 280
teritooooo ББще се случи в следващите 4-5 серии. Това е момента след като инджи проследява мехмед и вижда, че тои е с нихан и детето. Тогава тя решава да си тръгне. На излизане от къщата на  бабата и става зле и се връщат. Така тя остава в къщата и не успява да си тръгне. Бабата се оправя, но се разбират с Мехмед Фикри тя да се преструва на болна за да може да останат в къщата, докато един ден инджи си идва по рано и вижда че я няма в леглото. След като баба и и презнава какво е станало те решават да  си тръгнат, но вечерта Мехмед я взема по пижама и отиват във вилата. Така се сдобряват. Между временно тя взема шофьорска книжка и той решава да и направи подарък червена кола както тя беше казала в началото, но същия ден тя си купува. В общи линии това предстой.
Дано да съм ви била полезна

# 281
някой може ли да ми каже къде ги има сношните серии,дали въобще са излязли и ако да моля за линкче ,благодаря

# 282
petkova1979 Благодаря много  Hug Hug Hug

# 283
tetitooo ако се сетиш питай и друго.
Като сравних арабския вариант и нашия, може да се каже че в момента сме точно на средата на филма. Така че ще има да си гледаме още доста време. Найстина ще се окажат около 130 серии.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 11:27 от petkova1979

# 284
Много хубави думи каза Мехмед на сестра си за ситуацията,щеше ми се обаче да ги беше казал на Инджи.За думите на Шереф бяха много мили и на Инджи и стана приятно.

Общи условия

Активация на акаунт